D
Deleted member 12196
Гостин
Кога е роден Исус. Мислам на месец, годината не е важна.Ако имате прашање за Сведоците поставете може и преку приватни пораки.
Поздрав.
Кога е роден Исус. Мислам на месец, годината не е важна.Ако имате прашање за Сведоците поставете може и преку приватни пораки.
Поздрав.
Секако; привидната смиреност е само гест наменет за „кон надвор„, т.е. самореклама за (себе)прикажување пред дугите (луѓе).Мене секогаш ми биле вештачки смирени...како темпирана бомба ми се.
Има доза на демонизираност кај нив,ако си приметил Мики,тоа го знаат луѓе кои се на одредено ниво за да ги видат овие работиСекако; привидната смиреност е само гест наменет за „кон надвор„, т.е. самореклама за (себе)прикажување пред дугите (луѓе).
Вистинската смиреност не се „отчитува„ од надорешниот изглед, туку се осетува преку смиреноста од нечиј дух, а таа смиреност не ја поседуват „сведоците„. Привидната смиреност можеш лесно да ја провериш и искушаш ако на некого од „сведоците„ почнеш да му поставуваш незгодни прашања па штом ликот „пламне„ и/или штом почне да те убедува дека немаш благе везе од ништо а дека токму тој е 102,5% во право, сметај дека од неговата смиреност нема да остане ништо.
Добра забелешка...Има доза на демонизираност кај нив,ако си приметил Мики,тоа го знаат луѓе кои се на одредено ниво за да ги видат овие работи