Толку за тие пари.Се расипа Дабл Декерот
Не, па демек викаа квалитет ово оноТолку за тие пари.
Кога? Па баш денес го видов ... тууууууууу се расипа, а јас не се повозивСе расипа Дабл Декерот
Јас успеав само еднаш да му се качам..беше навистина добарКога? Па баш денес го видов ... тууууууууу се расипа, а јас не се повозив
Очекував. Ќе почнат и другиве да се расипуваат еден по еден. Не се напраени за 100 души унатре ко сардини да се напикаат. Тоа само кај нас го има у вторник и петок. Плус си се знае што е квалитет. Ако сакаш квалитет ќе си земеш мерџо, а не со кинеско срање да се заебаваш.Се расипа Дабл Декерот
Друже а ти си се возел у новиве автобуси или хејташ по нас онака?А бе ве читам и се смеам што беден народ сме ние. За нас автобуси стари по 70 години од време треба. Луѓе што немаат поима што прочитале на нет па ќе оценуваат дали биле квалитетни кинеските автобуси. Кога немало зошто немало кога зе купија па зошто се купија. И да беа мерцедеци 300 маани ќе најдевте. Епа каков народ таква држава.
Ќе видиш бе брат. Ќе поминат неколку години ќе видиш во каква состојба ќе бидат новиве автобуси. 1 слупаа, 3 се имаат расипано. Не дека не се во возна состојба, поправливи дефекти се, ама само тоа што се расипале после месец дена користење кажува нешто.А бе ве читам и се смеам што беден народ сме ние. За нас автобуси стари по 70 години од време треба. Луѓе што немаат поима што прочитале на нет па ќе оценуваат дали биле квалитетни кинеските автобуси. Кога немало зошто немало кога зе купија па зошто се купија. И да беа мерцедеци 300 маани ќе најдевте. Епа каков народ таква држава.
Тие барем помалку се расипуваат. Приватните што ги зедоа од Украина мислам се подобри него овие од Кина.А бе ве читам и се смеам што беден народ сме ние. За нас автобуси стари по 70 години од време треба. Луѓе што немаат поима што прочитале на нет па ќе оценуваат дали биле квалитетни кинеските автобуси. Кога немало зошто немало кога зе купија па зошто се купија. И да беа мерцедеци 300 маани ќе најдевте. Епа каков народ таква држава.