??? Ако ги излисташ архивите на нет...ќе се зачудиш колку страни имаат променето. Во последно време не е проблем наклонетоста кон едниот или другиот туку туркањето на идејата за "благо", со отстапки решавање/менување за името.A1...e edinstven medium koj ostana nezavisen(znaeme za sitel i telma vtorive krekaat za SDS) za razlika od drugive mediumi vo A1 rabotat profesionalci i luge koi si ja sakaat rabotata no mislam deka Jovan ne e za bilo kakvo sou narocito za sou od tipot politicki humor:tv:
Abe jabe e...nema darba NE MOZE a nasila ubajna ne biva eve na primer ima odredeni luge koi mnogu lesno,ama EPTEN lesno mozat da nasmeat drugi luge bilo preku vic,preku govor so teloto...ama toa e darba ebago a jovan ja NEMA ocigledno e deka vaka se oseka deka na nekoj nacin e IN POLITICБарем да беше смешен.
Koj saka i sto saka neka turka-imame vetuvanje od vladata za nemenuvanje na imeto i na kraj kraevi oni odlucuvaat i da i ja sum razocaran od vladata barem na ekonomski plan,ama na poleto na nadvoresnata politika(strateski dogovori SAD,Izrael,Turcija partnerstvo so rusija) se pokaza deka se trudat na ova pole ama smite se vinovni za forsiranjeto na EU!!!??? Ако ги излисташ архивите на нет...ќе се зачудиш колку страни имаат променето. Во последно време не е проблем наклонетоста кон едниот или другиот туку туркањето на идејата за "благо", со отстапки решавање/менување за името.
Ах Мелесио бе, колку те тепавме нашколо.Заканите врз новинарите продолжуваат
Миле А. Ристески Коментари (1)
28.09.2010 19:01
Емил Зафировски
Кому не му одговара јавно кажаната критика? Последен во низата кој диретно доби закана е новинарот на А1, Јован Постолоски. Неговата политичка сатира на „Рапорт со Јофе“ иритирала прилепчанец, па преку „Фејсбук“ со погрдни зборови му се заканил дека ќе го претепа.
„Случајот да го пријавам во полиција и се надевам дека надлежните органи ќе си ја завршат својата работа и ќе го овозможат основното човеково право, слободата на говорот“, вели Јован Постолоски.
Ах бе Јофе бе ...жабата го видела коњот па решила да се поткова ...епа таков е шоубизнисот
Девојче не се тепа, се сака, се гали и милува...Е како да не, гомна може човек да јаде и на форум. Твое мислење е дека детето не го бива! Ја мислам дека го бива. Сеа, ќе ми удриш бокс?
Грд бил, грд и ќе останеНема врска дали ги напаѓа ВМРО или СДСМ, едноставно дечкото нема благе везе од водење на емисија гледајте го без тон па ќе видите, едноставно ликот има метални држачи на колениците и плуски на рацете па за тоа е оставен на телевизија дека не го бива не го бива. А ако ве политички хумор еве нешто од Хрватска ама типот е стварно закон
Јофе би требало да јаде ќотек, не затоа што критикува тука затоа а што не знае да се однесува на телевизија едноставно треба да јаде ќотек зошто е грд.
Златни Дискавери и МТВ (музичката ТВ)епа благодарение на овој муабет јофе, јанко, бумбар и османлиските серии ни се врат. “Смени ако не ти чини’’(охридски звучи ова ) овде дебил, онде дебил, ваму исто...ти само мењај они само се множат... Знам, сеа ќе помислиш не “гледај телевизија’’ али знаеме дека не е тоа чарето.
Колку добар дописник беше на Дневник, одличен беше, со задоволство го читав. Кога се префрли во СЕГА почна со критикување на власта на „смешен“ начин. Пред 2 месеци имаше напишано колумна нешто зоолошка, мајмуни, ѕверови, ово-оно и сфатиф дека претерал и дека нема потреба да си трошам време и внимание на неговите текстови.Откако го видов клипот (досега скоро јок)...тапа, мислам го имам читано, на Јован подобро му оди пишаниот збор отколку настап на тв-али негова работа-не му се мешам, само сугерирам...озбилно...
Болдираното кажува доволно.mora kritika ednostavno Latas i milenko se propali ama priodot na jofe e malce porazlicen odnosno kritikuva od drug agol..od drug aspekt i OCAJNO se obiduva da bide smesen ali jbg NE E!!
Професионалците најчесто бегаат од ниско платени работни места, а колку што знам само БТР и МТМ даваат пониски плати од А1.A1...e edinstven medium koj ostana nezavisen(znaeme za sitel i telma vtorive krekaat za SDS) za razlika od drugive mediumi vo A1 rabotat profesionalci i luge koi si ja sakaat rabotata no mislam deka Jovan ne e za bilo kakvo sou narocito za sou od tipot politicki humor:tv:
А зошто тебе ти е битно дал је Јофе убаФ или грТ? Има нешто во твојава забелешка...малце чудно...Грд бил, грд и ќе остане
Не не не не не далеку од сето тоа ама си приглупа малку поише до сега тоа го имаш докажано повеќе пати :pos2:А зошто тебе ти е битно дал је Јофе убаФ или грТ? Има нешто во твојава забелешка...малце чудно...
--- надополнето ---
Мене ми е симпатичен
--- надополнето ---
Можда зашто сум србокомунистички фан? Или СДСМ-овска обожавателка на БЦ?
Мене ми е симпатичен
Тоа КОЈ колку е ГЛУП мисљим дека го констатиравме на друга тема...кисчеНе не не не не далеку од сето тоа ама си приглупа малку поише до сега тоа го имаш докажано повеќе пати :pos2:
Некој, погодуваш, е БЦ. Тој е тоооолку секси...
Немаш вкус, девојче. Или некој ти пере мозок
Да да да каде што ни укажа дека мочањето после секс е најдобра контрацепција :pos2:Тоа КОЈ колку е ГЛУП мисљим дека го констатиравме на друга тема...кисче
--- надополнето ---
Некој, погодуваш, е БЦ. Тој е тоооолку секси...
Је, је...глуп, глуп...Да да да каде што ни укажа дека мочањето после секс е најдобра контрацепција :pos2: