- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.832
- Поени од реакции
- 40.282
Еве какви говеда изиграваат шерифи по автобусиве.
Sedi na zadna vrata ako vidis so pederki nekoi 2jca debeli odma ripaj bakiКоја е процедурата за неплаќање казна и што ако не се плати ?
Баки ме сјебаа 15 души беа, све затворени врати.Sedi na zadna vrata ako vidis so pederki nekoi 2jca debeli odma ripaj baki
ќе те репнат на извршител и ќе платиш десет пати повеќеКоја е процедурата за плаќање казна и што ако не се плати ?
Еве јас ке прашам кого било па нека ми кажеБаки ме сјебаа 15 души беа, све затворени врати.
Море и тие евоулираа... Неколку пати кога сум се возел во автобус, истиот ќе застане на СРЕД Партизанска и ќе ја отвори само предната врата колку да влезат багабонтине со педерки. Е послеее, залепи се на врата како мрсул и моли се да стигне до станица пред да ти опнат една казничка .Sedi na zadna vrata ako vidis so pederki nekoi 2jca debeli odma ripaj baki
Мислам дека сега има можност кај шоферот да се купува карта (50 денари) за 1 вожња.Глупавото и криминално Скопје го има најлоповскиот систем за наплата на јавен транспорт. Ако стигнеш во Скопје во 22:00 како странец без македонски телефонски број нема како да си платиш карта и треба да се молиш да не ти влезе контрола.
Ебати идиотите.
Па, не знам баш дали има можност кај сите шофери да се купи.Мислам дека сега има можност кај шоферот да се купува карта (50 денари) за 1 вожња.
До сега ми се нема случено да нема билет за едно возење кај шофер. А има и нова апликација и прелесно е за купување билет преку картичка, конечно бидна и тоа, 100 години каснат ама ајде..Па, не знам баш дали има можност кај сите шофери да се купи.
Електронскиот систем за наплата е направен набрзина за да се исперат пари.
Во современите електронски системи можеш да си купиш билет директно преку картичка.