во анкетава фали Кој е тој Јофе?во анкетава фали Ич не ме заболе ...
Имаш popcorn кај чика Велија во (х)едис...беЗплатно :pos2:Eight pages. And counting...
In the meantime please can somebody pass the popcorn? :/
Можда нема некој квалитет на водење на хумор шоуто,ама Јофе има МУДА да излезе на ТВ и да кења против преродбенициве,тоа е ДЕМОКРАТИЈА која не важи и во оваа држава,и стигаат закани од разна сељачаана...го цитирам сељакот: Ако те слушнам да јадеш гомна за владава дека лошо нешо прај,ќе ми те спакувам на двапати во магацин,ќе ми ти е..м кујчата.Типов сигурно има селски црвен образ и злато на врат.
Секаде во светот има емисии или како сакате наречете ги кои што на комичен начин ја критикуваат власта,тоа народот го прифаќа сосема нормално и се смее на тоа,е арно ама овде ги собираат и ги малтретираат по станици,и им се закануваат по живот.
Овие 2 поста се едни од најреалните на темава.Изгледа дека не разбирате дека ова е игра за мене ништо повеќе. Сите медиуми се исти бркаат иста агенда помеѓу Геро и Латас нема голема разлика исто срање се го разбирате тоа. Двајцата се слуги на нечии интереси кои на крај завршуваат со една иста цел, а тоа е подели па владеј, додека мислите дека едната владејачка гарнитура е крива, а друг мисли дека другата е кривецот, тие заедно го товарија бродот зарем не гледате дека е така?
А кој е типов уствари ??? Сериозно прашуем !
Со тоа само Велија се докажува колку е корумпиран од БЦ, и колку професионално си ја вршат работата што ја нагласуваат секој ден, абе ајде нека идат у Курац. Ти текнува едно време дека на секои вести даваа по 10 минути за Хедис маркетите, уште од тогаш ги замразив, си ги меша бизнисите со случувањата во македонија и светот. Во најави на денот дадоа дека некој направил копија на амбалажата на Хедис тоалетната хартија едно време почна Фон универзитетот вака нака(оти ќерка му ја омажи за на Фијат синот), на што личат вестите? Дневен рапорт од случувањата на Фон. Дошол професор од ваму-таму да го посети Фон, или студентите од Фон денес незнам кај биле на пракса, и што е тоа? Би купил некој Шпиц и Време ако не се наградните игри? Па тој Велија како да ставил некои наочари со кои што се пред него го гледа во кеш. И ова сирото дете, од некое Охридско селце ќе го манипулира ц ц ц ц за греови. Ме мрзи да пишувам, ај доста е, ама ја не ги шамарел Јофе туку Велија............................
Типов има тапа хумор.И додека пишуваше на форумов изиграваше голем заебант.
Некое граѓанче ќе го тепа или некој од пониската селска раса? :/Треба да се истепа сељанчево, малце памет во глава да му дојде.
Za sto be da ja kritikuva..de ziti se za pred 20 godini koga imase vojna,ponatamu totalna blokada od grcija,jas mislam deka DA DPMNE ja dovede R.M do ovaa situacija da pocnam so Ljupco tatarot koj 1998-ma prodade OKTA+telekom pa zemaa 700 i fazla milioni pa odnenadez(iako prislusuvaa) izgubivme 30% od teritorijata....BULLSHIT..ama ajde dobivme nova makedonija pa se rabotese na nea pa reformi bla bla...pokanata za NATO znaeme cie delo e a sega ARM nema pari nitu za kerozin...e jbg ima 100 milioni za s*anje proekti a nema za esencijalni sektori pa nitu za zdravstvo....steta...navistina steta jas seuste veruvam deka gvujo e OK t.e ima dobri nameri ama tie okolu nego mame ni ebaa.Ама овој не критикува, туку се заборава од напаѓање на владата, ја искритикувал некогаш опозицијата? Абе ајде нека се самоубијат, колку само е очигледно дека се корумпирани од БЦ