Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
18 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
1
Jас на 14 години успеав девојка да залапам со тоа што и пеев од Модерн Талкинг, "Дип ин мај харт дерз а фаја дет брнз хард! Ај ем дајинг фор емоушн! Јур мај харт! Јур мај сол!"
Сега не викам ова да го користиш, туку онака. Да си го имаш како џокер за секој случај. Ако нешто твое што ти си имаш замислено не успее(не дај боже, пу пу пу), земи испеј од песнава два три рефрени(тие најдобрите) и на добитен коњ си. Ако во случај не проработи ова, девојката нема осет за музика, романтика и џигерици и немаш потреба времето со неа да си го трошиш. Не заборавај самоуверен да делуваш(слушам тоа делувало кај девојки, јас лично не би знаел зашто не сум самоуверен и немам девојка па ваљда има некоја точност во тоа), истинкај си го два-три пати пред да тргнеш(не заборавај раце да измиеш) за да не делуваш нападно и користи хумор кој би предизвикал реакција хаха кај нејзе наместо хехеееееее. Други мудрости за жал немам зашто немам стигнато на повисоко ниво од хехеееееее. И на крај краева не е крај на светот ако си изјавиш љубов на девојче. Само напред момче младо! Мејк асс прауд!
fallaaaaaaa :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
za nekolku saati ke iskocam so edno devojche so go sakam a neznam kako da i kazam(plus neznam kako da kazam mnogu se vozbuduvam pred nejze) a sakam da se smuvame soveti pomos?????????//
Кажи и дека си дојден со БМВ - то.
Тоа највеќе ќе упали.
За жал повеќето девојки се такви :/
Сурово но вистинито.....

Ќе ме пцујат за ова ама ајде.

V

Vollstandig

Гостин
Кажи и дека си дојден со БМВ - то.
Тоа највеќе ќе упали.
За жал повеќето девојки се такви :/
Сурово но вистинито.....

Ќе ме пцујат за ова ама ајде.
Кое бмв бре, детето има 14 години, и не ги досига ни кочница ни туража на колата џабе ќе лажи.А коа ќе го праша, “кај ти е беНвето“, што ќе речи, го паркирав 15 км подалеку од центар да не ми го изгребат?

П

Пепси_

Гостин
Вчера на базен се заљубив во една преубава девојка....Од вчера па до денес и пишав едно 10 пати....И пуштив бакнеж на ФБ ми врати и таа , и пуштив срце таа ми врати со ;) , и пуштив една слика LovE YOU <3 , и ми врати со :* ..... Па незнам сега како да продолжам...Па ве молам неколку совети ако може !!! :) ВИ благодарам однапред :D
Пушти и слика со гола жена

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ми треба помош..
Утре со девојка ми прајме 2 години.. е сеа некако неам некоја идеја што да и купам а и незз со што да ја изненадам нешто да напраам за неа.
мала помош би била од корист само да се дојде до некоја идеја :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Ми треба помош..
Утре со девојка ми прајме 2 години.. е сеа некако неам некоја идеја што да и купам а и незз со што да ја изненадам нешто да напраам за неа.
мала помош би била од корист само да се дојде до некоја идеја :)
Тоа што и купи за 1 година. :D

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Очекувам совет претежно од девојки :) Значи премногу мислам дека избрзувам во врската па од кога ќе направам нешто премногу се каам и понекогаш излага (иако лут сепак тој моли :( ) совет ... како да се подобрам

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
Очекувам совет претежно од девојки :) Значи премногу мислам дека избрзувам во врската па од кога ќе направам нешто премногу се каам и понекогаш излага (иако лут сепак тој моли :( ) совет ... како да се подобрам
Пробај да учиш од грешките.. запишувај ги ситуациите што не смееш да ги правиш и што е можно повеќе придржувај се до нив.. помислувај одма на последната грешка и колку се каеше за тоа.. Кога сме кај грешките јас сум врв во грешниците, секогаш го правам нештото што не треба.. исто се обидувам да се сменам али со господ напред... :)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Пробај да учиш од грешките.. запишувај ги ситуациите што не смееш да ги правиш и што е можно повеќе придржувај се до нив.. помислувај одма на последната грешка и колку се каеше за тоа.. Кога сме кај грешките јас сум врв во грешниците, секогаш го правам нештото што не треба.. исто се обидувам да се сменам али со господ напред... :)
Па исто и јас секогаш се обидувам да не правам грешка пошто особава ми значи премногу и пак ќе направам па по 15 мин се каам :) Фала ти

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Биди свесен дека тоа што го правиш е погрешно или избрзано и кажи си во себе "СТОП, реков дека нема да избрзувам, зошто после ќе се каам"
Иначе ова - да си одиш сам против себе, малку е тешко :)))

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Па исто и јас секогаш се обидувам да не правам грешка пошто особава ми значи премногу и пак ќе направам па по 15 мин се каам :) Фала ти
следниот пат пред да направиш било што - почекај 15 минути

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
следниот пат пред да направиш било што - почекај 15 минути
Многу повеќе верувај ми :)
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 02:04 ---
Биди свесен дека тоа што го правиш е погрешно или избрзано и кажи си во себе "СТОП, реков дека нема да избрзувам, зошто после ќе се каам"
Иначе ова - да си одиш сам против себе, малку е тешко :)))
Тешко е али мора да иде така ! Кога на самиот себе си признаваш дека грешиш тогаш радикални мерки ќе мора :)

Член од
18 јуни 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Чекам одг. од поискусниве да ми каже што треба да правам во овој случај.
Пред неколку дена се запознавме со едно чупе па решив да и земам број без она да знае.
Скоро 2-3 дена ја замарав со титкање и пораки,додека таа не ми се јави да научи кој ја замара..
Во моментот кога ми се јави небеше баш време за разговор па морав да и исклучам и да се повлечам.
И пратив порака дека несакав да испадне така и се тоа ама она ме игнорира, а мислам дека знае дека сум јас. Како да постапам ?

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Чекам одг. од поискусниве да ми каже што треба да правам во овој случај.
Пред неколку дена се запознавме со едно чупе па решив да и земам број без она да знае.
Скоро 2-3 дена ја замарав со титкање и пораки,додека таа не ми се јави да научи кој ја замара..
Во моментот кога ми се јави небеше баш време за разговор па морав да и исклучам и да се повлечам.
И пратив порака дека несакав да испадне така и се тоа ама она ме игнорира, а мислам дека знае дека сум јас. Како да постапам ?
Да не праиш вакви кобни манијачки потези. Остај го девојчето сеа, касно ти е..

Kajgana Shop

На врв Bottom