- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.588
- Поени од реакции
- 85.288
Другар ми беше пред некоју годину.За Фуџи се кае много.Вика исцрпувачки пут, гужва,туристи,а Фуџи не се ни глеа од облаци.Џабе мрцфарење и паре давање.Да ја активирам темава после 6 години
Некој да бил скоро? Букирав од 3ти до 19ти Октомври, па моментално разгледувам што е must see. Токио, Осака, Кјото ги планирам и 1 ден Фуџи да се види.
Со агенција одиш или сам си оргнизираш.Да ја активирам темава после 6 години
Некој да бил скоро? Букирав од 3ти до 19ти Октомври, па моментално разгледувам што е must see. Токио, Осака, Кјото ги планирам и 1 ден Фуџи да се види.
За Фуџи истото го имам слушнато и од други + есен одам, прилично сигурен сум дека ќе биде под магла. За цените знам, свесен сумДругар ми беше пред некоју годину.За Фуџи се кае много.Вика исцрпувачки пут, гужва,туристи,а Фуџи не се ни глеа од облаци.Џабе мрцфарење и паре давање.
Посеѕи некои царски гробнице,они су у вид на кључ.
Види ти си знаеш за Фуџи.Убаво да си пројдеш.Чекамо да ни раскажеш импресии,дешафке.
Иначе и знам дека знаеш, Токио е изгор.
Сам организирам. Што да посетам сеуште немам дефинирано.Со агенција одиш или сам си оргнизираш.
Ако можеш оди и до Осака Кандај областа е супер за туристи.
Осака и Кијото не е толку далеку би ти препорачал исто и Нара.Сам организирам. Што да посетам сеуште немам дефинирано.
sto te interesira? ubav period odis koga ne e ni mnogu ladno ni toplo... sam ides, so devojka ili so drustvo?Да ја активирам темава после 6 години
Со друштво. Повеќе ме интересира да посетам нешто што не е познато за туристи т.е. нешто што би знаел само некој локалец.sto te interesira? ubav period odis koga ne e ni mnogu ladno ni toplo... sam ides, so devojka ili so drustvo?
Club SEGA (idi u GIGA SEGA BUILDING) mora da vlezes ednas... ako si po video igrici i flipernici ti ja preporacuvam i atana no warehouse...
od turistickive atrakcii imas cel kup raboti ke treba malku da si podetalen za da ti se predlozi nesto lol... ne e bas malo tokio plus toa ke si razgledas sam lol, nema poenta ti da predlagam temples ako ne te zanima toa..
tokyo metropolitan government building imas bezplaten observation deck taka da sibaj tamu ako ne ti se plaka za dobar pogled. ova mislam deka bese otvoreno do kaj 11 ili 12 (proveri si) ne e loso i navecer...
golden gai u shinjuku ti e ludnica, japonski barhop, minijaturni barchinja ides od eden u drug bar si pies po edna pijacka i terash... imas 200+ da biras lol
odi na fuji ako ne ke mora da se vratis pak![]()
Onsen или тако звани hot spring дефинитивно вреди да се посети исто. Има инови по интернет букирај си.Со друштво. Повеќе ме интересира да посетам нешто што не е познато за туристи т.е. нешто што би знаел само некој локалец.
За храмовите разгледав, ќе посетам некој обавезно. Инаку observation deck го видов, а сакам и на некој висококатници да се качам ако е возможно за сликање бидејќи тоа ми е priority. + Формула 1 трката ќе ја начекам.
Ги разгледувам и турите со хеликоптер, не се воопшто скапи.
И секако да најдам некои опасни ресторани и барови е must
Фуџи ми е сеуште 50-50, ако има магла ќе биде џабе патот.
onsen ako nesto ne e smeneto veke ne raboti.Onsen или тако звани hot spring дефинитивно вреди да се посети исто. Има инови по интернет букирај си.
Не сум сигурен само спомнав како искуство вреди да се посети.onsen ako nesto ne e smeneto veke ne raboti.
lol...moze da probate gokon... grupen dejt... eve ti link da vidis odprilika kako ide, imas aisekiya u Ginza pa ako se e dobro ke zavrsite na tradicionalno sushi so vistinsko vasabi valjda u kyubea. obavezno pivo ke si zemes so sushito tamu, probaj masters... E sega imaj na um ova e STAR TRADICIONALEN del i deka ovde imas barovi i restoranti so 100tici god tradicija. Ne e voopsto eftino i site se doterani i sredeni. Ovde iskaca elitata. U Star bar i Genius imas najdbori sansi da pomines ama dobro ke e da si nekoj/a lokalna.Со друштво. Повеќе ме интересира да посетам нешто што не е познато за туристи т.е. нешто што би знаел само некој локалец.
За храмовите разгледав, ќе посетам некој обавезно. Инаку observation deck го видов, а сакам и на некој висококатници да се качам ако е возможно за сликање бидејќи тоа ми е priority. + Формула 1 трката ќе ја начекам.
Ги разгледувам и турите со хеликоптер, не се воопшто скапи.
И секако да најдам некои опасни ресторани и барови е must
Фуџи ми е сеуште 50-50, ако има магла ќе биде џабе патот.
Kolku te chinese karta i dali vadese viza ili?Да ја активирам темава после 6 години