- Член од
- 9 март 2009
- Мислења
- 999
- Поени од реакции
- 392
Најмногу ме нервира кога чекам 16 по 30 мин и повеќе,а тоа се случува скоро секој ден
Се сложувам.Навистина ја претераа со овој петок и пензионериве.И јас си имав мака денеска.Да им дадат барем два дена во неделата не знам дали ќе има подобар ефект да не прават гужва или уште полошо ќе си направимеНаебав денес во автобус. Ти ебамммммммм:nerv:
Си попив магдонос во глава од еден старец, кој се потепа за местото до мене. И таков си станувам д аседнат, и една 90-годишна висока метро и 10, ми фрли торба со патлиџани и рекети за тенис на нога :nerv:
Едноставно немаше воздух во автобусот. Такво нешто немам почуствувано до сега во животов. Ќе се умира некој петок :pop:
Демек и друго им станува освем желбата да се возат?не им замерувајте на пензионерите оти вие веќе ( добро барем половина ) сте зрели, а тие влегуваат во втор пубертет
ова во мрсни вицеви оди.Демек и друго им станува освем желбата да се возат?
Ма нека им дадат секој ден да се возат, или сабота и недела кога луѓето не идат по школи, факултети и на работа. А не вака излагам од дома од 9 и 30, часови имам од 10 и 15, и ради нив стигам на факс во 11 и веќе треба да си идам дома :salut: И после глутница. Немаше воздух во автобусов, бар да им текнело да отворат тоа прозорите. И таман на градска се симнаа сите што беа во автобус и една наезда кога удри. Кој ти мава магдонос во глава, кој те прегазува со тие количките....ХАОС:pop:Се сложувам.Навистина ја претераа со овој петок и пензионериве.И јас си имав мака денеска.Да им дадат барем два дена во неделата не знам дали ќе има подобар ефект да не прават гужва или уште полошо ќе си направиме
А затоа ли тоа старците ги оптеретуваат автобусине секој петок... Па и младинава излага у град у петоци... од тоа пензионерине додека отидеш у град ке се препотиш ко коњ и башка ке смрдиш на марули и други срањаАбе пензионериве претеруваат што претеруваат...Ни на мене не ми се качува во автобус кога ќе ми текне дека е петок ама ете морам:nesum:
Од една страна ме нервираат, автобусиве се пре-пол-ниииии!!!
А од друга страна жал ми е за нив и ете ако тоа бесплатно возење еднаш во неделата им причинува толкаво задоволство-нека им е, нека се радуваат.
Ние МЛАДИТЕ лесно ќе се навикнеме на петоците како што низ годините се имаме навикнато и на многу погрди работи.
:pos2::pos2::pos2:Се инаетев денеска во автобус со еден дедо, жешко, испотени мишки, кромид и пипер и ти иден еден нагон да отвориш прозор и јас потпаднав во искушението и отворив и еден стар затвори, јас отвори он затвори, ми скурчи и се симнав.
Не ми беше до расправање.
А затоа ли тоа старците ги оптеретуваат автобусине секој петок... Па и младинава излага у град у петоци... од тоа пензионерине додека отидеш у град ке се препотиш ко коњ и башка ке смрдиш на марули и други срања