Љубовни, еротски и порно колумни

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
И така ви викам :) еден ден или вечер беше,истураше дожд а во исто време грееше сонце топејќи го снегот кој силно врнеше...
Стискање копчето за повикување лифтот на приземје и во ист момент вратата се отвара и од таму излегува некаква типка...
Ја гледам - нешто помеѓу Салма Хајек и Џина Џејмисон со мали примеси на Никол Кидман во некои движења...
да не должам премногу клекна почна да го пуши да вика “ааааах дајми гооооо deepeeeeer fasteeeeer„ и го исцица ...
Но не остана на тоа, задоволна од пушењето ми даде број од мобилен па по некој ден отидов кај неа...таму беше мајка и која беше иста како неа и таа сакаше да пуши...
Дури ја ебев мајка и ќерка и гледаше некој филм на телевизија и си ја чешаше па се напали и таа и почна да вика “во чмароооот“ за тоа време менуваше канали со далечинското и случајно се погоди канал со порничи...на порничот имаше некое Јети или Бигфут кое ја ебеше Неси (Чудовиштето од Лох Нес) не ми текнува во која дупка само... и во исто време филмот во другата соба да ти го гледала и сестра и на оваа (и таа беше иста)...и ни пет ни шест и таа почнува да го пуши...само за разлика од мајка и која се набиваше на курот во исто време оваа беше потесна...нормално...и така додека курот влегуваше и излегуваше од дупката од која излегле овие две....некој звони на врата!!! ццц....мажот? дечкото на овие две? поштарот? комшијата? типот шо го чисти базенот и ги ебе а се инкарнирал во Македонија во која нема базени? хммм...шо не ќе си помисли чоек во таква ситуација ако влезе типот и види шо се дешава...јас бетар се попалив од адрнеалинот....и јебачина...јебига...:)
Арно ама тоа да ти била братучеда и на овие две (иста како нив) која дошла да позајми малку шеќер за колачите...
И таа само што влезе почна да пуши уште од ходник, за тоа време овие трите свршуваа ко кредитниот меур на Вол стрит...
Јас си имам мака не свршувам така лесно и сите четири мораа да се потрудат дополнително...
Почнаа да се лижат меѓу себе како нездрави...што нормално ме напали до даска...и почнаа да го пушат/примаат во сите дупки и отвори...абе лудница...
И така ви викам јас си ебнувам а низ прозорот влегува втора братучеда од овие две, часна сестра која не видела лифт до тогаш, тазе пристигната од манастир и после сето тоа време на целибат е попалена како луда...и почна да го пуши...
Штета што во тој момент се отвори вратата од лифотот кој стигна на приземје...немаше смисла да продолжи сексот пред комшиите...
А какви им беа комшивките...ццц...unbeliavable...

И тие почнаа да пушат...
И така ви викам...

П.С. Cross section of the local sexual bragging...fuck it...:helou:
Hope it makes you horny...:vozbud:
 

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Охрид 2010, пиво фест. Се договоривме со цурава каде да се најдеме, и истото го сторивме. Ја згогледав уште од далеку, беше пицната во тесна панталона, која перфектно ги истакнуваше облините на нејзиниот г'з, кој подоцна го распарчив.
Беше премногу досадно на фестов, па ајде и викам ќе одиме кај мене дома, односно куќата каде што бев сместен. Едногласно се согласи, викајќи: АЈДЕ!!! По гласот се гледаше дека пичето и беше желно за кур. Фативме пат под нозе, правец накај дома. Таксињава безобразни, ептен високи цени бараа па не ми се исплатеше и си фативме пешадија која траеше 20 минути и беше прекината од едно страсно залапување од моја страна, само колку да бидам сигурен дека пичкиниот сок кој извираше како од гејзер од нејзиното меѓуножје нема да престане да тече.
Стигнавме дома, и девојчево мераклика, уште од одма почна да ме исполижодрапува и фаќа за мојот набабрен кур кој едвај чекаше да излезе од затворот, моите тесни фармерки позајмени од другарот каде што бев сместен.

Чекај само секунда, реков јас. Морам до WC.
Добро, рече едногласно цурата, додека јас вешто и ги прочитав мислите и во очите и видов дека го чекаше мојот кур како леб во Африка, како детенце лижавче.

Бев до WC, се вратив. Беше на местото каде што ја оставив. Моментално почнуваме да се лапаме/драпаме, и веќе следниот момент ја фрлив на душекот. Незнам како но веќе двајцата бевме полуголи, по гаќи.
Дојдов врз неа и ја прашав: ќе се бафтаме лево десно или веднаш преминуваме на главното?

-На главното, жедно одговори цурата.

Истиот момент нејзините утопени гаќички од пичкиниот сок беа на подот, а за моите се подразбира дека веќе беа таму. Вешто го извадив DUREX PERFORMA-та и го ставив на машинеријата.
Почнав да и го пикам, на почеток се бунеше но после и пријаше. Ја ебев силно, ДИВЈАЧКИ. Бидејќи беше на неколку сантиметри од ѕидот односно гипс картонот кој правеше 4 соби на спратот од куќата, како што и влегував така маваше со главата во ѕид, а тоа мене ми правеше една пријатна мелодија па уште толку запнав да ја ебам, уште посилно и посилно. Бев жеден и неможев да ја заситам својата жед. Ме замоли да одиме малце поназад, и се согласив без да покажувам многу емоции. Ја грабнав и ја повлеков наназад, но овој пат ја натртив и ја пикнав својата машинерија толку силно, што помислив дека секој момент очите ќе и испаднат (и да испаднеа, ќе мавнеа во ѕидот каде што пред неколку минути маваше со главата).

Ебев ебев и уште ебев. Жива вода бев направен и незнаев за доста. Почна да стенка, но некако пригушено. И мило ми е за тоа, 3 саат сабајле, несакам некој од домаќините да ми влезе на сред работа... да влезеше домаќинка убаво ќе си пројдеше ко шо бев напален.

Пак ја свртев на грб, но овој пат влегував и излегував повеќе одколку првиот пат. Осетив дека ми иде и почнав да ја известувам за тоа што следуваше: СВРШУВААААМ!!!!

Конечно, се испразнив. Имаше негде 15-20 минути саглам ебење. Ко спакував кондомот, и реков да се облече и си ги побарав гаќите. Ги облеков и седнав во дневната заедно со цурата да земам здив.


Беше тоа едно незаборавно искуство во мојот живот, ќе се памти дооолго време. Уфф, како би сакал уште мноогу пати такво дупење, ретко може да се најде кај нас квалитетна јебачица.


Толку од мене, аливидерчи до следно јако плескање кое ќе заслужи да се најде овде.
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
947
Moe staro, odamna na srpski napishano se izvinuvam.


Dan kao i svaki drugi… Vrijeme prolazi, skoro nista se ne desava… Leskarim i kunjam dok mi u jednom trenutku zvuk sms-a ne remeti nirvanu. Citam poruku i ne mogu da vjerujem da mi Sanja (ujedno djevojka na koju se lozim vec duze vremena) salje da bi zeljela veceras da se vidimo.
Sanja je djevojka sa fenomenalnim izgledom (barem po meni). Visoka 180, crna kosa, crne oci, puna usta, male ali cvrste grudi, izbacena guza i duge noge.
Kaze da se vratila sa mora i da zeli da se vidimo jer joj moje laskanje u zadnje vrijeme nije jasno i da zeli da joj sve to objasnim. Pristajem na to, zakazujem da se vidimo u 20h u obliznjem kaficu. Citavo poslije podne razmisljam o tome… U 19h pocinjem da se spremam i ako ni sam ne znam sta me ocekuje – nije mi dala nikakav pozitivan znak.
Doslo je vrijeme naseg sastanka… Nalazimo se u kaficu, pricamo o svemu i svacemu (kako se provela na moru, kako je meni bilo i tome slicne teme) dok me ona odjednom prekide sa pitanjem sta zelim od nje? Kao iz topa, odgovaram joj da zelim nju i da mi je mnogo privlacna i da ne prodje nijedan dan a da je ne pozelim… Pogledala me je u oci i rekla vodi me… Posto zivim blizu, krenuli smo put mog stana. Dok smo se ulazili u zgradu, ja nisam mogao da skinem pogled sa njene guze – bila je utegnuta u helanke… izgledala je tako bozanstveno. Okrenula se, prisla mi, poljubila me tako strasno da sam se u trenutku uzbudio. Spustila je ruku na moju kitu i rekla da me zeli. Rekao sam joj da se strpi dok udjemo u stan i ako sam zelio da je pojebem na stepenicama.
Usli smo u stan i sa vrata smo usli u moju spavacu sobu, gdje me je ona odgurnula na krevet i sa jednim pokretom mi skinula bermude i boxerice. Ispred nje se nasla moja kita koju je ona sa takom slascu pocela da lize i da guta. Lizala ga je od vrha ka dnu, spustajuci jezik i lizuci mi muda. Rekao sam joj da se strpi jos malo jer zelim i ja njoj da pruzim oralno zadovoljstvo na sta je ona predlozila da nastavimo sa pozom 69. Skinuo sam joj helanke i zamolio je da mi prinese tu njenu pickicu. Prvo sam joj polizao sokove koji su joj se slivali niz butine, bila je mnogo vlazna, a onda sam jezikom presao na njen klitoris. dok sam joj lizao i grickao klitoris ona ga je uvlacila svom duzinom i lizala od korijena do glavica, bez prestanka… Poceo sam da je karam jezikom, trudio sam se da ga uvucem sto duze i da ga osjeti a onda sam presao na moju poslaticu – njenu guzu. Poceo dam da joj lizem cmar na sta je ona vrisnula od zadovoljstva. Razvlaceci rukama njene guzu da imam sto bolji pristup, osjetio sam kako se ona jezikom spusta preko mojih jaja i pocinje i ona meni da lize cmar. To mi se prvi put u zivotu desilo i nijesam mogao da vjerujem kako je to dobar osjecaj. Nikada se tako nisam uzbudio i nikada mi kita nije bila veca, a mogu se pofaliti da je poprilicno velika… Rekao sam joj da je dosta ovoga i da hocu da je imam, da udjem u nju, da osjeti svaki dio moje kite… Okrenuo sam je na ledja, stavio njene noge na moja ramena, i polako usao u nju, pri tome joj gledajuci facu kako uziva… Prvo sam usao par puta njezno, a onda poceo sve jace i jace da ulazim u nju sa zeljom da joj pocijepam picku, da me zapamti za citav zivot. Spustio sam glavu na njene grudi gdje sam se jezikom poigravao sa njenim bradavicama, malo lizuci a malo ih grickajuci, dok sam svom duzinom ulazio u nju… Pocela je da me steze, grebe po ledjima, osjetio sam da svrsava a ja sam sve jace ulazio u nju. Imao sam osjecaj da je svrsavala citavu vjecnost dok su njene krike ,predpostavljam, cule sve komsije u zgradi. A onda me pogledala i rekla da ne zeli da jos svrsim prije nego sto joj unistim guzu jer je vidjela da mi je to velika zelja. Ustali smo, usli u kuhinju i postavio sam je na radni sto tako da je njena guza bila “na izvolte”… Namazao sam ga mlijekom za tijelo i polako poceo ulaziti u nju. Trazila je da budem njezan jer joj je to bio prvi put da ga prima u guzu a i ja nisam htio da rasturim tu njenu ljepoticu… Kada sam usao do kraja, osjetio sam da njoj to mnogo prija i poceo sam je jebati tako da sam cuo odzvanjanje udaraca mojih jaja po njenoj guzi… Poslije nekoliko minuta, rekao sam joj da cu svrsiti, na sta mi je ona rekla da ga izvadim jer zeli progutati svaku kap moje sperme… Izvadio sam ga i stavio u usta, i poslije svega nekoliko sekundi poceo sam joj puniti usta… Mislim da nikada u zivotu toliko nisam svrsio, a ona je sve to progutala do poslednje kapi…
 
Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Ајде и јас нешто да раскажам...
Се разбудив,беше околу 03h неможев да спијам,чуствував некоја возбуда..Тој лежеше до мене,спиеше беше во длабок сон.Претходно имавме секс,но некако многу на брзинка,доги стил.Беше изморен,таков беше денот,целиот исполнет со работа.Го гледав како спие и го посакував,целата се навлажнив гледајќи го во маичка.Најпрво се двоумев дали да го будам,си помислив греота е да го будам,ептен слатко спие,но од друга страна целата бев влажна,па нели е греота јас самата да се самозадоволувам при маж до мене.Го фатив за курот беше малечок и тој спиеше.Се доближив до него,ги соблеков до пола боксирките,доволно за да го земам во уста.Беше малечок,но полека почна да расте во мојата уста,тоа уште толку ме возбудуваше,целата бев мокра.Јако е чуството да чуствуваш како во како станува се повеќе поголем и потврд.Тој се разбуди,прво мрмореше нешто потоа само ми рече луда си малечка,таква те сакам и ги стави рацете во мојата коса.Сега веќе голем и тврд ми правеше уште поголемо задоволство.Го лижев,го шмукав,го сакав само за мене.Го слушав неговото пригушено воздивнување,знаев дека ужива,уживав и јас.Го пушев уште некое време,но сакав и во мене да го почуствувам.Почнав по стомакот да го бакнувам,по градите,вратот...полека се доближував,сакав да го јавам.Тој ја стави раката меѓу моето меѓуножје,јас почнав да му шепотам дека го сакам во мене,дека сакам да ме ебе долго и јако..тој ми само ми рече,знам..ќе го добиеш тоа.Го стави прстот во мене,прво едниот,па другиот,па третиот,ми шепотеше дека сум ненаситна...а јас го бакнував,го лижев,му ги тргнав прстите и конечно се наденав.Сега ми беше исполнета пичката со неговиот кур,се движев брзо па полека,градите ми отскокнуваа а тој уживаше во глетката,повремено ги фаќаше и ги стискаше брадавиците,тоа дополнително ме возбудуваше.Ми велеше така душо продолжи,знаеш ти како треба.Ми зборуваше дека ја имам највлажната пичка,готава веќе бев свршив еднаш...ептен возвишено,исполнето се чуствував,но сакав уште...Се исправи малку тој,веќе беше во седечка положба,ми ги грицкаше брадавиците а јас со рацето го допирав секаде по грбот,колковите...Ме турна на грб,ми ги рашири нозете и некое време уживаше во глетката.Очајно сакав уште,тој ја стави главата меѓу моите нозе и го почуствував неговиот јазик.Ме лижеше нежно полека,па посилно...јас стенкав пригушено и барав уште..сакав тој момент повеќе да трае,несакав да престане.Почна нагоре да ме бакнува,по градите а во меѓувреме ми го стави,повторно го почуствував блаженото чуство на исполнетост.Го чуствував мојот мирис на неговото лице,го вкусив..Ме ебеше јако,ми ги дигна нозете,ги стави на неговите раменици.Така го чуствував ептен,силно продираше во мене,ме расцепи,експлодирав,свршив повторно.Тој забрзано дишеше,по ритамот на неговото движење знаев дека и тој е при крај.Го извади,ми сврши на градите...легна покрај мене и се бакнавме страсно,ми требаш уште време да дојдам при себе...
За прв пат мислам доволно е,нареден пат повеќе и секако ќе се потрудам подетално да опишам.
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
947
Sanjao sam te prošle noći. Došla si na posao u nekoj sivoj bluzi koja je otkrivala tvoja gola ramena preko kojih je padala tvoja plava kosa. Duboki dekolte preko koga je padala neka ogrlica stidljivo je skrivao tvoj crveni brushalter. Nisam mogao da sklonim pogled sa tvojih mladeža dok si me gledala svojim zavodljivim očima kako upijam svaki milimetar tvoga tela. Bila si našminkana. Taj crni (ne znam kako se zove, valjda kreon) naglašavao je tvoje oči dok su ti se usne presijavale od sjaja za usne neke nežne boje. Smeškala si se dok sam te gledao. Pokušavao sam da čitam novine, bezobrazno si se trudila da me u tome sprečiš. Gledao sam tvoje noge dok si tražila nešto po fijoci. Te crne čarape su samo još više oblikovale te dugačke noge koje su stajale na tim visokim potpeticama. Primetila si da niko ne gleda pa si laganim pokretom ruke malo zarozala svoju crnu satensku suknju. Ugledao sam haltere, a zatim i tvoje lice koje me bezobrazno posmatra uz smešak dok se borim sa erekcijom koju si mi napravila. Morao sam da pobegnem odatle. Imao sam želju da tog trenutka skočim na tebe, pocepam sve na tebi i vodim ljubav sa tobom, tu pred svima. Nisam imao kuda, seo sam za svoj radni sto. Znala si da nemam gde da pobegnem pa si sela za svoj radni sto naspram mene. Pokušavao sam da sklonim pogled sa tvojih prekrštenih nogu. Ako bih i uspeo u tome, brzo bi vratila moj pogled na sebe lupkajući potpeticama. Uživala si u tome. Prijao ti je svaki moj pogled kojim sam te silovao. Primetila si da su mi pantalone postale uske i kako se bespomoćno uvijam na svojoj stolici dok bezuspešno pokušavam da prikrijem svoju očiglednu erekciju. Opet si se nasmejala. Zatim si ustala i nameštajući svoju suknju prošla pokraj mene ostavljajući za sobom mirise koji su mi još više pomutili razum. Moja erekcija je pulsirala u ritmu tvojih koraka na visokim potpeticama kojima si odkoračala prema vratima. Želeo sam da pođem za tobom, uvučem te u toalet i ponovo pokidam sve sa tebe i divljački te zadovoljim…
Prošlo je tek dva sata od početka radnog vremena a ja sam te već dva puta silovao u svojim mislima. Izašao sam na pauzu da saberem misli. Kada sam se vratio ti si pričala sa nekom strankom. Ponovo si me nadražila svojim seksi držanjem dok si toj gospođi nešto pokazivala olovkom na listi papira koji si držala u ruci. Kraičkom oka si me pogledala iako si već znala da te posmatram. Tvoj pogled me je sledio. Te visoke potpetice su me izluđivale. Crne čarape koje su ocrtavale tvoje zgodne duge noge koje su nestajale pod tom crnom suknjom. Zamišljao sam te kako podižeš tu suknju i pokazuješ mi svoju lepu guzu….
Misli mi je prekinula nova stranka koja je ušla. Dok sam pričao sa njom nisam uspevao da sklonim pogled sa tebe. Znala si kako me pališ i uživala si u tome. Tvoja stranka je zatim izašla pa si sela za svoj radni sto. Gledao sam te dok sam pričao sa strankom. Primetila si moje oči koje se nisu odvajale sa tvojih nogu dok si sedela. Brzo si prebacila svoju levu nogu preko desne. Taman kada bih nekako uspeo da se usredsredim na razgovor sa strankom ti bi zamenila noge. Samo sam čekao da završim sa strankom pa da odjurim u toalet i skratim svoje muke. Dok sam ispraćao stranku ti si ustala i krenula ka toaletu. Zadržala si se malo duže, kao da si znala šta naperavam pa si htela da da produžiš moje slatke muke. Kada si izašla iz toaleta ja sam se koliko toliko smirio. Krenula si ka meni, a na licu si imala onaj bezobrazni osmeh. Znao sam da mi sledi još slatkih muka. Dok si preolazila pored moga stola, zastala si i uz komentar „Jel ti dobro, kolega?“, stavila si nešto u maoj džep sakoa. Gledao sam te zbunjeno dok si koračala ka radnom stolu. Dok si sedala na stolicu rukom sam opipavao stvar koju si mi ugurala u džep. Osetio sam nešto meko i pomalo vlažno u svojoj ruci. Lagano sam izvlačio ruku iz džepa, trudeći se da neko od kolega ne primeti, i tada ugledao crvene čipkane gaćice u svojoj ruci. Brzo sam ih ugurao nazad u džep i pogledao u pravcu tebe. I dalje si se smejala dok si mi prstom pokazivala ispod stola. Još uvek zbunjen samo sam spustio pogled i ugledao tvoje raširene noge i tvoje gole prepone. Brzo si ponovo prekrstila noge i nasmejala se. Niko ništa nije primećivao. Ponovo sam pulsirao u pantalonama. Još nekoliko puta si mi dozvolila da virnem dok si prekrštala noge. Počeo sam da se preznojavam dok sam se uvijao na svojoj stolici pokušavajući da sakrijem svoju erekciju. Bilo mi je dosta. Ustao sam i krenuo u toalet. Morao sam da se olakšam, da skratim svoje muke. Ušao sam u toalet i pokušao da zaključam vrata za sobom, međutim nije bilo ključa. Ponovo sam stajao zbunjen a onda si se na vratim pojavila ti. Mahala si ključem ispred moga lica i pokazivala mi da ćutim. Ušla si u toalet i zaključala vrata. Smeškala si se i dalje mi pokazujući da ništa ne pričam jer će nas kolege čuti. „Kako si?“ Šapnula si mi na uvo. Kroz moje telo su proletale varnice zbog tvog šapata na mom uvetu. Brzo sam te uhvatio rukama i privukao prema sebi. Još uvek si me gledala uz smešak. Poljubio sam te dok sam jednom rukom masirao tvoje grudi a drugom stiskao tvoju guzu. Tiho si uzdisala na moje uvo dok sam ti ljubio vrat. Nekako si se izmigoljila iz mojih ruku i okrenula mi leđa. Uhvatio sam te za ruke i prislonio ih iznad tvoje glave na zid. Lagano si istrćila svoju guzu prema meni. Gledao sam tvoje oči ispod tvoje rasčupane kose dok si ubrzano disala. Sastavio sam tvoje ruke iznad glave kako bih mogao obe da držim jednom rukom dok sam drugom šarao po tvojim grudima. Počeo sam da ljubim tvoj vrat i da jezikom šaram po tvom uvetu. To te je izluđivalo pa si se suzdržavala da tvoji uzdasi ne postanu preglasni. Pravio sam se da ulazim u tebe od pozadi trudeći se da osetiš moju erekciju u pantalonama naslonjenim na tvoju guzu ispod suknje. Gurnula si ruku među svoje noge i uhvatila me za prepone. I ja sam uzdahnuo pod naletom tvoje ruke. Ponudila si mi svoj jezik dok si mi masirala međunožje. Jezici su nam se preplitali dok su moje ruke i dalje šarale po tvom zgodnom telu. Zatim si se ponovo izvukla iz mojih ruku. Pokazivala si mi ponovo da ćutim dok si lagano išla prema wc šolji. Brzo sam skinuo sako i okačio ga na čiviluk na vratima. Kada sam se okrenuo prema tebi ugledao sam te kako zadižeš svoju suknju i lagano se spuštaš prema šolji. Nasmejala si se i počela da piškiš. Smejali smo se trudeći se da nas niko ne čuje. Kada si završila, samo si spustila dasku na koji si potom digla svoju nogu. Gledao sam te dok si tako raširenih nogu nadraživala svoju vidno vlažnu mačkicu i prstom me pozivala da ti priđem. Prišao sam ti i poljubio te. Ti si se i dalje igrala dok su nam se jezici uplitali. Počeo sam da te ljubim po vratu, dok sam rukama pokušavao da ti oslobodim grudi. Ugledao sam tvoje nežne grudi i brzo spustio usne na njih. Tvoje vrele ukrućene bradavice klizile su pod mojim jezikom dok je tvoja ruka šarala po tvom međunožju. Uzdisala si dok sam poljupcima prelazio preko tvog stomaka, sve do prepona. Predamnom se ukazala tvoja vlažna mačkica. Tvoja ruka je i dalje lagano prelazila preko nje. Jezikom sam liznuo tvoju ruku dok je prelazila gore dole po njoj. Osetila si moj jezik i brzo si ražirila usmine svoje mačkice prema njemu. Brzo sam prešao jezikom celom dužinom tvojih mokrih prepona. Duboko si uzdahnula stavljajući slobodnu ruku preko usta. Nastavio sam da jezikom prelazim preko tvog klitorisa. I dalje si držala raširene usmine svoje mačkice nameštajući moj jezik na mesto koje ti odgovara. Grickala si svoje usne dok si drugom rukom masirala svoje grudi dok je moj jezik šarao po tebi. Podigao sam ruku i ponudio ti prst na usne. Prihvatila si i strastveno počela da sisaš moj prst. Moj jezik je kružio po tvom klitorisu dok si se stresala sa mojim prstom u ustima. Primetio sam da nećeš još dugo da izdržiš pa sam izvukao prst iz tvojih usta i lagano ga ugurao u tebe. Ponovo si stavila ruku na svoja usta kako neko ne bi čuo tvoje uzdahe. Počela si da se uvijaš na mom prstu dok sam se trudio da moj jezik ostane na tvom klitorisu. Vrhunac ti se približavao. Osetio sam kako mi tvoja mačkica stiska prst koji je nestajao u tebi. Ubacio sam i drugi kako bih ti poboljšao osećaj. Brzo sam ulazio i izlazio svojim prstima u tebe. Pogledao sam te dok si grizla svoju pesnicu trudeći se da prikriješ uzdahe, i tada si počela da svršavaš. Stresala si se po mom licu i na mojim prstima. Trudio sam se da održim ritam jezika i prstiju dok si me čupala za kosu uzdišući sve jače. Zatim si se smirila. Pogledala si me i počela da se smeješ. Brzo sam se pridigao i poljubio te. Prihvatila si moj poljubac isisavajući svoje sokove sa mog jezika i mojih usana. Brzo sam raskopčao pantalone i spustio ih. Uzela si moj ud u ruku i počela da ga dražiš dok si mi drugom rukom masirala prepone. Uzdisao sam. Brzo si se spustila dole i munjevito ga strpala u usta. Osetio sam tvoja vrela usta i stresao se od zadovoljsta. Brzo si me uvlačila i izvlačila iz svojih usta. Pulsirao sam dok si jezikom kružila po mom glaviću. Nisam mogao da izdržim pa sam te brzo pridigao i poljubio. Dok smo se ljubio okretao sam te leđima od sebe i kao i maločas ponovo sam podigao tvoje ruke iznad glave na zid. Drgom rukom sam zadigao tvoju suknju dok si ti istrćila svoju guzu prema meni. Ugledao sam tvoju vrelu guzu pod sobom. Udario sam te nekoliko puta svojim udom po njoj a zatim ga ugurao među tvoje noge. Samo je skliznuo u tebe dok smo istovremeno duboko uzdahnuli. Zabacila si glavu kada sam ga izvukao i ponovo ušao u tebe. Pokušavao sam da se kontrolišem i da ritam uskladim tako da neko od kolega slučajno ne bi čuo kako prodirem u tebe. Oboje smo stenjali jedno drugome u uvo dok smo pokušavali da uhvatimo taj ritam. Pustio sam tvoje ruke koje su ostale na zidu iznad tvoje glave i uhvatio te oko struka. Počeo sam da te nabadam na svoj ud i dalje se trudeći da se nečuju sudari naših tela dok strastveno prodirem u tebe. Video sam kako spuštaš ruku i masiraš svoje grudi dok oblizuješ svoje usne i uzdišeš. Zatim si tu ruku spustila među svoje noge i počela da nadražuješ sebe dok sam ja pratio ritam. Tvoji uzdasi su postajali sve jači pa sam stavio svoju ruku na tvoje usne. Počela si jezikom da tražiš moj prst. Dok sam prodirao u tebe od pozadi oi dok je tvoja ruka šarala po tvom klitorisu, tvoje vrele usne su usisavale moje prste. Uzdisali smo oboje očigledno blizu vrhunca. Nije prošlo još mnogo i ti si ponovo počela da se stresaš na meni. Ovoga puta na mom udu koji je pulsirao dok ga je tvoja mačkica stezala pod naletima orgazma. Ponovo sam ti zapušio usta kako neko ne bi čuo tvoje uzdahe. Kada si se smirila, bukvalno si me izgurala iz sebe i čučnula ispred mene. Ponovo si ga uzela u svoja usta i silovito počela da se nabijaš na njega. Uzdisao sam trudeći se da budem što tiši. Masirala si moje prepone dok si se trudila jezikom oližeš što više svojih sokova koji su ostali na meni. Nisam mogao još dugo da izdržim, morao sam da svršim. Primetila si to pa si brzo gurnula ruku u džep mog sakoa koji je bio okačen na vratima iza mene. Izvukla si svoje gaćice iz njega a zatim si počela rukom da me zadovoljavaš dok si u drugoj ruci držala svoje gaćice. Počeo sam da uzdišem sve jače, a onda sam počeo da svršavam po tvojim gaćicama. Trudila si se da nijedna kap ne promakne pored njih. Kada sam završio samo si se pridigla, brzo obukla svoje gaćice, natopljene mojim sokovima, i oprezno napustila toalet. Tada sam se probudio….:drk::kesa:
 
Член од
31 декември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
2
Sinoka soniv nesto...

Da ne vi zamaram oci bez potreba, ke prejdam na glavniot rasplet...sakam koga sum koncizen.

Sonuvav, kako sum so taa sto ja sakam...vo diskoteka sme, igrame blisku gusnati eden do drug, taa nosese mini suknjica. Se bacuvame strastno i igrame. Taa so ednata raka na moeto prekrasno dupe, a jas vo eden moment i pikam prsti pod suknjickata...

I taka nie igrame pred site.


Se razbudiv posle toa.
 
Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Со дечко ми имавме договорено вечера со друштвото. Но јас како и обично поради обврски неможев да стигнам навреме. Кога стигнав тие веќе го разгледуваа менито. Се поздравив со сите, го соблеков капутот и седнав. Забележав дека дека дечко ми ме набљудуваше, ни се сретнаа погледите. Ми рече дека блескам, дека сум нешто посебна вечерва и дека ако на тоа се должи моето каснење, оправдано е. Му упатив само насмевка, не му одговорив ништо.Носев едноставен, црн фустан , кратки чизми со штикла и имав малку шминка. Беше едноставно а секси, знаев што го возбудува.Седевме еден спороти друг и постојано така скришум се погледнувавме, а двајцата знаевме што значат тие погледи. Знаев дека беше напален, имаше 3-4 дена како немавме секс, знаев дека ме посакува а тоа дополнително ме возбудуваше и ми даваше поттик да го предизвикувам уште толку. Почнав да се чуствував напното, ми беше тешко и јас се возбудив многу. Осетив дека пупките ми се тврди, дури ме болеа и требаше допир...боже неможев да се приберам, си велев во себе која лудача сум...
Се обидов малку да се сконцентрирам, но тој ме деконцентрираше ме гледаше очите му светеа, во тој поглед имаше се љубов, страст.... најмногу страст, знам дека ме посакуваше, со погледот ме соблекуваше... Знаев дека има валкани мисли..како моите..знаев што мисли, што сака...
Го гледав како ја држи чашата, нежно, како да ја милува, како да гали женско тело... Знаев дека потоа ќе ме милува, дека ќе води љубов со мене..знаев дека нема да ме пушти така да си одам. Почнав да ги бројам минутите, секундите,сакав да си одиме веќе еднаш а тој упорно објаснуваше нешто, како за инат,незнам ниту што, некако уште од почеток не се вклпоив во разговорот, се уфрлував само безвеза..глумев дека сум преморена.
Конечно беше време за одење, мислев дека некаде по пат ќе се издупиме , но со нас дојде уште еден пар, живееа во негова близина.Кога останавме сами почнавме да се бакнуваме страсно, да се лижеме. Влеговме внатре ме прегрна цврсто околу половината и ме бакнуваше,почна по вратот да ме грицка, со едната рака се обидуваше да ме откопча, пробав да се отргнам но ме држише цврсто, му беше тврд, го чуствував..Но бев нешто посебно расположена, ми удри некој филм во глава и му реков дека сакам да мастурбирам а тој да ме гледа. Се изненади, се познаваше по изразот на лицето. Ме пушти, ми рече ок прави како сакаш и се насмевна, му одговараше тоа.
Почнав да се соблекувам, да се галам, да се допирам..секој допир ме жежеше..
Седнав на работ на спалната, ги раширив нозете, со едната рака се милував по градите, ги стискав, ги допирав брадавиците, ги дразнев повеќе... другата рака ја ставив во меѓуножјето, почнав да се галам за пичето, одамна веќе бев влажна...ги пикнав прстите во мене и ги извидав, беа мокри со нежен потег ги избришав од стомакот и пак ги пикнав внатре. Тој ме гледаше, охх неможев да го издржам тој поглед, толку силно го посакував,целата треперев, дишев пригушено...во еден момент се колебав да престанам и да се дограбам до него. Но не, бев упорна, сакав да ме гледа, сакав да го гледам како и тој ме посакува, но и тој беше упорен, не преземаше ништо, само ме гледаше и уживаше. Сигурно беше величествена глетката за неговите очи, седев со раширени нозе, со едната рака се самзадоволував, се ебев со два прста, со другата рака се допирав по градите,градниот кош ми беше извиен на напред, се извив нагоре се повеќе и повеќе, главата ми беше зафрлена на назад, си ги гризев усните..Легнав на грб, продолжив да се допирам,ги галев долните усни,бев премногу мокра..Се свртев, легнав на стомак, едната нога ми беше поставена повисоко, бев во позиција како да јавам. Почнав да се триам, се движев исто како на кур да сум, така и замислував..го движев газето во ритам горе, долу.. тој сигурно имаше убава глетка на мојата позадина.. Повторно се свртев на грб, ги пикнав два прста во мене, веќе бев готова, експлодирав, телото ми беше во грч, извикав едно ахх и свршив..Се чуствував возвишено,ми беше прекрасно, неможев да се приберам, целата треперев. Го погледнав, бев и заборавила дека е тука, премногу се занесов..и тој веќе беше готов, беше свршил. Дојде и ме бакна страсно, ја стави раката во меѓуножјето, веднаш му се намокри,колку си врела само изусти и пак ме бакна.Ми рече неверојатна си…лежевме така еден покрај друг и двајцата неможевме уште да се смиреме, да дојдеме при себе.
Лежевме така некое време, а потоа секако следуваше она вистинското... добро плескање ... ;)
 

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Пред две години имав еден период каде што менував фирми на секој два месеци. Во еден дел од тој период се вработив во една мала градежна фирма која работеше една матна зграда во центар да работам на еден проект кој е почнат пред 5 години и запоставен. Како што проектот беше финансиран од нашата ни драга влада, така и течеше изградбата споро како транзицијата. Во зависност дали ќе му пуштат некоја пара на трансакциона газдата од тендерот му се јавуваше на телефон на мојот работодавец, тој потоа ми соопштуваше мене и на работниците да се појавиме пред градилиште наредниот ден и почнуваваме со работа. Се случуваше по три дена да се стопира се и да чекаме една недела за да почниме одново. Како што јас не можев да најдам нешто посоодветно во моментот и беше период на зима сеуште егзистирав како вработен во фирмата. Еден ден ме свика работодавачов кој ми кажа дека ќе иделе во конторола од СИЗ за да ја спремам екипата по ПС со шлемови, наочари, нараквици и се што е потребно за да нема проблеми. И дојде екипата во која беа Цветановски и Кокланов од Градежен, еден низок дебел тип од СИЗ што не запамтив како се вика и една женска на отприлика 30 и некоја година. Со првите двајца се знаев и претходно што од факултет, што од проекти па разговорот до бараката за да му го покажам проектот го продолживме пријателски. Како што ние го забрзавме чекорот да избегаме од студот така по нас трчаше ова дебелово типче од СИЗ со палтото преку глава за да се заштити од дождот што личеше на Дени де Вито и женскава која до тогаш ја немав видено.
Влеговме во бараката и ги отворив проектите и почнав да му брифирам какви се оригиналните замисли и што досега се има исполнето од направеното , дебелово типче како да се созеде малку од греалицата почна гласно да вика дека СИЗ има префрлено пари, не го интересира никаков проект, сака се да види завршено до на пролет инаку ќе летаат глави во затвор и на газди и на инжинери и има да плаќа фирмата пеналии. Кокланов се обиде да го смири и да му објасни дека јас сум најнесоодветен за да води таква дискусија, тоа треба да биде газдата на тендерот или мојот газда. Типчево почна уште посилно да вика како да е на политички митинг Не ме интересира!!! Во затвор!!! Со држава не се игра мајтап!!! Надзор сега за нив, да не можа да мрдат!!!Помина тоа време кога со мито и корупција се успеваше!!! Нема тоа кај нас!!!
Тогаш пристапи Цветаноски и тој и некако успеа да го смири, и ме запозна со типкава. Се викала (Џејн До) и имала завршено два факултети од кој еден менаџмент и градежен сека скоро. Заедно работела на неколку проекти со Градежен факултет и СИЗ веќе една година и има доволно искуство за да биде надзор на објектот. Јас само реков дека ќе ми биде мило да соработувам со една ваква убава господа или госпоѓица и дека ќе ја оспособам бараката за уште една фотелја и мислам дека сега е најдобро да појдеме до Рамстор на еден ручек.
Госпоѓица сум! одговори кратко и се претстави на име, за веднаш потоа сите заедно да заминеме на ручек

..................................................................................................

Утрото во седум часот се точно се појави на работа, јас како добар домаќин расчистив малку и најдов една фотеља која изгледаше како во најдобра кондиција и направив место за да го смести лап-топот.
И понудив филтер - кафе која го одби за да сама си направи инстант, ја измеркав кога го слече палтото и го правеше кафето. Ја перцепирав од другата страна на медалот-Кратка црвена коса, добри нозе, малку поголем дуп од нормала кој се познаваше на сукната и солидна цицка се оцртуваше на црвената ролка. Самоуверена, интелегентна, ситуирана, ортодоксна берем според крстот- тежок случај дека ќе има некој секс, уште потежок дека ќе биди добар.
Почнав периферно од првиот ден дека како би било фино да организираме една вечера со неа и нејзиниот дечко да се запознаеме подобро и приватно како што треба да работиме заедно.
Само рече немам дечко и уште да отварам уста да кажам нешто ме пресече со зборовите- Не сум јас една од твоите дечурлии кој ги заведуваш во диско за секс, не мисли дека ќе му рипнам во преградка на секој еден кој ќе ми предложи брак или дека ќе имам секс со секој втор за да ги задоволам моите нагони!!!Доволно сум интелегентна да го прочитам мажот кој навистина ме сака додека за секс имам вибратор!!!
Тоа беше една од ситуациите кога немав зборови и само премолчев притоа пцуеќи во ум на тој што јадел гомна за мене. Најверојатно г-цава е методична и се расплашала за мене да знае со кого има работа.
Проблемот беше што прашала женско или некој педерчина во душа

......................................................................................................................................

Изградбата продолжуваше и веќе се надзираа контурите на зградата, но за несреќа не прекина невреме со снег и проектот се пролонгира за некој ден. И додека седев дома и си играв со далечинското на телевизорот, телефонот почна да звони. Го гледам бројот нејзин и се мислам дека се јавува да ми каже дека од утре ќе почнеме со работа одново, кога ме изненади и ме праша дали можам да дојдам денеска на проект.
Јас се изненадив и малку збунето ја прашав што е проблемот помалку загрижен.
Таа ми рече само дека нешто работела дома и не и се јасни некој пресметки за вискозност на железо фи 14 во марка бетон 300.
Тогаш мене ми се разјасни како ден што е работата, при жив Кокланов и Цветановски мене најде да ме праша за вискозност на железо!!мене со факултет просек 6.2, три квадрати и еден куб!! Тоа што си бараш и ќе си го најдиш госпоѓице Вибратор е доволен!!! ХАХАХАХАХА!!!!!
Идам одма и реков, и ќе ја земам скриптата со резултати. Хехехе!!!

Како неработен ден наврев само тренерки да бидам покомфорен, јакната, клучевите на колата и правец на градилиште. Влегов во бараката и ја запалив греалицата, во меѓувреме размислував која би било најдобра локација за таа работа. Нејзината фотеља има високи рачки кој се потпираат и ќе сметаат, кај мене беше скршен задниот дел од потпирање и ќе ме боли кичма после една недела. Најдобро е да го порасчитам нејзиното биро од папирологија и во доги стајл да биди една партија, додека за оралка може да ми направи и кај неа на фотеља. Размислив да и ги врзам рацете со леплива трака на косото биро додека нозете да и ги прицврстам со траката за ногалките. Дистанцата беше таква што тогаш нозете би и биле под агол од 45 степени и би можел слободно да влезам цел во неа.
Како што ковав јас планови како да ја расчеречам, така набрзина се паркира таа со автомобилот. Набрзина ја тутнав траката во џеб и излегов да ја пречекам, влезе внатре чистеќи ги чизмите од снегот и се поздрави.
Ја забележав одма дека е попалена, но чекав да видам како ќе изреагира. Го соблече најпрво палтото, на црвената ролка можев да забележам дека брадавиците и се оцртуваат како никогаш дотогаш. Јас седев на фотеља и обсервирав, почна да ги бара плановите кај неа на биро, но забележа дека бирото е сосема празно и подготвено за нешто друго па појде на моето. Го извади малиот размер и почна да ми објаснува за тоа каде има дикрепанца, и кој мерки треба да се преземат за да се анулира.
Се насмеав и реков да седи и дека ќе средиме се, но ме иненади кога рече дека сака да влеземе во објектот за да ми покаже каде точно има сомнежи дека е грешката.
Ова е тотална лудача, ја гледам цела напалена, не мора да ја играме претставата до крај, кој кур сега треба да се качувам на 7-ми спрат, па потоа да слегувам а еден секс.
Факат ајде и почнавме да одиме по скалите нагоре, се качивме на седмиот спрат, тогаш таа дојде до прозорецот и почна да гледа од него. Наеднаш се сврти и му го бутна цел јазик во мене, и со едната рака ме стисна јако за јајца.
Не го очекував тоа, барем не така, набрзина го исфрли палтото и остана по ролка. Јас ја пикнав полека раката и почнав да ги стискам полека брадавиците, додека таа тешко почна да издишува и вдишува како уметник кој има Стендалов синдром пред Мона Лиза.
Ги турна тренерките и почна да го гали, пополека веќе кај мене даваше знаци на живот и покрај времето и уште повеќе се поткреваше кога го пикна во уста и почна да го работи. Почна да го пика се повеќе и повеќе во гркланот и да се загушува, но не се предаваше се додека јас не ја прекинав и реков дека јас сакам малку да ја водам играта. Ја извадив траката од џеб и се насмеав. Се стрча на прозорецот на кој немаше поставено стакла и рече дека сака тука на прозорец со главата додека јас од позади би ја работел. Ја врзав со траката со едната рака на едниот пол од прозорецот, и другата на другиот и ги раширив нозете и само ја поткренав сукната. Ја потурнав тангата за да малку и ја почешкам мачката со рака која и онака и беше цела влажна од напаленост.
Трепереше цела и стенкаше, кога веќе го почуствува на нејзината почна да вика гласно да влезам побрзо. Почнав со ритмички мрдање на влегувам во неа, влажната маца задоволна го примаше секој сантиметар, со двете раце појдов зад ролката и почнав да ја месам за цицки. Тоа уште повеќе ја запали и почна гласно да урла и вика, јас малку се стаписав од нејзината непретпазливост и тоа уште повеќе ме запали. И онака мојот углед беше разрушен и не ми беше важно па ме палеше и самата помисла дека може некој да не види и сексот на седми спрат со отворен прозорец.
Кога свршуваше тоа веќе беше крик на лавица која го штити својот плен, мислам дека се слушна до Бутел, кога дојде мојот ред ми кажа дека пие пилули и е во ред ако свршам во неа. Така и беше, свршив во неа, тивко, бесчујно, извадов марамица од џебот и ја забришав нејзината мачка која се цедеше и мојот малку и го спакував во тренерките. И ги одврзав рацете од прозорецот и ја бакнав во образ.
Ја крена тангата, се среди и не рече ништо, јас веќе се спремав да одиме во бараката да запалам цигара и да пиеме едно кафе кога ме свика да видам нешто.
Го гледаш прозорецот на онаа зграда?
Јас се насмеав и прашав да не не виде некој за време на чинот?
Не ама тука живее мојот бивши!!! и се насмеа задоволно
 
Член од
3 март 2011
Мислења
1
Поени од реакции
2
Сабота беше околу 14:20 саат.. Елена ми се јави да ме разбуди како и секогаш од инат. -Шо праиш? ајде станувај 2 саат е !
Сакаше да ме види дента, и реков не сум слободен ја замолив да одложиме за вечер, прифати. Се чекавме пред Рамсор. Беше со другарка што иде со мој школски другар, беа иста возраст 2ра година, јас бев 3та. Дојде Драган ( кој во меѓувреме се чекаше со Ане истиот што учи со мене ). Ја собрав Елена со неа отидовме у Амбасадор ( кафичот блиску до рамстор.) Пиевме што пиевме зборевме што зборевме.. тапа беше. Се согласи да идеме кај Мене дома, пред тоа и беше срам и ретко доаѓаше срамејки се од моите.. ама кога и спомнав дека сум сам моите на свадба, а таму ке останат до утре дента, веднаш прифати. Отидовме морав такси да платам -.- само ме тешеше помислата дека ќе биде јако! :D стигнавме. - Ај сеа да видам шо кафе вариш, ми рече.
Ја ко демек ај сеа ќе вииш. Сварив шо сварив. муабети натака навака... после кафето иде она малце скромно лапање демек..полека полека и на неа и на мене ни се услади.. почнавме малце по страствено ја молев да и каже на мајка и дека ќе спие кај другарка да останеме цела вечер заедно. Малце звучеше лудо и невозможно.. ама со напињање полека полека..бидна! се јави рече дека ќе спие кај другарка. Почнавме малце со демек романтични филмови, изгасив светла пуштив ламба, музиче што ни годи и на двајцата... продолжи лапањето се пострасно и пострасно. Никогаш пред тоа не ми дозволила до тој степен да ја соблечам скрос гола, ја драпав нежно, ја лижев по врат па пак се враќав на устата.Почна да се губи затвараше очи, ја свртев, почнав да ја лижам се подоле и подоле, почнаа и нејзините раце да шетаат.. да не остане покуса.. а мене демек не ми одговара... почна да ми го дрка онака убаво задоволително! Се палев се повеќе и повеќе осеќав како крвта ми врие.. и она истото го почуствува. Со рака почнав да и ја тријам се појако и појако, почна да испушта убави звуци... што ми прија :P Почнав да ја лижам се подоле и подоле.. искрено пред тоа ми беше гадно да лижам пичка! Во тој момент збудалев прв пат така се почуствував, и се чудев сам на себе како јас ваква желба да и ја излижам цела! Со лижење надоле продолжив и до пичето. И беше премногу влажна! како да се цедеше. Никогаш пред тоа не сум имал со неа однос, бев по малку несигурен што понатаму... но и двајцата знаевме што следи. Искрено ни сам незнаев како да се осигурам дали е скината или не, но во тие последни моменти не ме ни интересираше, сакав да прејдам одма на главното. Но полека.. спонтано како се вжештуваше ситуацијата се повеќе и повеќе се лепеше на мене, ме гребеше ме стискаше бев сигурен дека е спремна.Во тој момент ме удрија хормоните во глава и бев принуден да и го "бапнам". Влегов во неа, полека полека се забележуваше нејзиното задоволство а и моето богами...Почнав да забрзувам се повеќе и повеќе, во меѓувреме лижејки ја по врат, а таа ми ја бушавеше косата а со другата рака ме имаше силно притиснато за неа. Во тој момент се почуствував како најзадоволниот човек на свет! Почнав да осеќам се поголемо и поголемо задоволство што води до крајна ерекција. Почуствував дека е крајно време, се тргнав од неа таа сама се наведна без да и дадам никаков знак ниту да и кажам што да прави, почна да ме задоволува орално. Тука веќе беа крајните моменти кога неможев да издржам, несакав да свршам кај неа во уста, се тргнав свршив на страна. Таа толку љубопитно гледаше како свршувам така што ми падна смешно, почнав да се смеам на глас а после мене и она почна... се гушнавме, ја залапав... решивме да се пикнеме 2цата под туш и у кревет! :)
 
Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Беше топол јулски ден, најверојатно имаше повеќе од 40 степени, ми беше дојдено преку глава од се и едвај чекав да стигнам во станот. Бев во Србија кај тетка ми на гости, братучетка ми правеше свадба па минав една недела таму, ме викнаа на помош немаше смисла да одбијам. Искрено не ми се одеше многу, ми дојде преку глава од нивната шабанерија, се изнаслушав турбо фолк за цел живот. Уште ми се мотаа во глава (лична карта.. и ја те волим од љубави сва горим..) кога за беља ги пуштија и во автобус.. Од автобуска до станот дојдов со такси , едвај најдов такси, петминутно возење ми се чинеше ко пет часа да е. Се нервирав, сакав дома да сум, да се одморам, психичка тортура доживеав неделава и ми требаше време да се соземам. Таксистот зборуваше цело време, гњавеше со теми за временска прогноза, но не го слушав..
Конечно стигнав во станот, се изненадив кога го видов таму, не очекував дека тоа време ќе биде дома. Дневната беше во хаос покриена со хартии, со скици на дотичниот ми дечко. Додуша и тој не беше посебно среден како вообичаено, беше разбушавен, неизбричен..не типично за него. Го имеркав така него, па фрлив повторно еден поглед кон хаосот наоколу и пред да речам нешто стана ме бакна и прегрна. Смешкајќи се така под мустаќ ми рече што е бараш некакви знаци, за нешто, нема ништо нема потреба да се грижеш, работам на проектот треба да биде готов порано. И се насмеа така зајадливо. Ахаа фамозниот проекатт, реков иронично. Немаме додирни точки со професиите, па така не се ни потрудив да ја сватам суштината на проектот, додуша ни тој никогаш не објаснуваше самоиницијативно.. но добро ни е вака, нема потреба за комплицирање. Му реков дека ме боли главата, дека сакам да се истуширам и дека во моментот не ми е дојдено до ништо. Пак почна со задевење од типот многу те измориле на гости...итн, но јас влегов во купатило и му довикнав само ако сака едно нес да направи. Кога се вратив кафето ме чекаше на маса, му реков фала и седнав. Зјапаше во мене, му реков што ти е, што ме гледаш така чудно па по ѓаволите една недела не сме се виделе, не ни е првпат, што е толку чудно на мене. Ми рече па те меркам гледам си добила некое кило плус и почна да смее додавајќи дека многу ме чувале на гости. Му реков фала на прекрасниот комплимент, ми го разубави денот..ќе ти го разубавам де, додаде тој. Да, да го одбра најпрекрасниот начин, да ми кажеш дека сум се здебелила четири килограми додадов, а тој почна неконтролирано да се смее велејќи јас пак мислев дека се три..а потоа ок де не се лути па не ти стојат лошо. Веќе бев станата и му реков дека навистина претера. Ме праша дали ми е ладно. Е веќе ме излуди, го повишив тонот и реков а како може да ми е ладно кога надвор е +40. Тогаш си возбудена рече, а притоа погледот му беше прикован кон моите градите. Се погледнав, пупките ми беа тврди, се оцртуваа на припената маичка. Да носев маичка која едвај ми го покриваше газот и гаќички,па така излегов од туширање. Му реков остро не сум возбудена на начин на кој ти мислеш, туку сум напната,потребен ми е одмор. Ахаа се доближи и рече ајде да провериме. Додека да изустам нешто ме грабна, ме стави на фотелјата и ми ги соблече гаќичките. А јас, јас веќе бев одамна влажна додуша мокра.. Ми ги рашири нозите, некое време уживаше во глетката, потоа ме допре со раката, со прстите ми ги рашири повеќе усните и почна да ја лиже. Воздивнав само, го чуствував неговиот јазик како ме милува и се препуштив целосно на уживањето. Стенкав пригушено и се извивав со телото, со рацете час се допирав за градите, ги дразнев уште толку , час ја бушавев неговата коса.Страсно ме лижеше, го правеше тоа премногу добро, не ми требаше многу за да свршам. Бев веќе во транс, но бев желна, сакав уште,знаев дека ова е само вовед во она што следува.Ме крена и ме потре на ѕидот со грб, бев свртена кон него, се соблече и ми ги крена нозете, не чекаше многу длабоко продре во мене, го стави наеднаш до крај..простенкав , единственото што велев е да ме дупи, да не престанува, да ме дупи што е можно повеќе. Ме бакнуваше по вратот, ме грицкаше а јас се губев.. ми го стави јазикот во уста, го почуствував вкусот на моите сокови...ох боже неможев да се контролирам, свршував повторно..го стегав неговиот тврд алат со пиченцето, со желба што повеќе да го задржам тоа блажено чуство. Експолдирав, експолдира и тој, сврши во мене..ми рече те наполнив, се лутиш. Рано ти текна да прашаш, дофрлив пригушено, сеуште не бев соземена. Веќе лежевме на подот, се припив до него сакав да ме гушне цврсто, да не ме испушта, желбата за секс не згаснуваше туку напротив повеќе се јавуваше. Почнав да го бакнувам по вратот, да го грицкам полека..но во еден момент загризав повеќе и почнав да го шмукам да не ме отфрлеше грубо ќе му направев една голема шливка. Луда една, ми дофрли пази што правиш несакам утре сите да се ѕверат во мојот врат, успеав да го разлутам.Извини, не сакав реков тивко ..Аха несакаше, знам што сакаш многу добро, знам дека си ненаситна..Ме преврте на стомок, со една рака ме фати за косата а со другата ме плесна по газот...знам што ме следуваше... ;)
 
Член од
10 октомври 2011
Мислења
1
Поени од реакции
1
Што фини текстови имало тука...
Позитивно испровоциран од луѓето што имале храброст да се "исповедаат" тука, а особено девојките, еве и една моја "исповест".
Знаевме дека кога тогаш ќе се случи тоа...беше прашање на време....затоа желба за секс имавме и двајцата..
Се погоди јас и она да одиме заедно на еден семинар надвор од Скопје..веќе кога дознавме за можноста, ни светнаа очите...Првиот ден додека траеше семинарот..паметот не ми беше баш таму, бидејќи веќе ја замислував првата шанса..ја гледав и ја соблекував со поглед...ја сексав во моите фантазии...Вечерта беше типична за семинари, дружење блабла...времето никако да помине..јас веќе почнав да размислувам со долната глава и чекав да заврши дружбата за да дојдеме до првата шанса. Во глава ми поминуваа разни пози...како што одвај чекав за ваква шанса, секоја можна поза ја поминав во глава.Заврши дружење, сите си отидовме по соби. Јас веднаш кај неа на врата тропам...влегов внатре, седнавме на кревет..неврзани муабети... Знаевме и двајцата што следи..но никој немаше храброст да почне..двајцата со врски во позадина, срамежливо се гледавме, а во памет се сексавме. Јас ја отворив вечерта, легнав на кревет и почнав да се раскопчувам..се соблеков.. Она страсно ме гледаше, но не реагираше...воопшто. Ги соблеков фармерки - ништо. Ги соблеков гаќите - ништо. Почнав(ме) муабети за секс, јас почнав да си играм со курето...кај неа повторно никаква реакција... Ѕиркаше да види што правам, но не посегна...како што очекував да направи ...Се осетив изигран...мислев дека и она тоа го сака. По кратко време, изнервиран, се собрав и си отидов.
Утрото, она ме разбуди. Пријатно будење..девојка во сукњичка ме буди.. посегнав да ја погалам по голите нозе, но повторно ме одби...и отиде. Мислев дека тука ќе заврши играта...
Вечерта повторно дружење и слично. Според нејзините погледи, некако провокативни со палвите очиња, случајни допири, кај мене повторно се врати желбата...но не бев сигурен дека и она тоа го сака. Заврши дружбата со останатите, сите си отидовме по соби. Се спремив, и повторно отидов во нејзината соба. Она ме очекуваше...сега некако посмирена...заедно лежевме на кревет...разговаравме...овој пат блиску легнати еден до друг, она потпрена на мене...допирите си го направија своето...така добро дојдоа на желбата за секс што беше во мене..
Одедна она стана, ме погледна и ми рече: Вечер ќе добиеш. Полека ја пушти раката кон моето куре. Го фати и почна да го милува преку фармерки. Се наведна кон курето и ја наслони главата на мојот стомак...изгледа сакаше да биде поблиску до него..сега веќе беше таа...онаква каква до тогаш ја знаев, страсна и полна со желба за секс...полека ја стави раката внатре и го дофати курето...полека го галеше. Ги симна фармерките и го извади надвор...со главата потпрена на мојо стомак, го гледаше курето и нежно го милуваше...ми се свиѓаше тоа што го правеше, одвај го чекав следниот чекор. Се симна поблиску и полека го лапна курето..Според муабетите што до тогаш ги водевме, она беше девојка што сака да пуши...сака да си игра со куре...тоа ја возбудува...така беше и сега. Полека го лижеше курето...ја лапна главичка и нежно ја шмукаше...осеќав како си игра со јазичето...ммм како беше тоа добро....сега кога ќе се присетам, добивам веднаш ерекција.... со раката си играше со моите јајца...ја извади главичката од уста и почна со јазичето да го лиже целиот кур...желбата за пушење можеше да се види во нејзинит очи...како одвај да чекаше да ми го лапне курето..тоа уште повеќе ме возбудуваше....курот ми беше тврд камен...во полна големина...Она уживаше да ми го пуши....со нежни движење го дркаше, милуваше, го лапнуваше, го вадеше од уста, си играше со јазичето...како добро само го правеше тоа...Не можев да издржам повеќе...сакав и јас да ја пробам...Станавме..почнав да ја соблекувам....и ја извадив маицата...какви добри гради имаше...прекрасни цицки, со правилен облик, полни јадри, цврсти...мммм почнав да ја милувам...морав да ја видам цела гола..почнав и надоле да ја соблекувам..паднаа и гаќичките....какво само пиче се криело....мало, убаво, скроз мазно (онака како што јас најмногу сакам), тесничко...со мали усни прекрасна форма....мммммммм.....фантазија од пиченце...."Дали ти се свиѓа" - ме праша. Дали? Дали? ова беше можеби најубавото пиченце што дотогаш го имав видено..вклучувајќи и ги најубавите гради.....не можев повеќе да издржам...лиги ми течеа, морав да ја пробам....аххххх колку слатка беше....го лижев тоа убаво пиченце...полека го отворав пиченцето со јазик..ги лижев малите усни..мазни..како да ме чекале мене, спремни...очигледно возбудата не беше само моја.. Пиченцето беше така влажно, спремно, чекало само да го пробам...

Толку за сега...доволно и сега се возбудив, пишувајќи и сеќавајќи се на тие убави моменти...Доколку има добри реакции, поготово од неа...ќе следи и нов дел. :)
 
Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
"Bucko spremaj se te nosam na vikend u Radozda,sakam da razgovarame nesto bez lugevo okolu nas. Doagam za pola saat." se pojavi na ekranot od mojata Nokia. Aj gospode sto li ke bide ova, si pomisliv, tuku sto zavrsivme sredno i golema bese dilemata sto ponataka ama do tolku da se izolirame za da razmisluvame za fakultet ne mi bese bas logicno. Seedno, nafrlav vo kuferceto nekolku partalcinja, nekoi najvazni raboti i se razbira blokot, Radozda otsekogas me inspirirala. Nabrzina uspeav da spakuvam nekolku sendvici za po pat, ja preturiv limunadata koja tuku shto ja napraviv vo shishe i napraviv ladno kafe za dvajcata. Koga konecno bev gotova go slusnav domofonot "Doagam!", mu odgovoriv i vednas izlegov.
"Otvaraj bagaznik" mu rekov bez da se pozdravam, sto ke se pozdravuvam od utrovo se imavme slusnato bar tri pati.
"Mnogu si brza" mi rece, no ne mi licese na nego odnesuvanjeto, imase nesto.
"Bucko sto ti e na tebe?" go prasav koga se smestivme vo kola.
"Ne me prasuvaj dodeka sme vo Skopje, ke ti raskazam vo Radozda." mi rece i stavi pojas.
"Dobro." mu rekov no ne bev zadovolna od odgovorot.
Vozejki nakaj Radozda niz glava mi se vrtea eden kup misli, sho li mu e nemu? Bevme najdobri drugari, cetiri godini mi bese najgolema podrska i najdobar drugar, zaedno pravevme se. Da ne e nesto bolen, mi pomina niz glavata najloshoto, no rekovme nema da go prasuvam dodeka vozime. So SOAD i bez mnogu zborenje stignavme vo Radozda, parkiravme pred Vilata so najubav pogled i gi izvadivme kuferite. Na vrata ne preceka edna babicka.
"Stignavte deca?" , prasa babickata.
"Stignavme babo Marto!" i odgovori toj "Fala ti mnogu sto ja spremi vilata, i velev na baba da ne te maci no ne sakase da me poslusa, eve ti isprati i poklon" i podade toj na sitnata babicka edna torbicka polna sekakvi neshta.
"Aman bre dete, shto i trebalo na baba ti, ajde odete se e spremno, pred da odite baraj me da ne ne ve vidam" rece babickata i se izgubi vo tesnta ulicka.
"Ajde bucko, da se smestime" bese prvoto nesto sto mi go rece otkako trgnavme na pat.
"Ajde, da vidime na shto ke zavrsi ova." rekov i zemav edna torbicka koja ostana vo bagaznik "Zakluci!" mu doviknav koga go zatvoriv i vlegov niz portata, preubava kuka oddalecena od bregot samo nekolku metri.
"Odi ako sakas da se tuiras gore, jas ke vlezam dole. Smesti se vo koja sakas soba, vprocem znaes ti, ne ti e prv pat da doagas." mi rece i se izgubi vo hodniceto kon banjata a jas se kaciv na katot.
Raskomotuvajki se vo edna od sobite i spremajki se za pod tus razmisluvav za pricinata poradi koja sme ovde. Toj bese najmiloto sustestvo koe go poznavav vo mojot zivot, celi dve godini me trpese so moite kukanja za eden decko od klas koj mi se svigase ama nemav hrabrost da mu prijdam, potoa veke ni stana pricina za smeenje mojata zaljubenost vo toj palavko i nekako premnogu se zblizivme, i dvajcata so prokleti sudbini, sami so svojata sovest i maki, bez roditeli no sreka dobro situirani pred da ne napustat. Zavrsiv so tusiranjeto i se simnav nadolu oblecena sosem lesno, otkako oslabev dvaeset i pet kilogrami se oblekuvav sosem malku, ne sakav da se potsetuvam na tezinata koja ja imav na sebe. Kosata mi bese seuste mokra i ja susev so peskirot.
"Na zdravje banjanje" mi rece koga me vide kako se simnuvam po skalite.
"I na tebe." rekov shturo.
"Luta si mi?" me prasa.
"Kako da e ti bidam, me donese duri do ovde i ne mi kazuvas nishto. Sekakvi scenarija mi pominaa niz glavata. Te molam kazhi mi da mi olesni." mu rekov rechisi luto.
"Dobro, dojdi ovde. Sedni do mene." mi rece i pokaza na mestoto do nego na udobnata sofa "Se smesti?"
"Da." mu odgovoriv.
"Bucko, ti blagodaram sto dojde so mene bez da me prasas nisto. Ne mozev poveke da drzam vo sebe, moram da ti kazam. Bucko, js tebe te sakam." mi rece i ja navedna glavata bez da me pogledne vo ochi i prodolzi "Sakav vaka da ti kazham bez da ni smeta nikoj, dosega nekolku pati se obiduvav da ti akzham ama sekogas nekoj ne prekinuvashe, ne mozham poveke da drzham vo sebe. Ti si mi se, ne sakam poveke da zhiveam so faktot deka eden den ke bidesh nechiva druga, sakam da bidesh samo moja."
"Of gospode, me donese do ovde za da mi kazhesh deka me sakash? E sega ke te ubjam, budalo edna seshto si pomisliv, seshto mi pomina niz glava." mu se iznavikav i go pregrnav "Fala ti gospode shto ne e neshto ozbilno. Hahaha... Me saka! I jas te sakam tebe budalce edno." mu rekov seushte gushkajki go.
"Ne morash da mi kazhesh deka me saksh, jas ne mozhev poveke i zatoa te donesov ovde da t kazam. Sakav na nekolku pati da ti kazam ama sekogash nekoj ne prekinuvashe, kako minatiot pat sestra ti, vchera brat mi..." mi reche i se otrgnav od negovata pregratka podignuvajki mu go liceto.
"Budalche, znaesh deka te sakam, zoshto sega izmisluvash topla voda. Od prviot moment znam deka sme stvoreni eden za drug no si mislev deka ne sakash da zapochneme neshto drugo bidejki go imavme nasheto sovrsheno drugarstvo." mu rekov i mu se pribliziv do usnite prilepuvajki gi do moite. Zastana se, momentot se pretvori vo vechnost. Ljubovta izleze o nashite tela i ne obvi so trepet. Se otrgnav na moment da go poglednam vo ochi a toj povtorno me pripi do sebe.
"Kade sakash da begash ubavice moja?" me prasha koga konechno se otrgna od moite usni.
"Sakav da te vidam, da se uveram deka ova ne e son bidejki dosega sum go sonuvala miliot pati. Te sakam, te sakam, te sakam, te sakam!" vrishtev i se smeev seushte zarobena vo negovite pregratki.
"Ednash mi izbega, no sega ne te pushtam." mi reche mislejki na momentot vo Grcija na ekskurzija koga zamalku ne se sluchi ova sto denes se sluchuva "Ubava moja, moja, moja, moja!" vikashe i toj i povtorno me pripi do sebe strasno baknuvajki me. Poleka zapochna da me miluva po teloto chustvuvajki go sekoj moj atom pod tenkata maicka pod koja nemashe nishto drugo. Poleka se spushti kon nozete i zapocha da gi miluva moite mazni noze. Poleka me legna na sofata i se smesti megu moite noze seushte baknuvajki me po liceto po vratot na kluchnata koska dodeka so racete mi go miluvashe teloto i mrmoreshe tivko "Moja!" na shto jas vrakav "Tvoja sum zlato!". Se ispravi nad mene i ja sobleche maicata, ostana samo po bokserici, ja sobeche i mojata maichka, ajs ostanav samo po tanga i tenkoto sindzirche koe mu se prepelkashe vo usta dodeka me opsipuvashe so baknezi.
Uzivavme vo preubavoto pretpladne na sofata vo salonot na preubavata vila, se miluvavme celo pretpladne polugoli. Ne chustvuvavme otreba za nishto drugo osven za ljubov, mnogu ljubov. Posle dolgoto mazenje posegna po moite gakichki, nezno si igrashe so tenkite vrvki kako da ne ni e prv pat. So usnite vozeshe niz mojot stomak do moeto megunozje. poleka me opsipuvashe so baknezi po maznata koza, si igrashe so moite najosetlivi mesta na teloto, me skokotkashe nezno. Vrela i naezena od dopirite se vitkav so teloto dostignuvajki gi najludite visochini vo moite misli. Svrshiv so nasmevka na liceto. Pochuvstvuva deka sakam seushte da se galam, se svrtev na stomak i toj prodolzi da si igra so mojot grb doveduvajki me do nevidena fatamorgana, mi ja mrseshe poluvlaznata kosa i so usnite pominuvashe po mojot rbet. Se smeev kako luda. koga legna preku mene go pochuvstvuvav deka ne moze poveke da izdrzi, stanav i go precekoriv, mu sednav vo skutot i zapocnav da igram dodeka toj dlaboko vo mene ja chuvstvuvashe mojata vozbuda. Vodevme ljubov ne razmisluvajki za toa kolku vreme pominalo. Jas svrshiv nekolku pati, nikogash dotogash mi se nemashe slucheno da svrsham poveke od ednash. Koga pochustvuvav deka i toj ke svrshi zapochnav so pobrzo tempo i ja pochustvuvav vrelata tecnost vo mojata vnatreshnost. na liceto mu se pojavi nasmevka i posegna po mene. legnav do nego i go pregrnav. Ostanavme ushte nekoe vreme goli i so nasmevka na usnite.
"Bucko, jas sum gladen." mi reche posle dolgo vreme.
"Sakash da napravam neshto? Sendvichite od utrovo se suvi, ke odam do prodavnica da kupam neshto i ke ti spremam. Samo da se oblecham." mu rekov i stanav.
"Mislish ti bucko tvoj ne misli? Sum kupil sve od Skopje, pobaraj vo frizider neshto samod a bide nabrzinka. Mnogu sum gladen." mi reche i me plesna po gazeto "Begaj ajde oti nastrada gazevo pak"
"Ajde ke bidam brza" rekov i se izgubiv po skalite seushte smeejki se. nabrzinka se projdov so alden tush za da se oladam malku i se oblekov so ogled na toa shto maichkata shto ja oblekov prethodno mi beshe utop mokra. Se simnav po skalite a toj lezeshe po bokserici na sofata seushte so nasmevka na liceto i barashe po kanalite na televizorot. Otidov do kujnata i spremiv hrana, poglednav na saatot koj tukushto otkuca pet chasot popladne i se nasmevnav, sme bile vo trans celi chetiri saati.
 
Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
"Bucko, gotova si?" se pojavi negovata glava niz vratata.
"Ne znam sto da oblecam. Nisto ne sum ponela, duri ni kostimot za kapenje ne sum go ponela." zapocnav da se ligusam znaejki deka ke dojde i ke me tesi a jas bev "oblecena" samo vo edna maicka so preramki ostanata od vremeto koga bev debelka i koja bese recisi prozirna i tanga od prozirna mrezicka.
"Ajde, ne e bitno, ke se banjame goli sekako. Ti kazav deka na taa plaza nema nikoj, zatvorena e od site strani. Obleci go fustanceto sto go kupi vo Viena. Znaes deka uste tamu mi se dopagase i deka ne trgnuvav pogled od tebe koga go probuvase." mi rece dodeka me drzese so racete okolu polovina.
"Vo pravo si.Eve me gotova sum vednas." rekov i vednas ja soblekov maickata i ostanav samo po prozirnata tanga. Ja pruziv rakata do plakarot istaknuvajki go moeto telo za koe se iznamaciv da go oblikuvam izminative dve godini.
"Bucko, ova ne ti trebase." mi rece i mi dojde pred mene i zapocna da me baknuva po gradite.
"Bucko, da odime, ke se stemni a ne sme otisle uste na plaza." mu rekov i se izvlekov nekako "Zema peskiri?"
"Zemav, ama so ovoj stav vo kupakive tesko deka ke izlezam nadvor." se poseguva na negoviot gordo ispraven organ "Begaj ajde gazlo edna." mi rece i me plesna po gazeto.
"Odime s kola?" go prasav dodeka izleguvavme od vilata.
"Da, potoa ke odime na vecera do Albatros. Sakam vecerva da te nacukam i da vodime ljubov na plaza." mi rece znaejki deka najmnogu od se sakam plaza i ljubov.
"M,m,m, mi se dopaga tvojava zamisla. Ajde da odime pobrzo." mu rekov i se smestiv vo avtomobilot "Te molam pusti klima, mnogu e toplo." rekov duvajki vo fustanceto vrz golite cicinja.
"Eve, vednas za tebe moja mala princezo." mi rece i me bakna strasno.
Plazata navistina bese napustena, nemase nikoj a bese kako sozdadena za vodenje ljubov, zagradena od divi kapinki i brezi koi pagaat vo voda. Sonceto ne dopirase mnogu do nas i se bese sovrseno. Se smestivme na peskirite i zapocnavme da se mackame so mleko za telo. Moite potezi ocigledno go vozbuduvaa bidejki povtorno imase sou vo negovite kupaki.
"Malecka ja vlagam u voda bidejki ako te gledam uste malku nikogas nema da vlezam. Te cekam vo voda." mi rece i vleze vo vodata koja bese osobeno topla so ogled a toa sto sonceto zaogase.
"Doagam bucko!" mu viknav koga i jas konecno se spremiv za vo voda. Morav da vlezam vednas bidejki bev gola. Me preceka so rasireni race i me skri vo svojata pregratka.
"Malecka moja, ubava moja." me opsipuvase so baknezi "Sakam da trae vecno ovoj odmor."
Plivavme dolgo vo mirnoto ezero dodeka sonceto celosno ne go napusti horizontot. Koga izlegovme na bregot strastite bea silni i ne mozevme da docekame dodeka da se pocuvstvuvame. Zapocnavme uste vo voda so galenja i razgoruvanja na strastite, no bidejki i dvajcata bevme svesni za opasnostite koi ni se zakanuvaat vo voda izlegovme na bregot i zapocnavme da voidme ljubov. Se galevme se zadovoluvavme oralno i na kraj koga vleze vo mene za prv pat vo zivotot svrsiv vo ist moment so partnerot, ne deka sum imala mnogu iskustvo, no ova bese najubavoto custvo sto sum go doziveala vo zivotot. Bese besprekorno. Traese mnogu pokratko so ogled na toa sto se zaladi i pocuvstvuvavme glad, no pogledite kazuvaa deka vecerva ke bide uste posilno i poubavo. Zaminavme na jadenje vo bliskiot riben restoran ne mozejki da prestaneme da se smeeme od ubavite custva koi ne opsipuvaa.
 
Член од
1 ноември 2011
Мислења
14
Поени од реакции
33
Bidejki dobiv poztiven komentar ke prodolzam....

"Dobro utro ubava moja!" me razbudi prijaten baknez vo vratot.
"Dobro utro! Koga stana?" go prasav.
"Pred eden saat, stanav da te gledam kako spies. Mnogu si ubava. Ajde na tusiranje i potoa e ceka pojadok dole." mi rece i stana od krevet upatuvajki se kon banjata.
"Zlato," se pojaviv na vratata od banjata "ke mi se pridruzis i ti?"
"Da, ajde vodata e taman za tusiranje." mi rece i me povlece pod tus "Razbudi se ubavice!" me baknuvase nasekade i poleka mi ja soblece maickata koja veke se imase prilepeno za moeto mokro telo, znaev deka sleduva utrinski sex, najmnogu go sakam, uste ne rasoneta a veke da se cuvstvuvam kako na oblaci.
"Te sakam!" sepotev niz sumot na vodata.
"Ubava moja!" mi odgovarase toj.
Veruvajte nema nisto poubavo od utrinski sex, uste ako e i pod tus, m, m, m, custvoto e velicenstveno. Me legna na mokrite plocki i vleze dlaboko vo mene, vodata udirase prvo vo nego pa se slevase vrz mene. Faktot sto uste od pocetokot svrsuvavme i dvajcata vo isto vreme mi kazuvase deka toa e toa, vistinskiot sex. Stanav od plockite i se potprev na zidot, gi obviv nozete okolu negvata polovina i potpirajki se na zidot se dvizev cvrsto stegajki go okolu polovinata so nozete. Svrsivme i dvajcata so nasmevki na licata. Ja ostavivme vodata da tece uste nekoe vreme dodeka da zapocne da tece ladna voda i ja isklucivme. Izlegovme od tusot i goli vlegovme vo spalnata. Toj legna na krevetot i dlaboko vozdivna. Seuste nemase izrazeno zelba za oralen no cuvstvuvav deka saka. Kleknav megu negovite noze i nezno zapocnav da go baknuvam po maskosta, naskoro povtorno ja vidov nasmevkata na negovoto lice. Ne bev mnogu vesta vo ova no znaev deka ke go napravam uste posreken i prodolziv so nekoe svoe tempo. Koga go ocustvuvav deka ke svrsi se uplasiv deka ke go napravi toa vo mojata usta, no toj samiot me podigna i svrsi vrz negovite preponi. Ne podmestuvajki se za da ne napravi nekoja belja me bakna vo celo i stana da se izmie, otidov i jas po nego da se izmijam. Me podigna vo race bez da rece nesto i me namesti na rabot od mijalnikot, klekna megu moite noze i zapocna i toj da raboti vo moeto megunozje. Svirsiv so dlaboka vozdiska. Se smeevme i dvajcata kako da sme netokmu vo pametot. Taka goli i nasmeani se izmivme i se vrativme vo soba.
"Bucko, nikogas nema da go zaboravam ovoj odmor." mi rece dodeka lezese na krevetot so racete okolu mene.
"I jas, ne znam sto sme pravele ovie cetiri godini. Zasto sme se trudele da negirame nesto sto bilo ocigledno. Sakam da viknam na cel glas *Go sakam Bucko!*" se nasmeav.
"A jas ke viknam *Ja sakam Carevata Kerka!*" se nasmea.
"Ajde da jademe!" rekov i stanav da se oblekuvam a toj ne gi trgna ocite od mene, me pratese niz sobata kako vo sekoj moment da ke me napadne povtorno.
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
На темава коментари не се дозволени. Своите забелешки или коментари пренесете ги преку пп.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom