Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
A1...e edinstven medium koj ostana nezavisen(znaeme za sitel i telma vtorive krekaat za SDS) za razlika od drugive mediumi vo A1 rabotat profesionalci i luge koi si ja sakaat rabotata no mislam deka Jovan ne e za bilo kakvo sou narocito za sou od tipot politicki humor:tv:
??? Ако ги излисташ архивите на нет...ќе се зачудиш колку страни имаат променето. Во последно време не е проблем наклонетоста кон едниот или другиот туку туркањето на идејата за "благо", со отстапки решавање/менување за името.

S

smart ass

Гостин
Барем да беше смешен.
Abe jabe e...nema darba NE MOZE a nasila ubajna ne biva eve na primer ima odredeni luge koi mnogu lesno,ama EPTEN lesno mozat da nasmeat drugi luge bilo preku vic,preku govor so teloto...ama toa e darba ebago a jovan ja NEMA ocigledno e deka vaka se oseka deka na nekoj nacin e IN POLITIC:toe:

--- надополнето ---

??? Ако ги излисташ архивите на нет...ќе се зачудиш колку страни имаат променето. Во последно време не е проблем наклонетоста кон едниот или другиот туку туркањето на идејата за "благо", со отстапки решавање/менување за името.
Koj saka i sto saka neka turka-imame vetuvanje od vladata za nemenuvanje na imeto i na kraj kraevi oni odlucuvaat i da i ja sum razocaran od vladata barem na ekonomski plan,ama na poleto na nadvoresnata politika(strateski dogovori SAD,Izrael,Turcija partnerstvo so rusija) se pokaza deka se trudat na ova pole ama smite se vinovni za forsiranjeto na EU!!!
Ko bos toa e edinstven spas a spasot e...da prestaneme da se jademe megusebno...mislam drzavava ima povolni uslovi od geografska polozba do resursi,rabotna sila...STETA,zal mi e navistina sto imame ogromen procent na siromastija...i znaes-JOFE nema toa da go smeni...jofe nema da napravi NISTO i negoviot "humor" e nalik Opstestvoto te SAKAA i ne bidi ovca:uvo:
Toa go pravese(EU kako SPASENIE) i VMRO i SDS samo levite titovi sili se protiv:vozbud::pos2:

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Заканите врз новинарите продолжуваат
Миле А. Ристески Коментари (1)

28.09.2010 19:01

Емил Зафировски

Кому не му одговара јавно кажаната критика? Последен во низата кој диретно доби закана е новинарот на А1, Јован Постолоски. Неговата политичка сатира на „Рапорт со Јофе“ иритирала прилепчанец, па преку „Фејсбук“ со погрдни зборови му се заканил дека ќе го претепа.

„Случајот да го пријавам во полиција и се надевам дека надлежните органи ќе си ја завршат својата работа и ќе го овозможат основното човеково право, слободата на говорот“, вели Јован Постолоски.

Ах бе Јофе бе ...жабата го видела коњот па решила да се поткова :)...епа таков е шоубизнисот :tapp:
Ах Мелесио бе, колку те тепавме нашколо.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Баш ќе ми е мерак да сркне ќотек овој...
Сака да биде смешен, ама некако тоа не му успева.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Е како да не, гомна може човек да јаде и на форум. Твое мислење е дека детето не го бива! Ја мислам дека го бива. Сеа, ќе ми удриш бокс?
Девојче не се тепа, се сака, се гали и милува...
Нема врска дали ги напаѓа ВМРО или СДСМ, едноставно дечкото нема благе везе од водење на емисија гледајте го без тон па ќе видите, едноставно ликот има метални држачи на колениците и плуски на рацете па за тоа е оставен на телевизија дека не го бива не го бива. А ако ве политички хумор еве нешто од Хрватска ама типот е стварно закон

Јофе би требало да јаде ќотек, не затоа што критикува тука затоа а што не знае да се однесува на телевизија едноставно треба да јаде ќотек зошто е грд.
Грд бил, грд и ќе остане

епа благодарение на овој муабет јофе, јанко, бумбар и османлиските серии ни се врат. “Смени ако не ти чини’’(охридски звучи ова :)) овде дебил, онде дебил, ваму исто...ти само мењај они само се множат... Знам, сеа ќе помислиш не “гледај телевизија’’ али знаеме дека не е тоа чарето.
Златни Дискавери и МТВ (музичката ТВ)

Откако го видов клипот (досега скоро јок)...тапа, мислам го имам читано, на Јован подобро му оди пишаниот збор отколку настап на тв-али негова работа-не му се мешам, само сугерирам...озбилно...
Колку добар дописник беше на Дневник, одличен беше, со задоволство го читав. Кога се префрли во СЕГА почна со критикување на власта на „смешен“ начин. Пред 2 месеци имаше напишано колумна нешто зоолошка, мајмуни, ѕверови, ово-оно и сфатиф дека претерал и дека нема потреба да си трошам време и внимание на неговите текстови.

mora kritika ednostavno Latas i milenko se propali ama priodot na jofe e malce porazlicen odnosno kritikuva od drug agol..od drug aspekt i OCAJNO se obiduva da bide smesen ali jbg NE E!!
Болдираното кажува доволно.

A1...e edinstven medium koj ostana nezavisen(znaeme za sitel i telma vtorive krekaat za SDS) za razlika od drugive mediumi vo A1 rabotat profesionalci i luge koi si ja sakaat rabotata no mislam deka Jovan ne e za bilo kakvo sou narocito za sou od tipot politicki humor:tv:
Професионалците најчесто бегаат од ниско платени работни места, а колку што знам само БТР и МТМ даваат пониски плати од А1.

---------------

Доста со цитатите сега да напишам нешто свое :)
Кога почна да се појавува на ТВ му пишав на ФБ дека е тиња. По 5 минути бев избришан од листата на пријатели.
Го следев и на Твитер, ама напорни ми беа неговите миљон твитови дневно, па го откажав следењето на неговиот твитер профил.
Дечкото најавуван како најостро перо на БлоГЕРОвски за жал затапе до немајкаде. Се што лета не се јаде. Му удрила сперма во глава.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Грд бил, грд и ќе остане
А зошто тебе ти е битно дал је Јофе убаФ или грТ? Има нешто во твојава забелешка...малце чудно...;)

--- надополнето ---

Мене ми е симпатичен :)

--- надополнето ---

Можда зашто сум србокомунистички фан? Или СДСМ-овска обожавателка на БЦ?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
А зошто тебе ти е битно дал је Јофе убаФ или грТ? Има нешто во твојава забелешка...малце чудно...;)

--- надополнето ---

Мене ми е симпатичен :)

--- надополнето ---

Можда зашто сум србокомунистички фан? Или СДСМ-овска обожавателка на БЦ?
Не не не не не далеку од сето тоа ама си приглупа малку поише до сега тоа го имаш докажано повеќе пати :pos2:

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Не не не не не далеку од сето тоа ама си приглупа малку поише до сега тоа го имаш докажано повеќе пати :pos2:
Тоа КОЈ колку е ГЛУП мисљим дека го констатиравме на друга тема...кисче

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Немаш вкус, девојче. Или некој ти пере мозок :icon_lol:
Некој, погодуваш, е БЦ. Тој е тоооолку секси...

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Тоа КОЈ колку е ГЛУП мисљим дека го констатиравме на друга тема...кисче

--- надополнето ---

Некој, погодуваш, е БЦ. Тој е тоооолку секси...
Да да да каде што ни укажа дека мочањето после секс е најдобра контрацепција :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom