Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се надевам дека ќе му прави ремет и на газда Велија за Америчките батаци:pos2:
Почитувам ремет на политичарите како што го прават тоа Еднооки , каде што се нема пардон и врз едните и врз другите . А ова ми изгледа како неуспешен обид на газда Велија да фати некоја фотеља во иднина .
Кај газда Велија има со двете раце да го фати :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
:violent1: И овој е за да самоубие, покрај Зоки клигонецот :) Се таленти од А1 излегуваат.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И овој е за да самоубие, покрај Зоки клигонецот :) Се таленти од А1 излегуваат.
А бе овај келнерот од Охрид е пивото 180 денари што ми го наплате само ако го фатам.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Не знам зашто али овој Јофе стварно ми делува забегано. Неколку пати го имам глеано онака и стварно влегува у филм дур зборува.
А за навреди да не зборам, али треба да се најдат такви како он, Латас, да им кажат на политичариве дека би го напрајле најголемото добро на државава ако се фрлат у Вардар.

М

Мартин`

Гостин
:violent1: И овој е за да самоубие, покрај Зоки клигонецот :) Се таленти од А1 излегуваат.
Па само такви во А1 примаат Ѓеровски педер тежок, после имаат Зоки клингонецот педер со тапија исто и мутирано животно.. следна е онаа новинарка нешто што им беше и пишуваше нешто против Македонија инаку декларирана лезбејка. Може во А1 бараат да имаш некаква лекарска дијагноза за да те примат.. и државата за такви им дава пари што ги вработуваат „паметни“ се они хаха.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Се надевам дека ќе му прави ремет и на газда Велија за Америчките батаци:pos2:
Почитувам ремет на политичарите како што го прават тоа Еднооки , каде што се нема пардон и врз едните и врз другите . А ова ми изгледа како неуспешен обид на газда Велија да фати некоја фотеља во иднина .
Ремет на Газда Велија за Америчките батаци имаат правено к15 еве го делот од 4:50 па до крај

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Aбе шо се глупира за без веза, се глупира. Ама остајте го, сам себе си се прави глуп не вреди човек да се замара со неговиот тн хумор.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635

Јофе го претепал господ, сите ударци у фаца изгледа - прилепчанец е непотребен,

колку ли ниско треба да паднеш да му бидеш дворски шут на велија????

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Мизерни се емисииве на Јофе,жива глупост

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
А што д'ткалово демек новинар е? А1 и нивните отепани вработени....

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Па за луѓе на кои Бумбар им е омилена емисија нормално дека ќе плукаат на политички хумор. Толку имате видено
И да има пропусти во емисиите, ваков вид на емисија прв пат се дешава кај нас и нормално е да не е се совршено. Ама колку шо глеам јас се е поткрепено со факти снимки и аргументи во емисијата.
Друго плукања по држење на телото гестикулации со рацете, луѓе по дваес години се пред камери па уште не научиле.
И трето плукања од вмровски телиња. Шо да кажам...работава..немој да ме критикувап пошо ние сме најдобрата држава во светот, и никој не смее да се побуни.

И за крај прилогот не беше кон него насочен туку поради тоа што ЗНМ бара заштита кон новинарите.

Kajgana Shop

На врв Bottom