Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.493
Поени од реакции
6.904
во анкетава фали Ич не ме заболе ...
во анкетава фали Кој е тој Јофе?

а и не е битно, нека го натепаат, ко овој орангутанот од А1 што го удрија со шипка па да го гледаме како плаче по телевизии.

Г

Господ

Гостин
Овој е тежок деген.Користи предпубертетлиски приглуп хумор смешан со разочарана адолесцентска циничност за да ги исмее непријателите на Принц Велијан.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.718
Поени од реакции
13.433
Eight pages. And counting...

In the meantime please can somebody pass the popcorn? :/

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Eight pages. And counting...

In the meantime please can somebody pass the popcorn? :/
Имаш popcorn кај чика Велија во (х)едис...беЗплатно :pos2:

Стварно и јас се чудам како наполнивте осум страници за една флека од човек :/

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Можда нема некој квалитет на водење на хумор шоуто,ама Јофе има МУДА да излезе на ТВ и да кења против преродбенициве,тоа е ДЕМОКРАТИЈА која не важи и во оваа држава,и стигаат закани од разна сељачаана...го цитирам сељакот: Ако те слушнам да јадеш гомна за владава дека лошо нешо прај,ќе ми те спакувам на двапати во магацин,ќе ми ти е..м кујчата.Типов сигурно има селски црвен образ и злато на врат.
Секаде во светот има емисии или како сакате наречете ги кои што на комичен начин ја критикуваат власта,тоа народот го прифаќа сосема нормално и се смее на тоа,е арно ама овде ги собираат и ги малтретираат по станици,и им се закануваат по живот.
Изгледа дека не разбирате дека ова е игра за мене ништо повеќе. Сите медиуми се исти бркаат иста агенда помеѓу Геро и Латас нема голема разлика исто срање се го разбирате тоа. Двајцата се слуги на нечии интереси кои на крај завршуваат со една иста цел, а тоа е подели па владеј, додека мислите дека едната владејачка гарнитура е крива, а друг мисли дека другата е кривецот, тие заедно го товарија бродот зарем не гледате дека е така?
Овие 2 поста се едни од најреалните на темава.

Не знам дали на темава се збори за Јофе како личност или Јофе како водител и смислата на неговата емисија?

Ако е за она првото, тогаш не го знам лично, али по зборењето слободно плукајте го колку сакате...
Ако е пак за она другото, тогаш и те како има смисла неговата емисија, не дека ја гледам редовно, 2 пати ми се чини само ја имам загледано, и како што кажа еден член меѓу првите страни се што кажува го кажува со снимки и докази, не знам зашто тогаш толку го хејтате?...
И да збори против владата, што е можно повеќе критики, повеќе би требало владата да се труди да ги поправи тие негативности. Само што еве кај нас народов го сфаќа Јофе како сељак и идиот, и не ја гледа поентата на емисијата, па и Владава го става на маргините зашто нејзините знамевеачи и обичниот народ не го перцепираат јофе.

Ако некој е создаден за оваа работа т.е. овој вид на емисија, тоа е Трендо!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.927
Поени од реакции
23.368
А кој е типов уствари ??? Сериозно прашуем !

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.899
Со тоа само Велија се докажува колку е корумпиран од БЦ, и колку професионално си ја вршат работата што ја нагласуваат секој ден, абе ајде нека идат у Курац. Ти текнува едно време дека на секои вести даваа по 10 минути за Хедис маркетите, уште од тогаш ги замразив, си ги меша бизнисите со случувањата во македонија и светот. Во најави на денот дадоа дека некој направил копија на амбалажата на Хедис тоалетната хартија:tapp: едно време почна Фон универзитетот вака нака(оти ќерка му ја омажи за на Фијат синот), на што личат вестите? Дневен рапорт од случувањата на Фон. Дошол професор од ваму-таму да го посети Фон, или студентите од Фон денес незнам кај биле на пракса, и што е тоа? Би купил некој Шпиц и Време ако не се наградните игри? Па тој Велија како да ставил некои наочари со кои што се пред него го гледа во кеш. И ова сирото дете, од некое Охридско селце ќе го манипулира ц ц ц ц за греови. Ме мрзи да пишувам, ај доста е, ама ја не ги шамарел Јофе туку Велија............................

:music3::music3::music3: Добро е добро :) Уште еден фан што ја мрзи Х1 N2

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
Што е-б-лесто се смеат девојкине у позадина, мх :vozbud:

Откако го видов клипот (досега скоро јок)...тапа, мислам го имам читано, на Јован подобро му оди пишаниот збор отколку настап на тв-али негова работа-не му се мешам, само сугерирам...озбилно...зарем некому смета ваква емисија и вакво убедување/рекламирање? појќе ми личи на хедис реклама него на нешто што би го сфатил сериозно :pos:
а ставот -смени канал е ок, но смени овде, смени онде...ќе ни останат само црногорската, Трт и раи

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Абе Јове, на телевизија стаса? :) Не го знаев тоа, ај со среќа нека ти е. Него, Јофе има уште 2-3 фурни леб да гнети додека стане смешен. Или барем недосаден. Уствари од кај знаете, може вака преку ТВ полесно ќе му тргне со женските, со оние повозрасните :)

В

Вори

Гостин
Типов има тапа хумор.И додека пишуваше на форумов изиграваше голем заебант.
Памтам и дека реметеше ликови во темата за хај-фајф и фејсбук.
Ееее тој ќе реметел некого.

п.с.Поглуп и подосаден е и од KurnazTomce :jaj:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.839
Поени од реакции
11.483
Треба да се истепа сељанчево, малце памет во глава да му дојде.

S

smart ass

Гостин
Ама овој не критикува, туку се заборава од напаѓање на владата, ја искритикувал некогаш опозицијата? Абе ајде нека се самоубијат, колку само е очигледно дека се корумпирани од БЦ:toe:
Za sto be da ja kritikuva..de ziti se za pred 20 godini koga imase vojna,ponatamu totalna blokada od grcija,jas mislam deka DA DPMNE ja dovede R.M do ovaa situacija da pocnam so Ljupco tatarot koj 1998-ma prodade OKTA+telekom pa zemaa 700 i fazla milioni pa odnenadez(iako prislusuvaa) izgubivme 30% od teritorijata....BULLSHIT..ama ajde dobivme nova makedonija pa se rabotese na nea pa reformi bla bla...pokanata za NATO znaeme cie delo e a sega ARM nema pari nitu za kerozin...e jbg ima 100 milioni za s*anje proekti a nema za esencijalni sektori pa nitu za zdravstvo....steta...navistina steta jas seuste veruvam deka gvujo e OK t.e ima dobri nameri ama tie okolu nego mame ni ebaa.

E sega kritikuvale negativnosti...pa STO ima pozitivno osven brojki koi stabovite ke gi kazat(subvencii,kompjuterii investicii vo spomenici(a NE SE investicii) nakolna naselba vo ohrid 4 miliona a namu narod se banjaat vo fekalii i voda polna sugavci...mora kritika ednostavno Latas i milenko se propali ama priodot na jofe e malce porazlicen odnosno kritikuva od drug agol..od drug aspekt i OCAJNO se obiduva da bide smesen ali jbg NE E!!

A1...e edinstven medium koj ostana nezavisen(znaeme za sitel i telma vtorive krekaat za SDS) za razlika od drugive mediumi vo A1 rabotat profesionalci i luge koi si ja sakaat rabotata no mislam deka Jovan ne e za bilo kakvo sou narocito za sou od tipot politicki humor:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom