Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Епа уште не печалам бе, студент сум. Исто ко јас сега да ти кажам што барале и они да се пензионираат толку рано, дедо ми до 72 год работеше и сеа што?ти немаш ама твоите имаат
а возраст 19 гледам кај тебе, извини ама полнолетна си и имаш право да работиш и да си спечалиш парипензионерите работеле толку години и сега на стари години нормално е да имаат пензија и нормално е да имаат бесплатен превоз тие два дена, што ви пречат толку?
еве ја не сум пензионер ама ја го подржувам законот за бесплатен превоз во вторник и петок на пензионерите. и?
И што ако моите имале? Од кај па и знаеш татко ми и мајка ми колку заработуваат и дали имаме? Па и децата нивни сигурно работат и имаат, што не им платат една карта за 10 возења?
Поддржувај си го ти предлогов јас не го поддржувам. Цел автобус гужва сите си одат дома накај 5, они тогаш се бутнале во автобус и во гужвата ги гураат сите, се стегаат на средна и задна врата и ко деца ми се понашаат. Имам и јас разбирање дека се стари и не можат многу, ама мене кога ми е лошо не ми збори устата 200 на саат.
Ми застанал еден пред некој ден ми се дере како сум била невоспитана а мене ми е паднат шеќерот се тресам ко наркоман, како што ми створи нервоза му се раздрав на дебилот си отиде позади. Поисправен од мене, здравјето ко на 15 годишњак му беше.
На трудни жени станувам, како и на пензионери што стварно не можат. Ама мене кога ми е лошо и едвај чекам да седнам, не станувам. Едноставно ти викам, би станала само на трудна жена, на некој што изгледа три пати поживо од мене и му збори устата уште од 7 сабајле, не.