Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
18 јуни 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Имав планови во својата глава, но по се изгледа сум погрешил.
Мора да има некаков начин да ја скротам, да го заборави ова, но како ?
П.С Никогаш за ништо не е касно..

Riste123

RISTE
Член од
7 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
Ако некој може да препорача некој по тенок кондом и да каже бешто дали има разлики во големините бидејќи прв пат ке ќе купувам а малце и срам ќе ми е да одам на празно и да не знам што купувам :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Чекам одг. од поискусниве да ми каже што треба да правам во овој случај.
Пред неколку дена се запознавме со едно чупе па решив да и земам број без она да знае.
Скоро 2-3 дена ја замарав со титкање и пораки,додека таа не ми се јави да научи кој ја замара..
Во моментот кога ми се јави небеше баш време за разговор па морав да и исклучам и да се повлечам.
И пратив порака дека несакав да испадне така и се тоа ама она ме игнорира, а мислам дека знае дека сум јас. Како да постапам ?
Јавувај и се на 5 дена и опушти се но чим веќе те игнорира кога ќе ја видиш кажи и што мислиш и ако сака супер ако не воопшто не јавувај и се зашто никој не сака да и се јавуваш секој ден по 3 пати.Може е изгубено но пробај.Но тоа е само добра тактика да те привлече и да те запали уште повеќе да трчаш по неа,а како што знаеш кога некој бркаш тој се повеќе бега.Балансирај малку и види што ќе се деси.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ако некој може да препорача некој по тенок кондом и да каже бешто дали има разлики во големините бидејќи прв пат ке ќе купувам а малце и срам ќе ми е да одам на празно и да не знам што купувам :)
Ако ти е срам да прашуваш во аптека и незнаеш што точно бараш, отиди до некој од поголемите супермаркети (Веро,Тинекс) и имаш пред каса. Фино разгледај си, ќе прочиташ thin, extra thin, ребраст, love (4 у паковање, економично маме си ебат, средно дебели), перформа (НИКОГАШ више не би се заебал со овој, како да ти го парализирале пенисот се осеќаш ) итн.

Величини немаш баш кај нас (тоа е практика на Trojan кондоми кој ретко ќе ги најдеш у Македонија) , стандард се , во секс шоп имаш Magnum ако те стега обичен, и не е со величина многу различен од другиве (у просек 20 сантима е должина на кондом, магнумот е до 22 ) ама е поширок.

Тоа е тоа.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пред неколку дена се запознавме со едно чупе па решив да и земам број без она да знае.
Скоро 2-3 дена ја замарав со титкање и пораки,додека таа не ми се јави да научи кој ја замара..
Во моментот кога ми се јави небеше баш време за разговор па морав да и исклучам и да се повлечам.
И пратив порака дека несакав да испадне така и се тоа ама она ме игнорира, а мислам дека знае дека сум јас. Како да постапам ?
Да не замараш, да не те пронајде па да ти прати некој да ти даде неколку воспитни. Кое замарање човече цел ден и титкал и и пишувал смс, како психопат, па уште што да правам бе? :pos:
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 18:31 ---
Јавувај и се на 5 дена и опушти се но чим веќе те игнорира кога ќе ја видиш кажи и што мислиш и ако сака супер ако не воопшто не јавувај и се зашто никој не сака да и се јавуваш секој ден по 3 пати.Може е изгубено но пробај.Но тоа е само добра тактика да те привлече и да те запали уште повеќе да трчаш по неа,а како што знаеш кога некој бркаш тој се повеќе бега.Балансирај малку и види што ќе се деси.
Па и овој па фраеров совет јавувај и се на 5 дена. Абе луѓе вие осамени ли сте и нервно сакате да осакувате луѓе или досадно ви е?

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593

Мислам, знам дека сум пишан Сталкер, ама ова е веќе хардкор, вака девојче не се фаќа, може евентуално "Марица" да ти тропне на врата.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053

Мислам, знам дека сум пишан Сталкер, ама ова е веќе хардкор, вака девојче не се фаќа, може евентуално "Марица" да ти тропне на врата.
Samo jako!
Hard core FTW!! :D

Bidi uporen momak, kje si legne na brasnoto, koga-togas. Veruvaj. :D

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Не да не се фаќа така девојче.. :pos: И титкал пеер! Од број шо таа не го знае! :LOL:
Многу е манијачки жими се :pos:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Не да не се фаќа така девојче.. :pos: И титкал пеер! Од број шо таа не го знае! :LOL:
Многу е манијачки жими се :pos:
Аматери!
.....додека таа не ми се јави да научи кој ја замара...
Абе титкај и од при-пејд, со скриен број;)

Ок шала на страна, ама мислам дека шансите се некаде под нулата во овој или било кој даден момент во поблиската иднина. Уствари ќе си кажат девојчињата што би ги омекнало во ваков случај :)

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Имам мака.... пред некој ден имав секс.Почнавме нешто предигра и го стави во неа.5-6 пати го ставив ама се плашам да не има нешто цврцнато .Значи немав оргазам немав ништо .Шо да прам дали може од толку да бидне нешто???

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Имам мака.... пред некој ден имав секс.Почнавме нешто предигра и го стави во неа.5-6 пати го ставив ама се плашам да не има нешто цврцнато .Значи немав оргазам немав ништо .Шо да прам дали може од толку да бидне нешто???
Лади си го :)
Деца со мочка не се праат :)

nohab87

Калфа
Член од
14 јануари 2012
Мислења
70
Поени од реакции
18
Може да се деси ама ептен е ретко. Следен пат употреби заштита за да не добиваш стресови.

jassum.mk

ИМАМ ПОЛОВА БОЛЕС БОЛЕМЕ К*УРО ЗА СЕ
Член од
23 јуни 2012
Мислења
25
Поени од реакции
3
цвеќе преку гас маска не се мирише, само пази после глава да не те боли.срам ќе те биде првиот пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom