Не го лажи за другарите. Коа ќе видат оти ќе му го пукнеш носот ќе избегаат ко пички.( Најчесто е вака). Ми се има случено да ми се соберат четворица така... еден шамар му опалив на едниот и се преврте ничкум наопаку... Без страв... Инаку нели темава е за љубовни проблем али нмв еве ќе ти кажам. Другар биди сериозен некое време. Одвраќај ако се шалат на твоја сметка. Брукај ги. Тролај ги. Не се дери пред други, тргни ги настрана и кажи им да престанат оти ќе има последици pozzВака, прва работа шо мора да ја сфатиш е дека од ќутек не се умира. Затоа, спреми се да истрпиш малку болка.
Коа некој те заебава, ако више не си способен да игнорираш и да поднесеш шала на своја сметка, или со зборови да го здробиш, тогаш биди спремен да му го пукнеш носот.
Коа некој ти јаде гомна, опомени го дека може да настрада.
Ако не прекине, стани, лупни го брзо у мадиња и после шутирај го/мавај го у фаца. После, ако си сам, највероватно неговите другарчиња ќе те излупаат. Или па за некој ден дечкото сам ќе те излупа. Во секој случај, на никој не му се исплати да заебава некој што знае дека може да биде агресивен, безразлика колку е способен да нанесе штета или не.
Затоа, ти велам, не се плаши, не е ништо страшно, физичка болка поминува за 2-3 дена, после нема ни да се сеќаваш дека се десило!
Чак што више, ако си способен, може и воопшто да не го јадеш а да си го решиш проблемот заувек.
Насилството секогаш го решава проблемот.
Затоа и се користи како последна истанца.
A man gotta do what a man gotta do.
најсериозно е ова не се зезам!^Ste razmenile pass od fb so nekoja so koja ne se ni znaes?!?! I uste ona ljubomorna bila?!?! DD
Seriozno ova ili ....???? D
Napraj nekoj fake profil na nekoj decko, addni go otkaj nea i pisuvaj si sam na sebe celo vreme DDнајсериозно е ова не се зезам!
Си го згрешил подарокот брат.Најдобар подарок е 20 цм под папокот.Ех значи неможам веќе очајно ми треба совет! Се запознав со една девојка таа помала од мене 6 годинии од друг град и сеа се допаѓаме ко демек и договараме средба ова она ама таа рече дека за тоа ќе помине време можеби и до една година зш раскинала со некој пред 2 месеци или незнам колку точно стално го менува времето. Се ми беше ок додека не разменивме пасворди за ФБ! Ми пиша една колешка за да се видиме на кафе затоа што не сме се виделе одамна и ја нормално прифатив дури и кажав на оваа што се бркаме и ми вика ете ти ќе одиш на кафе со неа се знае за што се оди на кафе ти планираш да се фатиш со неа и незнам уште што! Незнам се ми е ок ама дали љубомора дали недоверба лежи во неа многу ми пречи што ли да правам незнам да се откажам од надеж за врска со некоја која ќе и пречи секоја моја можна другарка или ?
1. Под итно промени си ја лозинката на ФБ, така што таа да не ја знае. И кажи ѝ дека тоа си го направил и советувај ја и таа истото да го направи.Ех значи неможам веќе очајно ми треба совет! Се запознав со една девојка таа помала од мене 6 годинии од друг град и сеа се допаѓаме ко демек и договараме средба ова она ама таа рече дека за тоа ќе помине време можеби и до една година зш раскинала со некој пред 2 месеци или незнам колку точно стално го менува времето. Се ми беше ок додека не разменивме пасворди за ФБ! Ми пиша една колешка за да се видиме на кафе затоа што не сме се виделе одамна и ја нормално прифатив дури и кажав на оваа што се бркаме и ми вика ете ти ќе одиш на кафе со неа се знае за што се оди на кафе ти планираш да се фатиш со неа и незнам уште што! Незнам се ми е ок ама дали љубомора дали недоверба лежи во неа многу ми пречи што ли да правам незнам да се откажам од надеж за врска со некоја која ќе и пречи секоја моја можна другарка или ?
фала ти на подршкатаЗнаеш како викаат после је**ње нема каење
и тука никој неможе да ти помогне осим ти самата да си ја победиш совеста
па затоа и така одговорив со забораив само да ставам "Не ми личеше ова на поддршка ама добро, whatever works