Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Јадете лања колку сакате овде ама тој си го брка бизнисот млад успешен популарен го има на телевизија, колкумина од вас можат да се пофалат со тоа?
Ако тоа е мерило и репер за денешната младина, алал ти вера, јофе прво треба мотика да види па после друго
дур не скопа 10 декари нива сам ни к* не бива од него туку ајде има он добри штитници за коленици и за тоа е на тв

?

..........

Гостин
Јадете лања колку сакате овде ама тој си го брка бизнисот млад успешен популарен го има на телевизија, колкумина од вас можат да се пофалат со тоа?
Сите комуњарски пичина и пичој свршуваат на него :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
И ??? Тоа ли е мерило за успешност, да се изиграва кловн на телевизија, а надвор да се гледа лево десно дали некој ке те фукне со палка?

Ако твојот сон е да си на тв не значи дека сите се пред свршување ако ги има на тв. некој не сака ни да го има на тв ни пак да се фали со тоа, комплекс..

Што се однесува до дотичниот на темава, глупав е ко К*Р со големи букви да, за 200 евра може да продава и мастики во трафика притоа да не добива закани и да не се глупира јавно, мислам дека намерно постоавуваат такви малоумници на тв, најдени преку јавна аудиција, оти салам човек не ти се нафаќа ако не па...

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Можда нема некој квалитет на водење на хумор шоуто,ама Јофе има МУДА да излезе на ТВ и да кења против преродбенициве,тоа е ДЕМОКРАТИЈА која не важи и во оваа држава,и стигаат закани од разна сељачаана...го цитирам сељакот: Ако те слушнам да јадеш гомна за владава дека лошо нешо прај,ќе ми те спакувам на двапати во магацин,ќе ми ти е..м кујчата.Типов сигурно има селски црвен образ и злато на врат.
Секаде во светот има емисии или како сакате наречете ги кои што на комичен начин ја критикуваат власта,тоа народот го прифаќа сосема нормално и се смее на тоа,е арно ама овде ги собираат и ги малтретираат по станици,и им се закануваат по живот.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Изгледа дека не разбирате дека ова е игра за мене ништо повеќе. Сите медиуми се исти бркаат иста агенда помеѓу Геро и Латас нема голема разлика исто срање се го разбирате тоа. Двајцата се слуги на нечии интереси кои на крај завршуваат со една иста цел, а тоа е подели па владеј, додека мислите дека едната владејачка гарнитура е крива, а друг мисли дека другата е кривецот, тие заедно го товарија бродот зарем не гледате дека е така?

Нека работи детето нешто бе изгледа не го бива да го весла кајчето по езерото, па ајде малку на телевизија :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
Не го знам момчето, ниту редовно ја следам емисијата (фарма и сам свој мајстор ми се "посмешни"). Друго ми падна во очи во случајов...дел од написот во Шпиц
http://www.spic.com.mk/kat/hronika/na-jofe-mu-se-zakanuvaat-so-kotek.html
„Не дај боже да ми излезе кретенов пред очи, го убив“ се само дел од најжестоките пораки што се напишани во социјалните мрежи, а дел од луѓето што ги пишуваат на своите профили имаат жолто лавче, обележје на владејачката ВМРО-ДПМНЕ.
Болдот е тапа џонс. Жолтиот лав-обележје на владејачката -јас ќе ставам лале и налани за аватар, ќе изигрувам холанѓанец :)

Преку хумор, рапортот на Јофе го искажува критичкиот однос кон појавите во општеството, со акцент на потезите на владејачката гарнитура.
Со акцент, ама тој акцент нешто многу јак мајката, стопостотен. Добро би било (за да покаже дека е само акцент), следната емисија да ги хуморизира изјавите на Заев, Бучковски, Петковски во врска со компромисот и нашата обврска да смениме име...би било хумористично.

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1
остајте го јофе шо ви напрајл човекот?
кул е типчето, можда изгледа како со тула мавнат по фацата ама сепак е кул.(плус од охрид е:))
инаку да ја гледаш емисијава и да не:tv:тогаш треба да си болен или да ти фали нешто.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.974
Поени од реакции
8.650
Многу му е тапа хуморот, вештачки, без везе, како да рецитира некоја стихотворба пред патронат.
Иначе греота е детето бе и тој самиот не знае у кој лајна се увлекол.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Каква небулоза! Запазете го цитатов:

„- Случајот ќе го пријавам во полиција и очекувам надлежните органи да си ја завршат својата работа, да го овозможат основното човеково право за слобода на говорот - изјави за „Шпиц“ Јован Постолоски“

Иако сеуште мислам дека „настанов“ е намештаљка за кревање на популарност, сепак нели и „заканувачот“ си го овозможува своето основно човеково право за слобода на говорот!? Нели со своите изјави си го искажува своето мислење за горенаведениот новинар и неговата работа!?

пс. ако беше целиов „настан“ вистина, досега Јофка ќе беше претепан. Кој побогу се заканува на фб!? Ако некој сакал нешто да му направи, ќе му се заканел лично, по телефон или на милион други не толку очигледно-наместени начини. Целава „закана“ е срање во Врање. ;)

ппс. којзнае каква била изјавата во полиција:

Јофка: Добар ден. Сакам да пријавам закана.
Полицаец: Ахам... во ред. Како ви се заканија!?
Јофка: Па на профилот на фб.
Полицаец: А имате профил од заканувачот!?
Јофка:Не, немам... не ми е у френдс. :(

T

Tetro

Гостин
Вака се станува популарен. Со муабети само. И Били ѕверон исто, никој не го знаеше се` додека не почнаа муабетите дека бил избоден. А добил само гребнатинка на раката. :)

--- надополнето ---

ја нападнал приватноста на новинарот, чија емисија на најгледаната телевизија се емитува веќе три месеци во недела во 18,30 часот.

:nenene: Џабе ко јас само еднаш имам видено :pos::pos::pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Абе јас мислев до телевизорот ми е а оно Јофево фљвтело.Добар е Љофе мн често го користи љ-то ама добар е.Има некои интересни заебанции ама премногу ја хејта актуелната власт.Да вметне хумор и коалицијата сонце/ружа/тупаница/етикета од банана ќе биде погледан :)

C

cige

Гостин
Не го знам момчето, ниту редовно ја следам емисијата (фарма и сам свој мајстор ми се "посмешни"). Друго ми падна во очи во случајов...дел од написот во Шпиц
http://www.spic.com.mk/kat/hronika/na-jofe-mu-se-zakanuvaat-so-kotek.html
Болдот е тапа џонс. Жолтиот лав-обележје на владејачката -јас ќе ставам лале и налани за аватар, ќе изигрувам холанѓанец :)

Со акцент, ама тој акцент нешто многу јак мајката, стопостотен. Добро би било (за да покаже дека е само акцент), следната емисија да ги хуморизира изјавите на Заев, Бучковски, Петковски во врска со компромисот и нашата обврска да смениме име...би било хумористично.
Со тоа само Велија се докажува колку е корумпиран од БЦ, и колку професионално си ја вршат работата што ја нагласуваат секој ден, абе ајде нека идат у Курац. Ти текнува едно време дека на секои вести даваа по 10 минути за Хедис маркетите, уште од тогаш ги замразив, си ги меша бизнисите со случувањата во македонија и светот. Во најави на денот дадоа дека некој направил копија на амбалажата на Хедис тоалетната хартија:tapp: едно време почна Фон универзитетот вака нака(оти ќерка му ја омажи за на Фијат синот), на што личат вестите? Дневен рапорт од случувањата на Фон. Дошол професор од ваму-таму да го посети Фон, или студентите од Фон денес незнам кај биле на пракса, и што е тоа? Би купил некој Шпиц и Време ако не се наградните игри? Па тој Велија како да ставил некои наочари со кои што се пред него го гледа во кеш. И ова сирото дете, од некое Охридско селце ќе го манипулира ц ц ц ц за греови. Ме мрзи да пишувам, ај доста е, ама ја не ги шамарел Јофе туку Велија............................

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Хехе.. Јофче од форумов ли бе :) АХАХА

Kajgana Shop

На врв Bottom