Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Мило ми е што на форумов има регистрирани само нормални луѓе. :icon_roll
Поентата ми беше тоа дека стварно му е глупав хуморот таму. Имав можност да го запознаам и мислам дека беше поинтересен тогаш многу повеќе отколку сега.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.248
Па за луѓе на кои Бумбар им е омилена емисија нормално дека ќе плукаат на политички хумор. Толку имате видено
И да има пропусти во емисиите, ваков вид на емисија прв пат се дешава кај нас и нормално е да не е се совршено. Ама колку шо глеам јас се е поткрепено со факти снимки и аргументи во емисијата.
Друго плукања по држење на телото гестикулации со рацете, луѓе по дваес години се пред камери па уште не научиле.
И трето плукања од вмровски телиња. Шо да кажам...работава..немој да ме критикувап пошо ние сме најдобрата држава во светот, и никој не смее да се побуни.

И за крај прилогот не беше кон него насочен туку поради тоа што ЗНМ бара заштита кон новинарите.

ама вие другарчиња бевте нешо додека он смрдеше на форумов, така?

он.,дебилче беше овде, дебилче е на телевизија и како дебилче ќе си го истера животот

А1 сака да му даде на значење, да го претстави како “репресиран новинар’’ и со тоа да му направи публика, откако стана јасно е дека секој со 4то оддление заврешено, без никакви пречки во развој и ретардација, овој идиот не може да го изгледа ...еве ако му помага на Велија да го прогура...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Голема работа ако го истепале или голема работа дали вредело да го гледаме или не ,незнам што му давате значење на нешто безвезно ...ако не ви се допаѓа неговиот хумор како мене што не ми се допаѓа менуват канал и не го гледам ,лесно е , а не да отворам тема на форум и да развивам дискусија за ништо...

Незнам што не отворите тема за онаа грдана реклама против незнам ни кого беше со човекот со гангрената и таа бабата....се погоди да ја пуштат додека јадев ...за тоа што ми следеше да не коментирам.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Од што се мизерни овие "Новинари" од а1 не вреди ни да се плукне на нив а не па да им се заканува човек. Јас стварно незнам кој уште ја гледа таа моронска телевизија во Македонија. Среќа што дебилов веќе не е дел од кајгана.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Сигурно и од мене ја чува пораката на профилот дека кога го гледам ме фаќа стомакот и идам у wc.
Не му се заканив со ќотек ама мило ќе ми е да изеде:)))))))))))))

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Прибидејќи многу му оди пљампањето, а емисијата е мизерна, газда Вељо ќе го фрли во заднината... И ќе му дај друга работа, да го позјами гласот на Шекерзад 2 во истоимената турска серија, која ако не се пензионерите нема кој да ја гледа.

Ем Јофе ќе можи да дрнда колку шо сака и нејќи, ем ќе има публика да го слуша без да му се заканува.

патем, кој нормален гледа А1?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Поентата ми беше тоа дека стварно му е глупав хуморот таму. Имав можност да го запознаам и мислам дека беше поинтересен тогаш многу повеќе отколку сега.
Па нормално дека ако не следиш политика ќе ти биде глупав, зашто тоа разработува емисјата.
патем, кој нормален гледа А1?
Абе, седи молимте.
А1 е една од највлијателните телевизии во Македонија, ако не и највлијателна и демек ние сите тука собрани, сме толку надпросечно интелигентни и убер нормални и не гледаме А1..
Умни тие на мајка..
Абе ај... едно е да речеш дека не глеаш воопшто ТВ, или гледаш одбрани емисии, ама дека треба да си ненормален за да глеаш а1 е глупост.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Вака, значи да не ме разберете погрешно, не браним никого. Клучно во воведниот текст е ова : па преку „Фејсбук“ со погрдни зборови му се заканил дека ќе го претепа.

преку фејсбук бе? :)) кур голем ако некој напишал нешто фејсбук дека ќе претепа некого -.-

А тоа шо дискутирате дали Јован вреди или не, или А1 е добра ТВ или не, не се мешам зошто свакако не гледам телевизија =]

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе, седи молимте.
А1 е една од највлијателните телевизии во Македонија, ако не и највлијателна и демек ние сите тука собрани, сме толку надпросечно интелигентни и убер нормални и не гледаме А1..
Умни тие на мајка..
Абе ај... едно е да речеш дека не глеаш воопшто ТВ, или гледаш одбрани емисии, ама дека треба да си ненормален за да глеаш а1 е глупост.
Во мојот случај седам... А тв палам за да гледам фудбал/формула или некој сличен спорт во живо. Остатокот од информации си го надополнувам он-лајн, ионака сум 15 сати пред пц дневно. И од моја гледна точка телевизиите во македонија перат мозок на гледачите. Една асолна нема. И да, треба да си ненормален за да ги гледаш турско - шпанските серии, дневнополитичките емисии и препукувања на црвено-плавите завојувани страни измиксани со тон реклами.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И пак ќе речам, целава работа е само publicity stunt (е јбг не ми текиња адекватен превод на македонски сега). Кога за некој нема интерес, му се вади афера или закана и одеднаш сите се фаќаат на мамката и се заинтересирани за него, без разлика дали е плукање или величење на личноста. Ви текиња на претепувањето на Зоки (Виолон)Чело ?! Го надуваа настанот абе мислиш во инвалидска количка шета. И се појавува он со една вата на тимбата со крв. Повреда која може ја добил додека рачно си ја перел тангата во лавабо, па се треснал од бољерот. После као он знаел кој е, па ќе има судска потрага, ти реков - ми рече, врска немаше ништо, а одеднаш Зоки (Виолон)Чело стана центар на внимание. Си ги крена акциите, си ја крена цената, а сите се потепаа да купат од пролив списаниено „Цреп“.

Е тоа ти е, народот е толку слеп што место за стап, се фаќа за црево од правосмукалка. ;)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Во мојот случај седам... А тв палам за да гледам фудбал/формула или некој сличен спорт во живо. Остатокот од информации си го надополнувам он-лајн, ионака сум 15 сати пред пц дневно. И од моја гледна точка телевизиите во македонија перат мозок на гледачите. Една асолна нема. И да, треба да си ненормален за да ги гледаш турско - шпанските серии, дневнополитичките емисии и препукувања на црвено-плавите завојувани страни измиксани со тон реклами.
Ти, не си репрезентативен примерок за популацијата која гледа телевизија.
Не секој граѓанин во Република Македонија има пристап до интернет или компјутер воопшто и не секој ги добива информациите на тој начин.
Многумина гледаат телевизија.
Сериите кои се толку популарни не ти го перат мозокот, туку ти го одмараат. Содржините не се комплицирани и бараат внимание на основно ниво. Не ти треба многу мислење, анализирање, константно следење и сл. Исто така се базирани на ликови со кои многумина се пронаоѓаат во нив или ги идеализираат.
Политиката да, ти кажува одприлика кој треба да ти биде ставот за некој проблем, ти наметнува работи. Исто како и интернетот. Како што одбираш кои информации/страни да ги читаш - така одбираш кои телевизии да ги гледаш.

Едно не ми е јасно во целиов муабет?
Дали сте запознаени со магијата на далечинскиот управувач и слободниот избор кој може да го направите кога менувате канали?!
Се напињате по теми, а толку е едноставно решението на вашите нервози.

И патем, многу ми се смешни ваште закани и глумење силни.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Дали сте запознаени со магијата на далечинскиот управувач и слободниот избор кој може да го направите кога менувате канали?!
Се напињате по теми, а толку е едноставно решението на фашите нервози.
Што и да пуштиш исто срање е на нашиве телевизии, така да немаме никаква магија на помош.

А за Јофе искрено ме заболе, дали некој му се заканил и слично. Кога ќе го видам модар ќе сфатам сериозно дека човекто има безбедносни проблеми :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.853
Поени од реакции
50.248
Се напињате по теми, а толку е едноставно решението на фашите нервози.

.
епа благодарение на овој муабет јофе, јанко, бумбар и османлиските серии ни се врат. “Смени ако не ти чини’’(охридски звучи ова :)) овде дебил, онде дебил, ваму исто...ти само мењај они само се множат... Знам, сеа ќе помислиш не “гледај телевизија’’ али знаеме дека не е тоа чарето.

Kajgana Shop

На врв Bottom