Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Таа има некои 26,27,28 :) Тука негде е...

две долги врски имам една 4 друга 2 иполка и 2 помали незначајни.
Ако у емотивна зрелост сте тука негде гоу фор ит.

Ф

Флеш

Гостин
Порака до членовите на темава,едно големо жалење до вас во врска со давањево совети .... ептен забегувате и не кажувате директно што како да се прави,директно да го кажете значењето на што мислите ... а не одма се губите со абе ќе фатиш,ќе покажеш пари,покажи мишка и скапа кола .... кажете кои се фазите,инструкции, што како да се прави,ок се допишува на фејсбук,се зближува со девојката,сега не знае како да и изрази дека сака со нејзњ да започне врска,дечко-девојка ... нека се објасни што отприлика да каже,кои мисли .... ова е пример ок :) .... само сакав да искажам револт до вас,се губите со давањево инструкции тоес совети,секако не сите,но поголем дел од Кајганџииве со мишка,црно мече свако вече ....

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Дојде редот и на мене да писувам на темава се надевав дека ке бидам од другата страна али јебг..... Вака сега со девојката одиме едно добри 5 год. и 5 год. мување значи доста години сега сто ке ви расказам ми се има слуцено едно повке пати али се некако извлекував од ситуациава али имам лошо чуство за овај пат....... Се договараме со девојката да излеземе во саботата не сакаше кафани ова она сакаше кафици дискотеки да си поминеме лудо пошто се немавме видувано пдолг период пошто она е на факултет .. зкажувам маса во кафиц малку со врски ми наогааат добро сепаре со нејзе доага и сестраи доагаат и нејзини другарки водат и добра момицка од струмица цимерка на една од нејзините другарки само јас маско на сепаре супер си поминуваме вецерта минува а цашите алкохол се зголемуваат тука доагаат мои познаници зафркаванје ни нудат сепаре во диското сто се наога ведаш зад кафицот буквално може да се помине од вецето во диското пошто се познававме си ги земавме дури и пиачките од кафичот во диското таму усте по супер имаме коктели од куката сто се вели и тоа многу пиење пиење вон контрола и тука веке губам се од слуцките вака како блиц знам дека падна договор да идеме кај нејзе дома али тоа највероватно беше девојками да ме извлеце за да си појдеме дома .... нареден блиц во такси сестраи седи напрет јас отпозади и она ми вели секој ке си иде дома и од тука темна страна .......... сабајле се будам и звонам не одговара си влеам спие .. одам на работа никако не ми се јавува и писам порака ми врака само дека сме заврсили дека се одказува од мене и никако не ми одговара и писувам барем да се видиме на кафи да расчистиме и ми врака дека нема намера повеке со ме дека и е срам да излегува повеке со мене и да не ја барам .... денес и немам зазвонето сакам да дадам малку простор и така ...... е сега како на там да не звонам или што понатаму ова ми се има слуцено неколку пати али ова мислам дека е сериозно
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 18:24 ---
Дојде редот и на мене да писувам на темава се надевав дека ке бидам од другата страна али јебг..... Вака сега со девојката одиме едно добри 5 год. и 5 год. мување значи доста години сега сто ке ви расказам ми се има слуцено едно повке пати али се некако извлекував од ситуациава али имам лошо чуство за овај пат....... Се договараме со девојката да излеземе во саботата не сакаше кафани ова она сакаше кафици дискотеки да си поминеме лудо пошто се немавме видувано пдолг период пошто она е на факултет .. зкажувам маса во кафиц малку со врски ми наогааат добро сепаре со нејзе доага и сестраи доагаат и нејзини другарки водат и добра момицка од струмица цимерка на една од нејзините другарки само јас маско на сепаре супер си поминуваме вецерта минува а цашите алкохол се зголемуваат тука доагаат мои познаници зафркаванје ни нудат сепаре во диското сто се наога ведаш зад кафицот буквално може да се помине од вецето во диското пошто се познававме си ги земавме дури и пиачките од кафичот во диското таму усте по супер имаме коктели од куката сто се вели и тоа многу пиење пиење вон контрола и тука веке губам се од слуцките вака како блиц знам дека падна договор да идеме кај нејзе дома али тоа највероватно беше девојками да ме извлеце за да си појдеме дома .... нареден блиц во такси сестраи седи напрет јас отпозади и она ми вели секој ке си иде дома и од тука темна страна .......... сабајле се будам и звонам не одговара си влеам спие .. одам на работа никако не ми се јавува и писам порака ми врака само дека сме заврсили дека се одказува од мене и никако не ми одговара и писувам барем да се видиме на кафи да расчистиме и ми врака дека нема намера повеке со ме дека и е срам да излегува повеке со мене и да не ја барам .... денес и немам зазвонето сакам да дадам малку простор и така ...... е сега како на там да не звонам или што понатаму ова ми се има слуцено неколку пати али ова мислам дека е сериозно .... а и гледам дека кога си имам појдено сме имали разговор сум и звонел едно 5-6 пати сто сме разговарле незнам

Член од
23 октомври 2013
Мислења
817
Поени од реакции
170
go procitav tekstot. Ne e taa za tebe batali. ne si gubi vreme. Najdi si 18-19 godini devojka da ti trgne ko sto treba.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.014
Dosla, se sredila, se depilirala, se podnapila.. a ti ne si mozel da ja ebes, iako sakala da rizikuva, a sestra i rekla sekoj doma.
I nervozna e sega. :(

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
go procitav tekstot. Ne e taa za tebe batali. ne si gubi vreme. Najdi si 18-19 godini devojka da ti trgne ko sto treba.
размислував на таа тема прееска има многу добри цурици во гимназиата али се имам навкнато со нејзе незнам како ке е без неа
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 18:34 ---
Dosla, se sredila, se depirala, se podnapila.. a ti ne si mozel da ja ebes, iako sakala da rizikuva, a sestra i rekla sekoj doma.
I nervozna e sega. :(
браво се имавме договорено за секс ми реце ке си дојдам неможама да се сконценрирам на учење мора да имаме секс али јас пијано говедо

F

Feli

Гостин
Девојчето ти рекло дека и е срам да излегува со тебе?! Ај ти сети се убаво како си се однесувал вечерта. Помеѓу тие блиц моменти што си правел и уште побитно што си зборувал.

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Девојчето ти рекло дека и е срам да излегува со тебе? Ај ти сети се убаво како си се однесувал вечерта и помеѓу тие блиц моменти што си правел и уште побитно што си зборувал.
Тоа проблемот што не се секавам највероватно сумјадел некои бомбони највероватно пред сестраи е сега јас сакам да прашам некои од девојките пошто денес и немам звонето да ли да звонам или да почекам или да пробам со некоја порака или едноставно да оставам се и да продолжам понатаму али тоа е невозможно пошто знам дека и таа ке очекува да и звонам и јас ке сакам пошто многу време сме заедно

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Порака до членовите на темава,едно големо жалење до вас во врска со давањево совети .... ептен забегувате и не кажувате директно што како да се прави,директно да го кажете значењето на што мислите ... а не одма се губите со абе ќе фатиш,ќе покажеш пари,покажи мишка и скапа кола .... кажете кои се фазите,инструкции, што како да се прави,ок се допишува на фејсбук,се зближува со девојката,сега не знае како да и изрази дека сака со нејзњ да започне врска,дечко-девојка ... нека се објасни што отприлика да каже,кои мисли .... ова е пример ок :) .... само сакав да искажам револт до вас,се губите со давањево инструкции тоес совети,секако не сите,но поголем дел од Кајганџииве со мишка,црно мече свако вече ....

Ти бот си?

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Тоа проблемот што не се секавам највероватно сумјадел некои бомбони највероватно пред сестраи е сега јас сакам да прашам некои од девојките пошто денес и немам звонето да ли да звонам или да почекам или да пробам со некоја порака или едноставно да оставам се и да продолжам понатаму али тоа е невозможно пошто знам дека и таа ке очекува да и звонам и јас ке сакам пошто многу време сме заедно
Оставија малку да излади. Јас би одела преку контакт со сестра и, да ти каже зошто ти се лути малава. Проблемот е што ти не се сеќаваш што се случило точно.
А може па и нејзе и е скурчено веќе со тебе, пошто викаш дека сте долго време заедно. Јас би преку контакт со сестра и, за да знаеш до колку си навлезен во гомна...

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Или си јадел бонбони за сестра и` или си сакал да ги пробаш бонбоните на сестра и`.
Во најдобар случај си предложил тројка.
Трето нема. :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Или си јадел бонбони за сестра и` или си сакал да ги пробаш бонбоните на сестра и`.
Во најдобар случај си предложил тројка.
Трето нема. :)
:pos:
Кај ти текна ова Бисеро со тројката. :pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom