КвикСилвер
Модератор
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 4.547
- Поени од реакции
- 5.856
ииииииииииииииииииииии... крај......
Ако сите мажи се како тебе тогаш јас пуста ќе си останам „неонадена“ цел живот...![]()
![](http://clouddragon.files.wordpress.com/2011/12/cucumber-1.jpg)
ииииииииииииииииииииии... крај......
Ако сите мажи се како тебе тогаш јас пуста ќе си останам „неонадена“ цел живот...![]()
ќути остај, од жал депресија ме удри почнав слатко од смокви да ждерам... Краставицата нема да ме засити.
Па нели требаше ако не успее Хербалајфот да ти стане личен тренер, црно на бело напиша ќе му дадеш шансаииииииииииииииииииииии... крај......
Има уште 2 месеца да успееПа нели требаше ако не успее Хербалајфот да ти стане личен тренер, црно на бело напиша ќе му дадеш шанса.
За то можда си во право, мада последнава година... Не само шо можам да проценам од 4-5 муабети, туку почнувам и да го контам шаблонот, а.к.а. луѓето шо се неискрени ми стануваат предвидливи... Како и да речиш искуство, така се вика то.Зависи кој како некого неможиш да го запознаеш ни со година дена да си заедно а камоли за толку кратко.
Да ми го пробаш слаткото од јагоди а имам и торта од банани сега ќе се заљубиш на прво поглед.ќути остај, од жал депресија ме удри почнав слатко од смокви да ждерам... Краставицата нема да ме засити.
брат Пес или фифа ако имаш играно ондак знаеш како се дава гол.... Така да комотно можеш им објаснуваш.... Истото и со ова... Све има на интернетовПа кажи си така бе брат...
Ко сеа ја да отидам у подфорум фудбал и да им објаснувам као се шутира, а гол неам дадено...
ќути остај, од жал депресија ме удри почнав слатко од смокви да ждерам... Краставицата нема да ме засити.
Редовно те следам, а овој пост ја сублимира мудроста во машко-женските релации. Не верувам дека на форумов (а и пошироко во регионот) има дечко со вака високи критериуми и учинок во освојувањето припаднички од понежниот пол.Личните прашања што ми ги поставувате се лично мои.Имав шанса со една девојка во петокот што ме свиѓаше но јас не ја меркав нешто и одлучив да продолжам напред и да не и го трошам времето за џабе.Не закажав втор состанок затоа што не ми се свиѓа.
Имам критериуми и си ги следам.Барам физички да ме привлекува,најбитен дел ми е лицето,интелегетна,да се грижи за себе,да знае како да се облака,да има свој сопствен стил и да се негува,да е искрена и да има смисла за хумор и тогаш кога сите карти ќе бидат како што јас сакам тогаш може да ми биде девојка.Ако треба долго ќе останам без девојка,али сакам нешто што мене ќе ми биде драго да го имам и да го чувам,не само да фатам било која и утре да ме видат згоден дечко со некоја што воопшто не е на мојот ранг.Се си има зашто и како,јас барам тоа што нудам,а не да отидам на некоја дебела со стомак и да ја фатам колку да се рече.Иако имав таква девојка сепак беше мила во фацата,нешто што ми се свиѓаше![]()
Ќе почнеш да медитираш и да дишеш длабоко.Кога имаш нешто со неа визуализирај што треба да правиш.Да бидеш цврст,ведар,насмеан,да ја водиш ти каде што сакаш и да очекуваш се најдобро да испадне од тоа.Наместо да седиш на фб излагај и тргни го паметот од неа,не и давај комплименти многу,едноставно одалечи се едно време,не и давај големо внимание.Заеби тоа што они велат незнам сакам искрен и таков тип,тоа е само тест и јас секогаш заборавам и се летам кога ми се допаѓа некоја девојка толку многу да би жртвувал се и сешто да биде за тебе.Но исто и како парите и животот,зашто ти да работиш за тоа кога тие можат да работат за тебе.Поентата е кога она ти дава големо внимание да не те брига што вика едноставно биди со ладен став.После одредено време ти приближи и се и направи малку муабет со комплимент за нешто што има хоби,нејзиниот карактер нешто што се разликува од другите девојки кажи и го.Посегни полека и гледај ја во очи.Битно е контактот со очи,ако девојка те свиѓа ќе ти сигнализира ќе се насмее кога ја гледаш директно во очи и бакни ја.Дечки, има едно девојче кое многу ми значит, онака... мн. симпатично ми е и нзм како да и се додворам. Причината е тоа што ми е страв дане зафркнам работа уште од самиот почеток поради тоа што сум несмасен и многу брз на јазик (во случајов на тастатура). Moже некој да каже кој чекори да ги направам? Успат девојчето живее во истиов град
Благодарам однапред![]()