Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Пробав да ја читам темава, едно 5 минути издржав, барење на совети од луѓе кои не ги знаете и не ве знаат, за да ви решат проблеми од реалниот живот? :pos:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Вака, прва работа шо мора да ја сфатиш е дека од ќутек не се умира. Затоа, спреми се да истрпиш малку болка.
Коа некој те заебава, ако више не си способен да игнорираш и да поднесеш шала на своја сметка, или со зборови да го здробиш, тогаш биди спремен да му го пукнеш носот.
Коа некој ти јаде гомна, опомени го дека може да настрада.
Ако не прекине, стани, лупни го брзо у мадиња и после шутирај го/мавај го у фаца. После, ако си сам, највероватно неговите другарчиња ќе те излупаат. Или па за некој ден дечкото сам ќе те излупа. Во секој случај, на никој не му се исплати да заебава некој што знае дека може да биде агресивен, безразлика колку е способен да нанесе штета или не.
Затоа, ти велам, не се плаши, не е ништо страшно, физичка болка поминува за 2-3 дена, после нема ни да се сеќаваш дека се десило!
Чак што више, ако си способен, може и воопшто да не го јадеш а да си го решиш проблемот заувек.

Насилството секогаш го решава проблемот.
Затоа и се користи како последна истанца.
A man gotta do what a man gotta do.
Не го лажи за другарите. Коа ќе видат оти ќе му го пукнеш носот ќе избегаат ко пички.( Најчесто е вака). Ми се има случено да ми се соберат четворица така... еден шамар му опалив на едниот и се преврте ничкум наопаку... Без страв... Инаку нели темава е за љубовни проблем али нмв еве ќе ти кажам. Другар биди сериозен некое време. Одвраќај ако се шалат на твоја сметка. Брукај ги. Тролај ги. Не се дери пред други, тргни ги настрана и кажи им да престанат оти ќе има последици pozz :)

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.558
Ех значи неможам веќе очајно ми треба совет! Се запознав со една девојка таа помала од мене 6 годинии од друг град и сеа се допаѓаме ко демек и договараме средба ова она ама таа рече дека за тоа ќе помине време можеби и до една година зш раскинала со некој пред 2 месеци или незнам колку точно стално го менува времето. Се ми беше ок додека не разменивме пасворди за ФБ! Ми пиша една колешка за да се видиме на кафе затоа што не сме се виделе одамна и ја нормално прифатив дури и кажав на оваа што се бркаме и ми вика ете ти ќе одиш на кафе со неа се знае за што се оди на кафе ти планираш да се фатиш со неа и незнам уште што! Незнам се ми е ок ама дали љубомора дали недоверба лежи во неа многу ми пречи што ли да правам незнам да се откажам од надеж за врска со некоја која ќе и пречи секоја моја можна другарка или ?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
најсериозно е ова не се зезам!
Napraj nekoj fake profil na nekoj decko, addni go otkaj nea i pisuvaj si sam na sebe celo vreme :DDD
I posle reci I "Koj ti e ovoj Darko? Kako smee takvi stvari da ti pisuva?" :DD
Ili reci mu na nekoj drugar tvoj da I se stava celo vreme :D
Ama onaka neso perverzno neka pisuva, da se gleda deka praela neso nedozvoleno malava (a toa ustvari ti otkaj nea so drugar ti muabet ke prais) :DDD hahahah
I posle demek si se naljutil I si I raskinal :DDDD
Da vidi kako e! :D
Hahahaha :D

Trust me on this, man <3

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
macko i

Каква е таа мода на менување пасворди? У мое време, љубов се докажуваше со горење со цигара!
Следен пат кога ќе бараш помош, стави и запирка, за да е разбирливо што ти е проблемот.

S

Stef Bachatero

Гостин
Ех значи неможам веќе очајно ми треба совет! Се запознав со една девојка таа помала од мене 6 годинии од друг град и сеа се допаѓаме ко демек и договараме средба ова она ама таа рече дека за тоа ќе помине време можеби и до една година зш раскинала со некој пред 2 месеци или незнам колку точно стално го менува времето. Се ми беше ок додека не разменивме пасворди за ФБ! Ми пиша една колешка за да се видиме на кафе затоа што не сме се виделе одамна и ја нормално прифатив дури и кажав на оваа што се бркаме и ми вика ете ти ќе одиш на кафе со неа се знае за што се оди на кафе ти планираш да се фатиш со неа и незнам уште што! Незнам се ми е ок ама дали љубомора дали недоверба лежи во неа многу ми пречи што ли да правам незнам да се откажам од надеж за врска со некоја која ќе и пречи секоја моја можна другарка или ?
Си го згрешил подарокот брат.Најдобар подарок е 20 цм под папокот.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
1. Под итно промени си ја лозинката на ФБ, така што таа да не ја знае. И кажи ѝ дека тоа си го направил и советувај ја и таа истото да го направи.
2. Кажи ѝ „Да, на кафе се оди за да се фати некој со некого. Јас и ти имаме година дена дури да се фатиме (така ти ми рече), а за тоа време немам намера да бидам сам, туку да се дружам со девојки. Ако ти не сакаш да ме дружиш, има други коишто сакаат. И тие исто така сакаат потенцијално да одат во кревет со мене, за разлика од тебе. После година дене, ќе те побарам, кога и ти ќе сакаш, ако некоја друга пред тоа не посака со мене да биде во сериозна врска.“
3. Ако ти направи сцена и се побуни на кој било начин, веднаш отпиши ја од твојот живот. Ако се поразмисли и после некое (кратко, максимум недела дена) време одлучи сепак да излезе на кафе со тебе или да се најде со тебе на само, одведи ја кон секс. Понатаму, верувам, знаеш.

Поздрав и со лесно.

Член од
6 септември 2012
Мислења
7
Поени од реакции
0
Нова сум на страната па ќе ве замолам за совет, имам долга врска од 11 години, го изневерив дечко ми со едно момче со кое долго време разменувавме погледи, го сакам дечко ми најмногу на свет ама се случи што се случи го изневерив само со бацување со ништо друго, ама ме гризе совеста, долга врска доаѓаат периоди на монотонија, караници и сл, што беше пресудното тоа да се случи не знам затоа ве молам за совет, би благодарам

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Знаеш како викаат после је**ње нема каење :facepalm:
и тука никој неможе да ти помогне осим ти самата да си ја победиш совеста

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Не ми личеше ова на поддршка ама добро, whatever works :D

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Како прво не ми е јасно како ти се случило тоа после цели 11 години, нели го цениш тоа тој што го прави за тебе, твое е дали ќе му кажеш или не ама во секој случај ич не си фер спрема него не само со мувањето туку и со тоа што разменуваш погледи. И ако толку многу го сакаше, немаше да ти се допаѓат други момци а и не би се мувала со некои. Инаку ме интересира која беше причината за твојата глупост :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom