ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Најмногу ме нервира кога чекам 16 по 30 мин и повеќе,а тоа се случува скоро секој ден:tapp:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
^ Па види распоред бе да му ебем мајката,колку толку нема да чекаш многу (јес да и распоредот не им е баш точен ) :tv:

Иначе денеска петок :nesvest:
Ќе се умира по автобусине пак :(

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
абе го имам распоредот,али џабе е и тоа,не се секогаш точни и плус од школо коа се враќам,еден ако го испуштам,после 30 мин треба да чекам друг,ај коа сум прва смена го има на секој 15-20 мин,али после 16 часот,на секој 30-35 мин го има,така да кога сум втора смена е смрт со автобусиве:tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Наебав денес во автобус. Ти ебамммммммм:nerv:
Си попив магдонос во глава од еден старец, кој се потепа за местото до мене. И таков си станувам д аседнат, и една 90-годишна висока метро и 10, ми фрли торба со патлиџани и рекети за тенис на нога :nerv:
Едноставно немаше воздух во автобусот. Такво нешто немам почуствувано до сега во животов. Ќе се умира некој петок :pop:

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Наебав денес во автобус. Ти ебамммммммм:nerv:
Си попив магдонос во глава од еден старец, кој се потепа за местото до мене. И таков си станувам д аседнат, и една 90-годишна висока метро и 10, ми фрли торба со патлиџани и рекети за тенис на нога :nerv:
Едноставно немаше воздух во автобусот. Такво нешто немам почуствувано до сега во животов. Ќе се умира некој петок :pop:
Се сложувам.Навистина ја претераа со овој петок и пензионериве.И јас си имав мака денеска.Да им дадат барем два дена во неделата не знам дали ќе има подобар ефект да не прават гужва или уште полошо ќе си направиме:toe:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
не им замерувајте на пензионерите оти вие веќе ( добро барем половина ) сте зрели, а тие влегуваат во втор пубертет :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
не им замерувајте на пензионерите оти вие веќе ( добро барем половина ) сте зрели, а тие влегуваат во втор пубертет :toe:
Демек и друго им станува освем желбата да се возат?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.058
Се сложувам.Навистина ја претераа со овој петок и пензионериве.И јас си имав мака денеска.Да им дадат барем два дена во неделата не знам дали ќе има подобар ефект да не прават гужва или уште полошо ќе си направиме:toe:
Ма нека им дадат секој ден да се возат, или сабота и недела кога луѓето не идат по школи, факултети и на работа. А не вака излагам од дома од 9 и 30, часови имам од 10 и 15, и ради нив стигам на факс во 11 и веќе треба да си идам дома :salut: И после глутница. Немаше воздух во автобусов, бар да им текнело да отворат тоа прозорите. И таман на градска се симнаа сите што беа во автобус и една наезда кога удри. Кој ти мава магдонос во глава, кој те прегазува со тие количките....ХАОС:pop:

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Се инаетев денеска во автобус со еден дедо, жешко, испотени мишки, кромид и пипер и ти иден еден нагон да отвориш прозор и јас потпаднав во искушението и отворив и еден стар затвори, јас отвори он затвори, ми скурчи и се симнав.
Не ми беше до расправање.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Абе пензионериве претеруваат што претеруваат...Ни на мене не ми се качува во автобус кога ќе ми текне дека е петок ама ете морам:nesum:
Од една страна ме нервираат, автобусиве се пре-пол-ниииии!!!
А од друга страна жал ми е за нив и ете ако тоа бесплатно возење еднаш во неделата им причинува толкаво задоволство-нека им е, нека се радуваат.:)
Ние МЛАДИТЕ лесно ќе се навикнеме на петоците како што низ годините се имаме навикнато и на многу погрди работи.:toe:

Член од
12 декември 2009
Мислења
137
Поени од реакции
31
Абе пензионериве претеруваат што претеруваат...Ни на мене не ми се качува во автобус кога ќе ми текне дека е петок ама ете морам:nesum:
Од една страна ме нервираат, автобусиве се пре-пол-ниииии!!!
А од друга страна жал ми е за нив и ете ако тоа бесплатно возење еднаш во неделата им причинува толкаво задоволство-нека им е, нека се радуваат.:)
Ние МЛАДИТЕ лесно ќе се навикнеме на петоците како што низ годините се имаме навикнато и на многу погрди работи.:toe:
А затоа ли тоа старците ги оптеретуваат автобусине секој петок... :tapp: Па и младинава излага у град у петоци... од тоа пензионерине додека отидеш у град ке се препотиш ко коњ и башка ке смрдиш на марули и други срања :toe:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Се инаетев денеска во автобус со еден дедо, жешко, испотени мишки, кромид и пипер и ти иден еден нагон да отвориш прозор и јас потпаднав во искушението и отворив и еден стар затвори, јас отвори он затвори, ми скурчи и се симнав.
Не ми беше до расправање.
:pos2::pos2::pos2:

Инаку он топик:во било кој ден и било кое време да тргнам од Драчево ми требаат 45 мин. минимум со 41 да стигнам до центар мајке му:nesvest:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
А затоа ли тоа старците ги оптеретуваат автобусине секој петок... :tapp: Па и младинава излага у град у петоци... од тоа пензионерине додека отидеш у град ке се препотиш ко коњ и башка ке смрдиш на марули и други срања :toe:

Извини ама не збори у множина.Јас би ти препорачал со воз да одиш у град поефтино ќе те фати.

Kajgana Shop

На врв Bottom