King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
Ја би го викнала на кафе Коа си праите муабет на факс, спомни му као Абе шо стана со кафето?епа хелоооу
имам еден проблемм и се надевам дека ке ми помогнете што да правам или барем ќе дадете ваше мислење.
Ми се свиѓа еден дечко колега од на факс.Имаше женска до пред 3 месеци ама ние се имавме на фб од пред тоа и ми пишуваше онака колешке како е и слични муабети(даваше некои знаци дека му се свиѓам ама не беа премногу очигледни) од кога раскинаа гледам сите врски ги прекинал со неа,не се повеќе пријатели,немаа слики повеќе заедно,други што ределе слики нивни и тие беа тргнати.Муабетите ни се сменаа на мн подобро,скоро секој ден пишувавме па дури пред месец дена ме викна на кафе али неможев да одам од некои причини тогаш во моментот( не дека не сакав туку не можев ) и мене ми беше страшно глупаво што му реков односно измислив нешто да не одиме и фала богу не се налути.Тогаш не правевме муабет во живо но после тоа се сретнавме на факс и тој дојде прв се поздрави и одтогаш кај ке ме види дали било од близу или далеку ми се смешка,ми мафта ,ме гледа буквално очите не ги трга од мене,доаѓа обавезно прв да се поздрави па дури и со моите другарки во една прилика се запозна.Имавме полагање и пред тоа тој ми рече кога ке завршиме дека обавезно ке излезиме но во меѓувреме го деактивира фб за да учи( не му е прв пат да го деактивира,може човекот да живее без фб ) и од тогаш еве веќе 2 недели не комуницираме на тој начин,и немам негов број,но на факс секој ден се гледаме муабети ова она ама мене ми е глупаво да прашам кога ќе во врати фб или пак недајбоже број да му побарам Нормално јас кога не гледам во него моите другарки гледаат и следат што прави викаат дека ме гледа нонстоп дека се смешка,само гледа да е во моја близина и др. ИИИИ ке си пукнам буквално пошо многу ми фалии,се губам пред него кога ми е во близина осекјам пеперутки како мало дете некое леле ,од друга страна страв ми е да не се смири со бившата или пак да не си најде некоја хаха дај кажете дали има некој лек или морам да чекам да се сети да дојде на фб? или пак трето решение?
За крај морам да кажам дека ми е страв што ке се деси понатаму ,не сакам да го изгубамм тој е премногу добар ама и гледам дека баш добро знае што прави за да се затрескам во него хаха или пак мене само ми се причинува.Нвм мислам дека е фраерче или пак глуми пред мене фраерче и дека знае да се понаша со женски и незнам зошто ама јас не сакам да верувам дека е ист како моите предходни бивши што се праеле фраери...не сакам...
извинете што е предолго ...
И остај ја бившата, три месеци прошле.. Ти го вадиш на договорено другарско кафе као колеги од факс, па што бидне - бидне