Epics™
Академски граѓанин
- Член од
- 29 септември 2011
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 3.891
Дојде редот и на мене да писувам на темава се надевав дека ке бидам од другата страна али јебг..... Вака сега со девојката одиме едно добри 5 год. и 5 год. мување значи доста години сега сто ке ви расказам ми се има слуцено едно повке пати али се некако извлекував од ситуациава али имам лошо чуство за овај пат....... Се договараме со девојката да излеземе во саботата не сакаше кафани ова она сакаше кафици дискотеки да си поминеме лудо пошто се немавме видувано пдолг период пошто она е на факултет .. зкажувам маса во кафиц малку со врски ми наогааат добро сепаре со нејзе доага и сестраи доагаат и нејзини другарки водат и добра момицка од струмица цимерка на една од нејзините другарки само јас маско на сепаре супер си поминуваме вецерта минува а цашите алкохол се зголемуваат тука доагаат мои познаници зафркаванје ни нудат сепаре во диското сто се наога ведаш зад кафицот буквално може да се помине од вецето во диското пошто се познававме си ги земавме дури и пиачките од кафичот во диското таму усте по супер имаме коктели од куката сто се вели и тоа многу пиење пиење вон контрола и тука веке губам се од слуцките вака како блиц знам дека падна договор да идеме кај нејзе дома али тоа највероватно беше девојками да ме извлеце за да си појдеме дома .... нареден блиц во такси сестраи седи напрет јас отпозади и она ми вели секој ке си иде дома и од тука темна страна .......... сабајле се будам и звонам не одговара си влеам спие .. одам на работа никако не ми се јавува и писам порака ми врака само дека сме заврсили дека се одказува од мене и никако не ми одговара и писувам барем да се видиме на кафи да расчистиме и ми врака дека нема намера повеке со ме дека и е срам да излегува повеке со мене и да не ја барам .... денес и немам зазвонето сакам да дадам малку простор и така ...... е сега како на там да не звонам или што понатаму ова ми се има слуцено неколку пати али ова мислам дека е сериозно
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 18:24 ---
Дојде редот и на мене да писувам на темава се надевав дека ке бидам од другата страна али јебг..... Вака сега со девојката одиме едно добри 5 год. и 5 год. мување значи доста години сега сто ке ви расказам ми се има слуцено едно повке пати али се некако извлекував од ситуациава али имам лошо чуство за овај пат....... Се договараме со девојката да излеземе во саботата не сакаше кафани ова она сакаше кафици дискотеки да си поминеме лудо пошто се немавме видувано пдолг период пошто она е на факултет .. зкажувам маса во кафиц малку со врски ми наогааат добро сепаре со нејзе доага и сестраи доагаат и нејзини другарки водат и добра момицка од струмица цимерка на една од нејзините другарки само јас маско на сепаре супер си поминуваме вецерта минува а цашите алкохол се зголемуваат тука доагаат мои познаници зафркаванје ни нудат сепаре во диското сто се наога ведаш зад кафицот буквално може да се помине од вецето во диското пошто се познававме си ги земавме дури и пиачките од кафичот во диското таму усте по супер имаме коктели од куката сто се вели и тоа многу пиење пиење вон контрола и тука веке губам се од слуцките вака како блиц знам дека падна договор да идеме кај нејзе дома али тоа највероватно беше девојками да ме извлеце за да си појдеме дома .... нареден блиц во такси сестраи седи напрет јас отпозади и она ми вели секој ке си иде дома и од тука темна страна .......... сабајле се будам и звонам не одговара си влеам спие .. одам на работа никако не ми се јавува и писам порака ми врака само дека сме заврсили дека се одказува од мене и никако не ми одговара и писувам барем да се видиме на кафи да расчистиме и ми врака дека нема намера повеке со ме дека и е срам да излегува повеке со мене и да не ја барам .... денес и немам зазвонето сакам да дадам малку простор и така ...... е сега како на там да не звонам или што понатаму ова ми се има слуцено неколку пати али ова мислам дека е сериозно .... а и гледам дека кога си имам појдено сме имали разговор сум и звонел едно 5-6 пати сто сме разговарле незнам
Ти пријателе како што си бил направен тиква, 100 % си направил некоја глупост, или си ја помешал девојка ти со некоја друга нејзина другарка.
Али и неможе некоја голема помош од постов твој.
Повеќе имаш објаснето што сте пиеле и како можело да се стигне од кафичот во дискотеката, одколку за проблемот.