Страст на кило, две кила... абе на колку кила сакаш
Ова не е фантазија, ова не е реланост. Ова е нешто сосем друго. Пронајдете што е навистина...
Се се случи откако мојот другар ми се јави на мобилен во таа дожлива ноќ. Баш се туширав во тој момент па морав гол да трчам по станот. Го зедов мобилниот, го отераш кајш што не треба мојот другар и се договривме да излеземе на пијачка вечерта слушнал бааги дека имало некој јаки пичина дојдено во градов. Оставајчиго мобилниот на масата и поаѓајчи накј купатилото да се дотуширам го загледав пенисот на големото огледало во ходникот. Го гледав од повеќе агли, гледав и гледав... ми изгледаше некако помал , изгледа од водата, нели? Па така погледнав лево десно некого дали има и влегов во купатилото.
Се истуширав, се избријав, се дотерав, се изнамиришав. Бев подготвен за вечера што следеше.
Ми зазвоне некој на мобилниот... беше другар ми. Ме чека доле пред зградата со неговата кола.
Му реков да зачека... па звездите секогаш последни доаѓаат.
Влегов во колата што влегов. Отиднавмо во некој нов ноќен клуб, елитата таму идела... таке ми рече. А со тоа значи и некој јаки женски.
Стигнавмо таму. Влеговмо.
Најубав клуб што до сега го имам видено.
Женски колку сакаш. Одма здогледав една. Му покажав само на другар ми со прс каде ќе одам и го оставив сам.
И пријдов... не се гледаше од напред. Но позадината беше добра... црвената танга и се гледаше преку тесните прозирно бели панталони. Оваја плаче за кур си реков.
А и целта на мене ми беше да се омрсим вечерва. Па и пријдов со зборовите... ,,добродојде во клубов, ти се свиѓа?,, ... ,,прекрасен е!,, ми одговори со воодушевување... ,,не си од градов изгледа,, ја прашав... ,,не,, ми одговри.
Тогаш знаев дека моем да ја смотам како сакам.
,,Дојди ако сакаш горе во вип просторијата,, гледајќи дека другар ми таму е ... ,,со задоволство,, стана и појде со мене.
Застана од мојата десна страна со што и ја ставив мојата десна рака на нејзиниот задник. Таа срамежливо се насмеа и го смени погледот, а мојата рака остана сеуште на истото место.
Стигнавме до вип зоната. Му шепав нешто на другар ми т.е му ја побарав колата. Неприметно ми ги подаде клучевите и и се обратив кој дотичната жртва... ,,сакаш да одиме до кај мене дома, дискотекава не е еништо во сборедба со мојот дом,, ...,,Може,, шмизлички ми одговори.
Стигнавме кај мене дома со колата на другар ми.
Станот за среќа ми беше среден.
И реков да застане во дневната соба и дадов да пие ,,џек,, докека ја во спалната средував едно изненадување.
Се вратив и испивмо заедно по уште еден ,,џек,,.
Почна да се смее параноично, се преправаше дека е пијана... сакаше што побрзо да и го дадем.
Но ја одолжував и одожував... што повече одоував таа повеќе сакаше.
Ми здокурчи и мене од одложување и ја фатив силно за вратот ја доближив блиску до мене и ја гризнав за горната буза... повеќе пати. Додека слободната рака ми беше на нејзиниот задник.
Држејчига и гризејчига ја фрлив на подот... падна на стомак со што кога се сврте ми даде поглед на задоволство.
Па и продужив да и давав задоволства... ја фатив за нејзиното секси репче и ја донесов во спалната. Ја фрлив на креветот... соблекувајчи ја мојата кошула.
Ме молеше да дојдам со нејзе во кревет. Но ја не. Заеов од фиоката четири лисици кои ги чувам за вакви случаи и ја завржав за креветот. И нозете и рацете, не можеше да мрда.
Потоа следеше мојот наомилен дел. Лижењето!
Ја намачкав целата со крем... мојот омилен крем.
И ставив првин на палецот од ногата.... отаму почнав. Ја гиликаше... па почнав и да гризем.
Се дигнав и погоре и и ја намачкав нејзината голема букта... потрошив мн крем за тоа, а и мн време да ја излижем. Мн го сакав овја дел, уживав... па потоа и другата бутка која ја ксав кј што ќе стигнем.
Се подигнав уште малце погоре... но не и ја намачкав нејзината пичка бидејќи најубавото за крај се остава и продужив до кај пупакот... беше интересен дел. Но убавиот беше кај цицките... со десната почнав првин. Огромни и беја... беше таја голема девојка, пуничка. Бш каква што сакам.
И левата ја намачкав и излижав, и ишмокав и изгризам... некако ко да беше поубаа оваја. Не знам.
Но знам дека најдолго се задржав до сега на цицките. Големи беја и убаај што да праем.
Па се вратив на пичето.
Нешто од што мажите се плашат... премногу е совршено за нив. Но ја некако не се плашев имав доверба у тоа моето меѓу ноге.
Па останатиот крем го потрошив на неа... пичето е нешто многу мистериозно... сотавено од многу делови... кој ќе почнеш да го лижеш тешко да престанеш.
Ја престанав откако ми дојде многу благо... толку мн крем не сум излижал многу године. Па потстанав малце да се напием нешто. Имаше малце ,,џек,, у близина.
Таја викаше по мене... ,,дај ми го,, ,,дај ми го,, ,,дај ми го,,
Но и тоа ми беше целта... да ја натерам на тоа.
Не и го давав уште.
На устата и стаев една топка која ја завжав со каишчето околу вратот. Ми ја подари една јебачица од секси шоп. Фина играчка.
Така го откопив патентот. Више ме болеше пенисот од толку што ми беше дигнат и да седи во тсни фармерки.
Ги соблеков фармерките и боксерките и се дигнав малце.... и го донесов пенисот до нејзината уста.
Таа мрдаше како змија, сакаше да и го дадем. Ама ни со уста не можеше да ми го земе бидејќи ја имаше топката во устата.
И го дадов само да го помириша малце.
Откако се спуштав се удрев со пенисот во едно дрвено во креветот и тогаш више ни ја не моев да и го дадем.
И ја тргнав топката ос устата и почна пак панично да вика... ,,дај ми го!,, дај ми гооооооо!,, ко веќе да доживува оргазам.
Ја гризнав за буза. Сега за долната.
И се спуштив малце за да го наместим каде што треба.
Влезе... почна да пишти ко прв пут да и е.
Но најубавото од се ова ми беше шлапкањето кога и го турав... палс палс плас. Беше многу влажна... ко ова да го чекала со месеци.
Се дереше... ,,То, то, то... дај ми го, дај ми го!. Таке, таке! Појако! Неееееее.... о.О ДААААААААААААА! .Леле Господе,,
Престанав одеднаш... кога беше најубаво. И и ги тргнав лисиците. Ја фрлив на тепих... слегов и јас од креветот.
Беше натумчена.... тмн за тоа што го мислев. Ја фатив за косата со една рака... ја скубев јако. А со другата ја плескав по задникот.
Ја работев едноставно.
Пак се дереше но сега користеше и други зборови... уште! уште! ајде! скуби! скуби! удирај! удирај!
Ми остана нејзина коса во рацете, а пак задникот цел и беше со црвени прсти.
Се чинеше како да ужива во слатката болка. Но тоа не е важно... важното е дека ја уживав.
Ја свртев... ја легнав ја грб. И ги ставив двете ноззе на мојте рамена и двете раце и ги фатив и ги држев силно за паркетот.
Толку силно и ги стискав прстите што некои од нив и се искршија. На тоа таа повторно викаше од задоволство.
Се препотивно и двајцата. Ја бев при крај. Готово! Свршив... и таја истовремено ко мене.
И го удирав пенисот од пичето уште неколку пати. Ја залапав страсно... и за крај за гризнав за последен пат. Тоа гризање ќе го памти бидејќи и пуштив крв по кој можби и лузна да и остане.
Станав и се упатив кон купатилото. Го заклучив. Сакав после ова добро мирно туширање.
Таа ми чукна на вратата ми рече дали може да се истушира со мене.
Се разбира дека и реков не... нели реков дека сакам мирно туширање.
Откако излегов и реков дали сака да се истушира или да ја носим дома одма.
Не сакаше да се истушира сега, сакала со мене. Па ја испратив дома.
Во кола ми рече дека била презадоволна од вечерва и ми даде број... би можел да и се јавил или пак да ја најдем во истата дискотека, таму идела.
Ја остаев пред кучата и откако ја видов дека влезе дома зедов и го искинав ливчето на кој беше запишан бројот.
Не сакам јас пак со иста. Не можем. Не дека не ми беше убоо.
Но ќе најдем некоја подобра.
кретен сум, нели?