Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.252
Ќути, страв да ти е да лајкнеш нешто на некого, прво треба да гледаш да не има љубоморна девојка или дечко, да не ти скокнат у некој темен ќош па ремпере да те напраат...
Хахаххаха леле друже и јас слично....ама готово се откажав од толку мн лајкување...само кај проверени особи :))))
Ништо од сега на новиот профил строго само на групни слики мавам лајк па нека тумачат за кој е наменет лајкот;)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Znam ali poentata mi bese :dali mu e izgovor ili nacin kako da me otkaci ete toa so majku mu i pritisokot doma sto go ima za mene ..mozebi ne mu se sviga nesto na mene poveke? Toa mi bese poentata...pomirno ke spijam ako ja doznaam pravata pricina za prekinuvanjeto .....zatoa prasav...a da ima pritisok ima......jasno mi e toa go vidov so svoi oci.....luda majka ...No dali e toa dovolno da se otkaci nekoj ne sum bas sigurna..Zatoa prasav:)
Vo pravo si:)):D;)
Абе не се замарај со тоа толку, не го бркај, не го гњави, не трчај по него... дечкото очигледно си има проблеми, ако навистина те сака ќе и се спротистави на мајка му, мајку му стара толкуаво магаре уште ли е контролирано од мајка си... додуша секој син е мамин син до смрт, али се си има граници беее, место она да сака син и да си најде девојче на тие години, да се смири, она шизи... абе ајде бегај од таму, не ти треба таква драма у животот.....

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
денес е у рилејшншип утре сингллл.. катастрофа станува, веќе кога запознаваш некој не ти бара број ти бара фб или ти вика ај ке те аднам на фб :tapp:
Ја знајш таа фраза?Секој ден рилејшншип па сингл...Па и јас секој ден се карам со родителите па не сум сираче :icon_mrgr:
Ваљда ова со мобилните,не им се троши кредит па затоа се аднуваат на фб.:icon_lol:

Јас не знам од кога важи тоа:Aко ти удри лајк значи те сака...Нему му се допага сликата а не дека е заинтересиран за особа Икс.

Имав другарка која имаше претерано љубоморен дечко...Болно љубоморен...Кога и да лајкнеше слика на некое момче ја блокираше и и велеше не ме замарај никогаш повеке...Свашта:facepalm:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.252
Ја знајш таа фраза?Секој ден рилејшншип па сингл...Па и јас секој ден се карам со родителите па не сум сираче :icon_mrgr:
Ваљда ова со мобилните,не им се троши кредит па затоа се аднуваат на фб.:icon_lol:

Јас не знам од кога важи тоа:Aко ти удри лајк значи те сака...Нему му се допага сликата а не дека е заинтересиран за особа Икс.

Имав другарка која имаше претерано љубоморен дечко...Болно љубоморен...Кога и да лајкнеше слика на некое момче ја блокираше и и велеше не ме замарај никогаш повеке...Свашта:facepalm:
А најјако заедничко профил демек фамилијарен, незнаеш со кој пишиш или кој е уклучен. Како на телефон да се јавуваш. Ало ти си али женати, за да знам да не се испуштам нешто:)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144

