Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.208
Ако у емотивна зрелост сте тука негде гоу фор ит.Таа има некои 26,27,28 Тука негде е...
две долги врски имам една 4 друга 2 иполка и 2 помали незначајни.
Ако у емотивна зрелост сте тука негде гоу фор ит.Таа има некои 26,27,28 Тука негде е...
две долги врски имам една 4 друга 2 иполка и 2 помали незначајни.
се кладам дека го немач прочитано целиот текст почто и јас не читам доги текстови али сакав да раскажам малку повекеbatali ja. ne e ona za tebe.
размислував на таа тема прееска има многу добри цурици во гимназиата али се имам навкнато со нејзе незнам како ке е без неаgo procitav tekstot. Ne e taa za tebe batali. ne si gubi vreme. Najdi si 18-19 godini devojka da ti trgne ko sto treba.
браво се имавме договорено за секс ми реце ке си дојдам неможама да се сконценрирам на учење мора да имаме секс али јас пијано говедоDosla, se sredila, se depirala, se podnapila.. a ti ne si mozel da ja ebes, iako sakala da rizikuva, a sestra i rekla sekoj doma.
I nervozna e sega.
Тоа проблемот што не се секавам највероватно сумјадел некои бомбони највероватно пред сестраи е сега јас сакам да прашам некои од девојките пошто денес и немам звонето да ли да звонам или да почекам или да пробам со некоја порака или едноставно да оставам се и да продолжам понатаму али тоа е невозможно пошто знам дека и таа ке очекува да и звонам и јас ке сакам пошто многу време сме заедноДевојчето ти рекло дека и е срам да излегува со тебе? Ај ти сети се убаво како си се однесувал вечерта и помеѓу тие блиц моменти што си правел и уште побитно што си зборувал.
Порака до членовите на темава,едно големо жалење до вас во врска со давањево совети .... ептен забегувате и не кажувате директно што како да се прави,директно да го кажете значењето на што мислите ... а не одма се губите со абе ќе фатиш,ќе покажеш пари,покажи мишка и скапа кола .... кажете кои се фазите,инструкции, што како да се прави,ок се допишува на фејсбук,се зближува со девојката,сега не знае како да и изрази дека сака со нејзњ да започне врска,дечко-девојка ... нека се објасни што отприлика да каже,кои мисли .... ова е пример ок .... само сакав да искажам револт до вас,се губите со давањево инструкции тоес совети,секако не сите,но поголем дел од Кајганџииве со мишка,црно мече свако вече ....
Оставија малку да излади. Јас би одела преку контакт со сестра и, да ти каже зошто ти се лути малава. Проблемот е што ти не се сеќаваш што се случило точно.Тоа проблемот што не се секавам највероватно сумјадел некои бомбони највероватно пред сестраи е сега јас сакам да прашам некои од девојките пошто денес и немам звонето да ли да звонам или да почекам или да пробам со некоја порака или едноставно да оставам се и да продолжам понатаму али тоа е невозможно пошто знам дека и таа ке очекува да и звонам и јас ке сакам пошто многу време сме заедно
Или си јадел бонбони за сестра и` или си сакал да ги пробаш бонбоните на сестра и`.Тоа проблемот што не се секавам највероватно сумјадел некои бомбони највероватно пред сестраи е сега јас сакам да прашам некои од девојките пошто денес и немам звонето да ли да звонам или да почекам или да пробам со некоја порака или едноставно да оставам се и да продолжам понатаму али тоа е невозможно пошто знам дека и таа ке очекува да и звонам и јас ке сакам пошто многу време сме заедно
Или си јадел бонбони за сестра и` или си сакал да ги пробаш бонбоните на сестра и`.
Во најдобар случај си предложил тројка.
Трето нема.