Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Не знам дали во темава се поставуваат и секс прашања, ама не најдов друга тема за совети така да тука ќе го поставам прашањето. Дали може да се забремени ако не сврши во мене туку негде кај клиторисот? Можда малку ко за на гламстик е прашањево, ама паника ме фати пошо прв пат праиме вакви работи. Теоретски нема шанси бидејќи не ни пенетрираше во мене, ама не знам да не се лизнало некое црвче таму. Или не влагаат така лесно? :D
sansite se premnogu mali skoro i 99% posto ne e vozmozno da zabremenis cim ic ne penetriral vo tebe...treba si epten baksus da si ( se nadevam ne si ) pa po nekoja slucajnost mal del od spremata da vlegol vo tebe i da zabremenis od toa...taka da ne se zamaraj premnogu i teraj dalje... :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не знам дали во темава се поставуваат и секс прашања, ама не најдов друга тема за совети така да тука ќе го поставам прашањето. Дали може да се забремени ако не сврши во мене туку негде кај клиторисот? Можда малку ко за на гламстик е прашањево, ама паника ме фати пошо прв пат праиме вакви работи. Теоретски нема шанси бидејќи не ни пенетрираше во мене, ама не знам да не се лизнало некое црвче таму. Или не влагаат така лесно? :D
Девојче ако се остануваше така лесно трудна на толку ебење македонија немаше да биде 2 000 000 ке бевне некаде околу 17 000 000

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Kako da se odljubam be? .. ili da ja zamrazam nekako ?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Од секогаш сум си мислел дека јас не се заљубувам,ама ете ми се случи,допре и тоа до мене.Е сега вака јас сум прва година средно и сум многу срамежлив по природа со сите сум во добри односи но сум по тивок.Има едно девојче во клас многу ми се свиѓа прекрасна е цурата и со неа само се поздравувам и муабет ни е "Што праиш добра/добар?" е тоа е се!Со мене изгледа некако срамежливо како да ме избегнува што тоа секако мене ме прави да се чуствувам лошо.Повеќе се дружи со двајца "сељаци" од клас!! Многу ја сакам цурава,би сакал да бидам во врска со неа ама тоа некако ми изгледа невозможно,се плашам дека таа врска нема да се оствари,незнам воопшто како да започнам муабет и што да зборам со неа!! Дајте некој совет што да праам како да праам,дали да и кажам дека ја сакам и одма да ја залапам (хаха ризик јак) или што очаен сум стварно ми треба помош!!!!!
Не си заљубен во неа, само си замаен од неа. Ќе се заљубиш во неа кога ќе имате физички контакти (лапање, драпање, секс...) и кога хормоните вистински ќе ти удрат во глава.

Значи, прв чекор е да провериш дали таа врска *нема* да се оствари, како што претпоставуваш. Едноставно, викни ја на кафе/сокче/минерал васер. Ако каже не, поздрави ја и утредента пак кажувај ѝ „Што праиш добра/добар?“. А може и ќе те изненади, со тоа што ќе прифати кафе со тебе.

Тоа е втор чекор. Заврши го првиов па кажи како биднало.

Со лесно.
--- надополнето: 6 април 2012 во 01:34 ---
Kako da se odljubam be? .. ili da ja zamrazam nekako ?
Зошто би направил што и да е од тие две?

Член од
21 октомври 2011
Мислења
83
Поени од реакции
22
дали ви се има десено додека сте во врска со некој некогаш и да помислите на тоа што ако им раскинете и дали тоа да го направите а сте го сакале човекот? Ја се најдов во таква фаза...и незнам како да ја пребродам и ако сите карактерни особини што ги барам од другата страна ми се задоволени . Не сакам да изгубам такво девојче . Ајде помош како да се опраам и да го поминам периодот..
Neshto mnogu slicno mi se sluci i mene vo pocetokot na mojata vrska :)
Ista sitoacija, site karakterni osobini bea zadovoleni, nikakvi karanici, perfektno beshe.
Strpi se malku, kje ti pomine :)
Nikogash vo zivotot ne mi bilo poubavo od sega, :) (odam 8 meseci so devojkata)
--- надополнето: 6 април 2012 во 10:04 ---
Значи коа станува збор за другите , можам да им дадам добар совет , но за себе незнам ниту знам да применам некој од дадените -,-незнам шо ми е.. млад сум..и еден е животот.Имам проблем со љубовта , не е со една женска ,туку станува збор општо за љубовта .Секоја врска ја сваќам премногу сериозно..таков сум по природа и знам дека нечини ама ајде..Чекам женската да ми каже "абе па и ти нема ние вечно да бидеме заедно" за да ми го освести умот.Фала богу дека нема да бидам вечно со неа ( сеа кој знае се дешаваат чуда али еден во милион случаи) али зашо така.. ми го крши филмот одма.. ке ти прати слики некои си таму на фејсбук ,only thing i want is you (драпај си мадиња )али знае дека кај и да е ке раскинеме..:facepalm:многу е глупо у врска да влезеш со главата наназад , тоа за мене е губење време уште у старт одма..и ова не ми се дешава првпат и тоа е најлошото , што у исти гомна зацапав пак..
знам дека ова шо го напишав е бесмислено али сакав да го споделам да си олеснам
по некоја добра мисла за да ме упати на "прав пат" e добредојдена..
Nie beznanedzni romanticari :D
I za mene ova vazi ZBOR DO ZBOR :D
Bukvalno :D
I nekogash znae da me skrsi toa : "абе па и ти нема ние вечно да бидеме заедно"
Ama mislam deka devojkite uzivaat so decki kako nas :) Barem vo podolgi vrski

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Не си заљубен во неа, само си замаен од неа. Ќе се заљубиш во неа кога ќе имате физички контакти (лапање, драпање, секс...) и кога хормоните вистински ќе ти удрат во глава.

Значи, прв чекор е да провериш дали таа врска *нема* да се оствари, како што претпоставуваш. Едноставно, викни ја на кафе/сокче/минерал васер. Ако каже не, поздрави ја и утредента пак кажувај ѝ „Што праиш добра/добар?“. А може и ќе те изненади, со тоа што ќе прифати кафе со тебе.

Тоа е втор чекор. Заврши го првиов па кажи како биднало.

Слушнав цурката пред мене збореше со една како праела знаеш муабет со еден као френд на фејсбук и мене ми пукна филмот и сеа стварно ме стаи у мисла и сеа сум изгубен ко у амазон!! Пичку матер само мене ми се дешава ццц :facepalm:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Nema mnogu silni emocii prema mene.
pretpostatuvavm ne ste u vrska ...neznam kako ocekuvas da ima silni emocii prema tebe dokolku ne pominete nekoe vreme zaedno...Ako i se dopagas toa e dobar pocetok...pa nataka i custva ke se rodat... ;) ako ne batali ja...znam deka ne e lesno ama mora da probas... :)
--- надополнето: 7 април 2012 во 13:19 ---
Од каде знаеш? Си ја прашал ли?
Kruser nekad i po ponasanje se poznava toa...ne mora da se prasa ako mozes da go dobies odgovorot po odnesuvanje... :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
pretpostatuvavm ne ste u vrska ...neznam kako ocekuvas da ima silni emocii prema tebe dokolku ne pominete nekoe vreme zaedno...Ako i se dopagas toa e dobar pocetok...pa nataka i custva ke se rodat... ;) ako ne batali ja...znam deka ne e lesno ama mora da probas... :)
--- надополнето: 7 април 2012 во 13:19 ---

Kruser nekad i po ponasanje se poznava toa...ne mora da se prasa ako mozes da go dobies odgovorot po odnesuvanje... :)
Епа тогаш немаш проблем. Залапај ја на првиот момент кога ќе ја видиш. Ако навистина нема никакви емоции кон тебе, ќе ти изнакаже биљарда лоши работи, а некои и навистина ќе те повредат. Тоа би било доволно за да престане да ти се допаѓа.

Поздрав и со лесно.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
117
Поени од реакции
19
Епа тогаш немаш проблем. Залапај ја на првиот момент кога ќе ја видиш. Ако навистина нема никакви емоции кон тебе, ќе ти изнакаже биљарда лоши работи, а некои и навистина ќе те повредат. Тоа би било доволно за да престане да ти се допаѓа.

Поздрав и со лесно.
А може и бившиот да ти го викне,како мене шо ми го викнаа,па види ти сега..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Од каде знаеш? Си ја прашал ли?
Da ... Ja imam zalapano ti kazav, se imam muvano so toa devojche .. I ja sakav neshto povekje(vrska) i mi reche ne chustvuvala prema mene nishto .. Zatoa ti vikam .. E sea posto mi go kaza toa valjda ne custvuva nisto da ja ebam ..

Kajgana Shop

На врв Bottom