Опасна оскудација не јаде денес.. абе ајде,... туку денешниве немаат муда да зборат по тел а у живо да не спомињаме, полесно им е на фб, па маткање па сто глупости, страв од одбивање, па 2-3 да си имаат на резерва ако оваа првата ги откачи... глупости ....
ни ја незнаев.... :) Абе секој ден нова глупост.... ќе има ли крај ова :(
--- надополнето: 28 август 2012 во 21:24 ---
А најјако заедничко профил демек фамилијарен, незнаеш со кој пишиш или кој е уклучен. Како на телефон да се јавуваш. Ало ти си али женати, за да знам да не се испуштам нешто:)
еееее да, жива вистина, ги мразам таквите профили, ич не им ни пишувам, ни ништо, а уште полоша опција е кога си ги имаат лозинките, и ти си пишуваш со таа личност најнормално, а после од муабетот приметуваш дека тоа не е тоа, тук девојка дечко , било што :mad:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.865
Поени од реакции
23.252
еееее да, жива вистина, ги мразам таквите профили, ич не им ни пишувам, ни ништо, а уште полоша опција е кога си ги имаат лозинките, и ти си пишуваш со таа личност најнормално, а после од муабетот приметуваш дека тоа не е тоа, тук девојка дечко , било што :mad:
Абе да ти пукни душата, ти пишиш нешто и од другата страна ти вика не е дома или чекај ке го викнам:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Znam ali poentata mi bese :dali mu e izgovor ili nacin kako da me otkaci ete toa so majku mu i pritisokot doma sto go ima za mene ..mozebi ne mu se sviga nesto na mene poveke? Toa mi bese poentata...pomirno ke spijam ako ja doznaam pravata pricina za prekinuvanjeto .....zatoa prasav...a da ima pritisok ima......jasno mi e toa go vidov so svoi oci.....luda majka ...No dali e toa dovolno da se otkaci nekoj ne sum bas sigurna..Zatoa prasav:)
Vo pravo si:)):D;)
Незнам што да ти речам. Од двете комбинација ваљда, лигуш кој не те сака доволно.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
E тоа е тоа што не го разбирам...Мислам што полза ако имаш заеднички профил,или пак ги разменувате пасвордите?Тоа ништо не менува.Јас не се чувствувам во ред доколку му ја рушам нему приватноста...Нормално дека сите сакаме да знаеме со кого ни се допишува партнерот,што прави додека е приклучен ама на ваков начин не.Доколку тој сака да знам јас што тој прави ке ми го отвори профилот во мое присуство без лозинки да ми кажува.
А за заеднички профил ниту во брак не прават оние кои го користат...а ова денешниве двојки...не знам што да кажам :/

Mila777 бегај,трчај додека те држат нозе од личност ко вој.Не ти е потребно дете на 29 години кое нема свое јас.
Мамин син,кој не знае да се бори за девојче...
А и да нема притисок не е крај на свет...Само ти прави услуга што не е со тебе.Веруј ми...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Prvo se izvunivam za latinica sto pisuvam nemam kirilicna podrska ovde...
Imam eden problem
Samo sto mi raskina deckoto so koj idev 2 godini ko grom od vedro nebo mi kaza da se trgnam od nego da ne go baram poveke, zatoa sto pokraj nego samo ke patam i imam nervozi od negovite roditeli koi se ludi bukvalno! Oni bea protiv mene od pocetok na nasata vrska me nemaa zapoznaeno do pred nekoj den...Ali mu zabranuvaa da bide so mene i imase zolchni raspravii i nervozi so niv poradi mene posebno so majku mu koja e posesivna majka za sin edinec.....i luda defitinvno histericna zena koja ne raboti domakinka e i samo go sledi sto pravi so koj zboruva i kontrolira kaj bil i presluskuva....On celo vreme toa go ignorirase pa i se kriese gi lazese deka ne e vo vrska so mene ..za da ne go zamaraat im kaza i deka raskinal...Ali otidov vikendov kaj nego prv pat i prvite pet min otkako me videa pocna da vristi majka mu koga otidov vo toalet i se raspravaa i ja cuv me narece stvorenje koe on go donel doma....I nie iskocivme vecerta i koa se vrativme morav da prespijam posto nemav kade taa nok i pocna da mi drzi lekcii i da me vrega...kako sum ovakva onakva bla bla a me nema videno 2 min !! nit normalen muabet napraveno ..a ja bev fina..i molcev i ubavo i objasnuvav ali nema na kogo na nerazumen covek.....tolku placev i preziveav shok tie 2 dena da ne mozam da vi opisam.....i koa si otidov doma vecerta se bese super se cuvme se ubavo so nego...i utredenta mi napisa poraka deka nemozeme da sme zaedno i deka e kraj deka ne saka nervozi i stresovi vo zivotot i deka saka da me zastiti i mene od stres i vreganje i ponizuvanje od negovite ..deka jas toa ne go zasluzuvam...
Go molev da se vrazumi da najdeme resenie ne sakase vika nema nacin nema resenie.....kraj...ok..i mu se javiv insistirav da vidam sto e pricnata...ne mi bese jasno ODKADE OVA ! I Placese mi kaza deka me saka i bese presladok kako porano i glasot mu bese mil ali mora da me pusti da si najdam drug i deka taka ke mi bide podobro ...i poubavo.............i toa e poradi raspravija koja ja imal doma so negovite za mene.i pritisok ogromen i nervozi .i mu postavile ultimatum ili mene ili na ulica a oni se blesavi i ludi taka da najverojatno i ke go izbrkaat od doma ako doznaat deka e so mene......ima 29 god studira...seuste ..porabotuva pomalku ...ali ne e samostoen covek..i zivee so niv......zavisi od niv.......
I ne saka nervozi u zivotot a poradi mene gi ima i taka kraj saka..ok od togas mu rekov nema da ti pisuvam javuvam nisto od mene.....i taka ke pravam...Ali me kopka nesto ne sum sigurna dali on mene ne me saka poveke i zatoa moze saka da se otkaci vaka od mene i da nema nervozi i dali moze se da se napravi ako se saka nekoj pa i da se otkaze od roditeli sto ne e ubavo sekako....A mi kaza deka sum najubavoto nesto sto mu se slucilo i nikogas niedna nema da bide blizu mene.....slicna.....ni podobra.....placese i ja i on mnogu mu bese krivo sto morame da raskineme.......
Nekoe mislenje ? Zar moze da e toa pricina za da raskines PRITISIOK OD RODITELI? Nekoi iskustva slicni?
Ако сакаш да останеш со него, предложи му брак. На 29 години и тоа како е спремен за тоа, а ако те одбие, значи дека не сака да има иднина со тебе. Во тој случај ти стануваш првата жена во неговиот живот, а ако тој тоа не го сака, подобро е без него.

Со лесно.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ако сакаш да останеш со него, предложи му брак. На 29 години и тоа како е спремен за тоа, а ако те одбие, значи дека не сака да има иднина со тебе. Во тој случај ти стануваш првата жена во неговиот живот, а ако тој тоа не го сака, подобро е без него.

Со лесно.
Zemaj se, taman od napred ke si znaes za cel zivot, fina svekrva ke imas :D

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Здраво и од мене , за прв пат во животот се наоѓам во некоја ситуација каде што тешко моажам да донесам одлука и да си сватам што навистина се случува и како би било понатаму. Значи пред 2 недели раскинав врската што ја имав и веднаш во животот ми се појави друг човек. Го познавам веќе 2 месеци на почетокот се беше на пријателска база, но од ден на ден мислам дека почнува да се движи во друга насока, со часови разговараме на фејс , и по некоја случајност и друштвата ни се здружија и имаме прилика секој ден да сме во близина еден на друг. Карактерно сме сосема различни тој е многу темпераментен и жив јас смирена, понекогаш чуствувам дека ме нервира ми оди по нерви а во истиот момент се повеќе ме привлекува. Веќе почнува и отворено да ми се додворува во последните денови, разликата во години ни е поголема од 6 години ( досега сум немала некој толку разлика) сега и од тоа ме фаќа страв доколку прифатам нешто повеќе од пријателство дека ќе се разочарам брзо. Најмногу ми е страв поради различниот карактер и разликата во години. Почнувам многу пати да се запрашам како таков дечко му се допаѓа помирна и помалечка девојка покрај сите девојки околу него, се плашам да не е само некаква игра....
Слободна си. Ако и тој е, ако не сте роднини, ако нема некоја тешка болест или состојба неприфатлива за тебе, веднаш фати се со него, за некоја друга да не се фати со него. Уште подобро ако е темпераментен и различен од тебе, ќе доживееш нешто ново. А годините не играат никаква улога (освен во кревет, при што може да имаат позитивно или негативно влијание, ќе почувствуваш)

Со лесно.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
На 29 години магарево има притисок за девојката? И ти си будала со кого си се фатила. Батали таму лигуш ќе си најдеш десет пати подобар. Па и уште студира, да не оди со мајка му на факултет за раче?
Па ова е Македонија што се чудиш?
Во категоријата млад човек влегува секој оној кој има помалце или 29 години, знаеш колку од овие млади луѓе немаат нормална работа со стабилни приходи?
80% ќерко Македонска...

Kajgana Shop

На врв Bottom