Јавувај и се на 5 дена и опушти се но чим веќе те игнорира кога ќе ја видиш кажи и што мислиш и ако сака супер ако не воопшто не јавувај и се зашто никој не сака да и се јавуваш секој ден по 3 пати.Може е изгубено но пробај.Но тоа е само добра тактика да те привлече и да те запали уште повеќе да трчаш по неа,а како што знаеш кога некој бркаш тој се повеќе бега.Балансирај малку и види што ќе се деси.Чекам одг. од поискусниве да ми каже што треба да правам во овој случај.
Пред неколку дена се запознавме со едно чупе па решив да и земам број без она да знае.
Скоро 2-3 дена ја замарав со титкање и пораки,додека таа не ми се јави да научи кој ја замара..
Во моментот кога ми се јави небеше баш време за разговор па морав да и исклучам и да се повлечам.
И пратив порака дека несакав да испадне така и се тоа ама она ме игнорира, а мислам дека знае дека сум јас. Како да постапам ?
Ако ти е срам да прашуваш во аптека и незнаеш што точно бараш, отиди до некој од поголемите супермаркети (Веро,Тинекс) и имаш пред каса. Фино разгледај си, ќе прочиташ thin, extra thin, ребраст, love (4 у паковање, економично маме си ебат, средно дебели), перформа (НИКОГАШ више не би се заебал со овој, како да ти го парализирале пенисот се осеќаш ) итн.Ако некој може да препорача некој по тенок кондом и да каже бешто дали има разлики во големините бидејќи прв пат ке ќе купувам а малце и срам ќе ми е да одам на празно и да не знам што купувам
Да не замараш, да не те пронајде па да ти прати некој да ти даде неколку воспитни. Кое замарање човече цел ден и титкал и и пишувал смс, како психопат, па уште што да правам бе?Чекам одг. од поискусниве да ми каже што треба да правам во овој случај.
Пред неколку дена се запознавме со едно чупе па решив да и земам број без она да знае.
Скоро 2-3 дена ја замарав со титкање и пораки,додека таа не ми се јави да научи кој ја замара..
Во моментот кога ми се јави небеше баш време за разговор па морав да и исклучам и да се повлечам.
И пратив порака дека несакав да испадне така и се тоа ама она ме игнорира, а мислам дека знае дека сум јас. Како да постапам ?
Па и овој па фраеров совет јавувај и се на 5 дена. Абе луѓе вие осамени ли сте и нервно сакате да осакувате луѓе или досадно ви е?Јавувај и се на 5 дена и опушти се но чим веќе те игнорира кога ќе ја видиш кажи и што мислиш и ако сака супер ако не воопшто не јавувај и се зашто никој не сака да и се јавуваш секој ден по 3 пати.Може е изгубено но пробај.Но тоа е само добра тактика да те привлече и да те запали уште повеќе да трчаш по неа,а како што знаеш кога некој бркаш тој се повеќе бега.Балансирај малку и види што ќе се деси.
Чекам одг. од поискусниве да ми каже што треба да правам во овој случај.
Јавувај и се на 5 дена и опушти се но чим веќе те игнорира кога ќе ја видиш кажи и што мислиш и ако сака супер ако не воопшто не јавувај и се зашто никој не сака да и се јавуваш секој ден по 3 пати.Може е изгубено но пробај.Но тоа е само добра тактика да те привлече и да те запали уште повеќе да трчаш по неа,а како што знаеш кога некој бркаш тој се повеќе бега.Балансирај малку и види што ќе се деси.
Samo jako!
Мислам, знам дека сум пишан Сталкер, ама ова е веќе хардкор, вака девојче не се фаќа, може евентуално "Марица" да ти тропне на врата.
Секако, посебно ако и титка и ноќе па да почне и да го мисли .Samo jako!
Hard core FTW!!
Bidi uporen momak, kje si legne na brasnoto, koga-togas. Veruvaj.
Не да не се фаќа така девојче.. И титкал пеер! Од број шо таа не го знае!Мислам, знам дека сум пишан Сталкер, ама ова е веќе хардкор, вака девојче не се фаќа, може евентуално "Марица" да ти тропне на врата.
Аматери!Не да не се фаќа така девојче.. И титкал пеер! Од број шо таа не го знае!
Многу е манијачки жими се
Абе титкај и од при-пејд, со скриен број.....додека таа не ми се јави да научи кој ја замара...
Лади си гоИмам мака.... пред некој ден имав секс.Почнавме нешто предигра и го стави во неа.5-6 пати го ставив ама се плашам да не има нешто цврцнато .Значи немав оргазам немав ништо .Шо да прам дали може од толку да бидне нешто???
Може да се деси ама ептен е ретко. Следен пат употреби заштита за да не добиваш стресови.Имам мака.... пред некој ден имав секс.Почнавме нешто предигра и го стави во неа.5-6 пати го ставив ама се плашам да не има нешто цврцнато .Значи немав оргазам немав ништо .Шо да прам дали може од толку да бидне нешто???
цвеќе преку гас маска не се мирише, само пази после глава да не те боли.срам ќе те биде првиот пат.Ако некој може да препорача некој по тенок кондом и да каже бешто дали има разлики во големините бидејќи прв пат ке ќе купувам а малце и срам ќе ми е да одам на празно и да не знам што купувам