- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.615
- Поени од реакции
- 29.511
Виза нема потреба, а картата е околу 830 евра повратна со 1 застанување во Доха.Kolku te chinese karta i dali vadese viza ili?
Виза нема потреба, а картата е околу 830 евра повратна со 1 застанување во Доха.Kolku te chinese karta i dali vadese viza ili?
Ama ti ne trgas od MK taka?Виза нема потреба, а картата е околу 830 евра повратна со 1 застанување во Доха.
Од Белград е летот, има опција и од Скопје мислам.Ama ti ne trgas od MK taka?
ke fatis na kraj i tokyo mega illumination... posto sakas fotografija ova ke ti se dopadne...Да ја активирам темава после 6 години
Некој да бил скоро? Букирав од 3ти до 19ти Октомври, па моментално разгледувам што е must see. Токио, Осака, Кјото ги планирам и 1 ден Фуџи да се види.
Ќе го ѕирнам ова обавезно, инаку направив резервации за wagyu во Kikko - Аsakusa, делува баш традиционално и океј. И уште една во Towers на Ritz. На зајдисонце букирав и лет над Токио.ke fatis na kraj i tokyo mega illumination... posto sakas fotografija ova ke ti se dopadne...
teraj go prvo na trezno, slikaj sto slikas pa tipsy... malku podnapien za celosen dozivljaj lol
lol siguren si?Ќе го ѕирнам ова обавезно, инаку направив резервации за wagyu во Kikko - Аsakusa, делува баш традиционално и океј. И уште една во Towers на Ritz. На зајдисонце букирав и лет над Токио.
Никаде не можам да најдам инфо за паферфиш, нема смисла да не се проба![]()
Сигурен сум, не знам кога следен пат би одел, сакам се да видам/пробам сега. Знаев колку ќе ме кошта Токио уште пред да го букирам, не е тоа проблем.lol siguren si?
Fugu Fukuji u ginza... 200e +
ete ti go mestoto, neka ti rezerviraat od hotel. ako sam se pojavis bez japonec/ka moze i da ne vlezes. napravi go ova prviot den koga ke sletas. rezerviraj ko sto ti rekov porano.Сигурен сум, не знам кога следен пат би одел, сакам се да видам/пробам сега. Знаев колку ќе ме кошта Токио уште пред да го букирам, не е тоа проблем.
Ke pratam koga ke se priberam, dobar sum da ne me mislite, vo MK ne se vrakjam sekakoИ прати ни слики да те пцуеме <3
Ke pratam koga ke se priberam, dobar sum da ne me mislite, vo MK ne se vrakjam sekako![]()
tolku bese yellow fever... turning japaneseVidov Yakuza, Geisha i Japonkive se najdobroto nesto na svetot
As I said, not coming back.