Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Абре, злато македонско, поговорката иде отприлика вака: Видела жаба коња поткивају, па и она дигла ногу (српски, де)... само не можам да ја фатам врската со изјавата на Јове?
Епа коа ќе сфатиш дека од секое дрвце не бидува шупелка(ај кажи ја српската верзија знам дека ја знаеш)....и дека секоја фаца не е за на тв...ете тогаш ќе ти станат работите појасни...значи чим си излегол на тв да јадеш говна...тогаш треба да бидеш спремен и да ги изедеш истите!!! позз

п.с Јофе ја ти предлагам да земеш сеа и ти ко Тони Зен да вежбаш кај Урко за никој у маало да не смее да те чачка(а не е лошо и кај Ѓоко Таневски да го пријавиш случајот оти он ја има силата) :vozbud:

Епа коа ќе сфатиш дека од секое дрвце не бидува шупелка(ај кажи ја српската верзија знам дека ја знаеш)....и дека секоја фаца не е за на тв...ете тогаш ќе ти станат работите појасни...значи чим си излегол на тв да јадеш говна...тогаш треба да бидеш спремен и да ги изедеш истите!!! позз

Е како да не, гомна може човек да јаде и на форум. Твое мислење е дека детето не го бива! Ја мислам дека го бива. Сеа, ќе ми удриш бокс?

Кога сме кај фаци што не се за ТВ да ги споменеме Тони и Део и Латас...пооосебно Латас.

Арен си е Јофче, туку владиве не чинат...:)

Нема врска дали ги напаѓа ВМРО или СДСМ, едноставно дечкото нема благе везе од водење на емисија гледајте го без тон па ќе видите, едноставно ликот има метални држачи на колениците и плуски на рацете па за тоа е оставен на телевизија дека не го бива не го бива. А ако ве политички хумор еве нешто од Хрватска ама типот е стварно закон

Јофе би требало да јаде ќотек, не затоа што критикува тука затоа а што не знае да се однесува на телевизија едноставно треба да јаде ќотек зошто е грд.

Е како да не, гомна може човек да јаде и на форум. Твое мислење е дека детето не го бива! Ја мислам дека го бива. Сеа, ќе ми удриш бокс?

Абе лујџе вкус е во прашање, како со англискиот хумор шо е - едни го сакаат а други не :)
Јофе не е баш најсјаен ама добро се држи, браво за детето...ама сето плукање на политика ми заличува, е то...то не ме бендисува :)

--- надополнето ---

Јофе би требало да јаде ќотек, не затоа што критикува тука затоа а што не знае да се однесува на телевизија едноставно треба да јаде ќотек зошто е грд.

Енд мадрфакинг Латас ту :)

Кога сме кај фаци што не се за ТВ да ги споменеме Тони и Део и Латас...пооосебно Латас.

Арен си е Јофче, туку владиве не чинат...:)

Латас посебно го обичам. Има човекот смисла за хумор. Знае здраво да ме насмее. Подобар е од Јофе!

Латас посебно го обичам. Има човекот смисла за хумор. Знае здраво да ме насмее. Подобар е од Јофе!

За подобар, пеки, подобар е...само ме растужува тоа што многумина го сфаќаат сериозно, тој не е за уредник во вести туку во хумор и сатира :)

Абе лујџе вкус е во прашање, како со англискиот хумор шо е - едни го сакаат а други не :)
Јофе не е баш најсјаен ама добро се држи, браво за детето...ама сето плукање на политика ми заличува, е то...то не ме бендисува :)

--- надополнето ---

Енд мадрфакинг Латас ту :)

Кој ќе му ја знае-можно е да цапнал и у тоа го*це...Важно ги "работи" т.н политичари. Оноа што ме радува у врска со него е тоа што има храброст јавно да искаже критика. А во ова време, потребна е храброст. Дека е демократија, не за друго... Колку е добар...па мислам дека е прилично добар, со оглед на тоа дека нема некое искуство на телевизија (бар мене не ми е познато дека има)...да му дадеме малце време да се подобри (ако у меѓувреме не го отепа некоја демократска преродбеничка будала)...

--- надополнето ---

Ај, идам сеа да ги гледам Лисјата...

Кој ќе му ја знае-можно е да цапнал и у тоа го*це...Важно ги "работи" т.н политичари. Оноа што ме радува у врска со него е тоа што има храброст јавно да искаже критика. А во ова време, потребна е храброст. Дека е демократија, не за друго... Колку е добар...па мислам дека е прилично добар, со оглед на тоа дека нема некое искуство на телевизија (бар мене не ми е познато дека има)...да му дадеме малце време да се подобри (ако у меѓувреме не го отепа некоја демократска преродбеничка будала)...

Aшколсун на муабетов :music3:. Храброст, тоа треба меѓу обоена младина и ограбена држава...

Тој е само еден од многуте шего(У)бијци. Ако иритира, мењаме канал.

Кој е бе овај Јове нетепан што плачи, обично требаше ќотек да јадиш па да те има на телевизија се симна критериумот на многу ниско ниво.

Аууууууууу опасен бил како немам слушнато за него?

Се надевам дека ќе му прави ремет и на газда Велија за Америчките батаци:pos2:
Почитувам ремет на политичарите како што го прават тоа Еднооки , каде што се нема пардон и врз едните и врз другите . А ова ми изгледа како неуспешен обид на газда Велија да фати некоја фотеља во иднина .

Баталете го човекот па и вие немаат што да пишуваат веќе што А1 па ајде глупости ќе го тепале итн .. голем кур ако го истепаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom