Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Да. (да не ме разбереш погрешно, би го прибрала на разговор)
Не очекував ваков одговор, ај друго прашање.
Би го изневерила дечко ти?

П.С. Леле, у која тема пишувам :pos:
Сам си ги решив проблемиве, па за туѓи сега иам време :pos:

N

Nessa Alcarin

Гостин
Постојат лекари и други чуда за тие работи, опасно е да разговараш со такви луѓе ;)
Ако загинам, загинам. Пиштолот нема да го носи, зошто дозволата што ја има му важи само за Чешка, плус сам инсистираше да се пријави во полиција дека ќе престојува кај мене.

L

Luki Junior

Гостин
Ако загинам, загинам. Пиштолот нема да го носи, зошто дозволата што ја има му важи само за Чешка, плус сам инсистираше да се пријави во полиција дека ќе престојува кај мене.
Не се чешај дек шо не те чеша...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882

Остави сега загинување многу е битен моментот во прашањево што ти го постави ице

N

Nessa Alcarin

Гостин

Не е работата дали ќе дојде до изневерување. Знам дека нема да го изневерам, работата е дали доколку би останала сама со типот неколку дена, би било фер кон дечко ми. Значи збориме за непознат, негов гејм другар.
Ако бев сама немаше да чувствувам грижа на совест. Но знам дека доколку стојат обратно работите, тој да треба да прибере некоја моја скајп другарка, јас би дозволила, но би се чувствувала ужасно.

А

Атомската мравка

Гостин
Да. (да не ме разбереш погрешно, би го прибрала на разговор)
Очаен сум, купив пиштол од битпазар пред некој да не се самоубијам ќе ме прибереш дома ? :( :D
Шала на страна пази кого прибираш..

Ако е решен да прави глупости може и со други работи, немора да е пиштол.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не е работата дали ќе дојде до изневерување. Знам дека нема да го изневерам, работата е дали доколку би останала сама со типот неколку дена, би било фер кон дечко ми. Значи збориме за непознат, негов гејм другар.
Ако бев сама немаше да чувствувам грижа на совест. Но знам дека доколку стојат обратно работите, тој да треба да прибере некоја моја скајп другарка, јас би дозволила, но би се чувствувала ужасно.
:гик:
Браво е ова веќе се цени ваквите девојки одамна ги нема. (y)
А тој дечкоти сељак највечи на свет.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Абе ваљда зависи од човек до човек.
Јас на пример никад не би дозволил некој мој виртуелен другар онака, сам да биде у стан со некоја која има врска со мене. Едино би се сложил ако биде мое другарче со кој се знам цел живот.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Очаен сум, купив пиштол од битпазар пред некој да не се самоубијам ќе ме прибереш дома ? :( :D
Шала на страна пази кого прибираш..

Ако е решен да прави глупости може и со други работи, немора да е пиштол.
Ама јас знам кунг фу .... и уште неколку опасни зборови....
Шала на страна ако дојде има да ме дружите секоја вечер, колку повеќе народ толку подобро. :)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Моето мислење е....нема ни пиштол ни раскин ни ништо. Типот сака да општи со тебе, но не на интелектуална база. Пази што правиш.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Абе ваљда зависи од човек до човек.
Јас на пример никад не би дозволил некој мој виртуелен другар онака, сам да биде у стан со некоја која има врска со мене. Едино би се сложил ако биде мое другарче со кој се знам цел живот.
Па и јас на тоа се надевав. Или да каже не може(доколку му пречи) или да дојде и он за Скопје. Тој ме остави јас сама да решам, а свесен е дека и двајцата го поканивме да дојде за Македонија во јули/август.
Не е работата јас да излезам ангелче во ситуацијата, демек еве јас сакам да дојдеш ама дечко ми се противи, но сепак за овие работи се разговара, и се прави на сите тројца да ни одговара.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Јас како одговор на прашањево само уште едно би додал и толку од мене :pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Па и јас на тоа се надевав. Или да каже не може(доколку му пречи) или да дојде и он за Скопје. Тој ме остави јас сама да решам, а свесен е дека и двајцата го поканивме да дојде за Македонија во јули/август.
Не е работата јас да излезам ангелче во ситуацијата, демек еве јас сакам да дојдеш ама дечко ми се противи, но сепак за овие работи се разговара, и се прави на сите тројца да ни одговара.
Шо дечко ќе имаше...

Kajgana Shop

На врв Bottom