Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

S

Stef Bachatero

Гостин
Одличен совет другар. Фала ти многу :) Иначе за ова во врска со одбивањето баш од тоа се плашам. Девојката ми значит толку што несакам да ме одбие, одкако ќе ме одбие ќе почнет оговарања, едно-друго па ќе пропадни се и бадијала е после упорен да си :) Да не беа оговарањата, Охрид не ќе беше град на UNESCO... хаха... :-/
Освен охриѓанки немате таму туристки.Ајде има се наоѓа нешто.Секогаш доаѓа нешто ново.Тука во Скопје се знае што треба да имаш за да привлечеш згодна девојка длабок џеб.Не сакам никој да навредам али сепак you can buy honey without the money.Да отидеш на пијачка или нешто ти треба свои пари.Да отидам до теретана кошта пари,сакам нешто да си купам пак пари.Таков е животот и мора да се адаптираш.
Но види си ги шансите и прошири ги хоризонтите,не биди коњ со уздите на него,биди ти што ќе контролираш нешто што ќе го паметат луѓето :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Одличен совет другар. Фала ти многу :) Иначе за ова во врска со одбивањето баш од тоа се плашам. Девојката ми значит толку што несакам да ме одбие, одкако ќе ме одбие ќе почнет оговарања, едно-друго па ќе пропадни се и бадијала е после упорен да си :) Да не беа оговарањата, Охрид не ќе беше град на UNESCO... хаха... :-/
Те боли стојко ако те оговараат, нека озборуваат колку сакаат и така само за тоа ги бива и за онаа работа:icon_mrgr:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Дечки, има едно девојче кое многу ми значит, онака... мн. симпатично ми е и нзм како да и се додворам. Причината е тоа што ми е страв дане зафркнам работа уште од самиот почеток поради тоа што сум несмасен и многу брз на јазик (во случајов на тастатура). Moже некој да каже кој чекори да ги направам? Успат девојчето живее во истиов град :)

Благодарам однапред :)
само опуштено и немаш галје ...ако те свиѓа ќе биде нешто..ако не јбг живот..и ич кур да не те боли после ако те зборат....

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Би можел ли после неколку искачања да имам секс со една женска, она е 4та ја сум 2ра година средно,.. па би требало да има сексуални односи бидејки има 17-18години,.. време и е? ваши мислења дали ке ми даде?:)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Би можел ли после неколку искачања да имам секс со една женска, она е 4та ја сум 2ра година средно,.. па би требало да има сексуални односи бидејки има 17-18години,.. време и е? ваши мислења дали ке ми даде?:)
Прашај ја. Ако сакаш, прашај ја и после колку искачања ќе ти даде. И дали воопшто.

Сепак, дека таа „би требало“ да има сексуални односи е само нејзина одлука, а не твоја и таа ќе реши кога тоа ќе го стори и со кого. Твое е само да ја прашаш, а нејзино да се сложи или не. А можеби и веќе го сторила, а ти не знаеш. Сè е можно.

Поздрав и со лесно.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Отстрането тролирање и оф-топичење (c) Модератор

Biljbilj08, ти бачко дур прашуваш тука дали ќе ти даде некое девојче, ништо не праиш. Зашо чим прашуваш вакви ствари, значи не знаеш како да си ја наредиш работата..
А ако не знаеш сам да ја наредиш, никој не може да ти ја нареди веруј :)

Како и да е.. Девојчето нема ништо да ти Дае, него треба ти сам да си земеш. Секако, не мислам да ја силуваш, него да испиташ територија и сам да го носиш текот на вашите гледања таму кај што ти одговара.. :) Односно, да ја наведеш и прилагодиш.
На прв дејт се држите за рачиња и се бакнувате во образ, на втор се гушкате и се бакнувате во уста, на трет праите шо и да праите.. Битно тоа иде у еден правец најчесто :)
Поентата ми е, нема она да ти даде после одреден и точен број искачања, затоа чиста глупост е да бараш конкретен одговор, ПОГОТОВО ОД НЕА.

Значи ти припремај си го теренот, на шала на смеа пуштај рачиња и глеј као ќе реагира :)
If she plays along, good for you.
If she doesn't, или успори и биди повнимателен, или ако немаш воља да се замараш, не ја замарај ни неа :)
Со лесно! <3

R

redhead

Гостин
Нема посебно правило која возраст е соодваетна за девојче или машко да биде сексуално активно.
Само затоа што е постара од тебе и има 17-18 години не значи по дифолт дека ќе ти "даде".
А сексот си доаѓа само по себе, може и на неколку искачања, а може и ќе треба подолго време.
Треба сам да си ја "опипаш" ситуацијата, се е до хемијата.:)

Член од
3 ноември 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Zdravo decki...imam eden problem okolu seksot.... imav seks za prv pat ...i samo sto i go stviv na devojkata odma svrsiv.... taka isto i vtoriot pat...Sto DA PRAVAM ????
--- надополнето: 3 ноември 2012 во 19:16 ---
Zdravo decki...imam eden problem okolu seksot.... imav seks za prv pat ...i samo sto i go stviv na devojkata odma svrsiv.... taka isto i vtoriot pat...Sto DA PRAVAM ????

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
третиот пат шо напраи ? немој толку да се секираш, не е ништо страшно, само треба да се смириш, не треба да бидеш мн возбуден, btw за се има прв пат, втор пат...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Тоа не е никаков проблем. Напротив, значи дека ти е многу убаво. Дури ти е убаво, терај.

Е сега, можеби на девојката ќе ѝ пречи што кратко трае сексот, но тоа не треба да те интересира, *освен ако таа не ти го каже тоа*. Со други зборови, ако таа сака да трае подолго, нека ти каже и тогаш ќе барате начини. А ги има, но прво нека има потреба за нив - лесно ќе ги најдеш ако почнеш да ги бараш.

Поздрав и со лесно.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Начукај се или надувај се, ќе ти трае подолго. Кога ќе ти се дигне вториот пат после свршување на првиот, ќе ти скурчи и ебење и све ахахахха :D

M

Macedonian-Sun

Гостин
Помага ли некој и во другарски врски,во пријателства?
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 22:15 ---
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 22:17 ---

N

NikolaMKD91

Гостин
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 22:15 ---
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 22:17 ---
Помага и ненаплаќа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom