ЈСП - случки, прашања, дискусии

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Па подобро пешки тргни. До таму иде само 57 мислам, по што ќе треба да идеш до рекорд за да се качиш. Побрзо ќе стигнеш пешки освен ако има нешто што те спречава да идеш пешки.
па може пешки убав е денов а за назад од Болницата во козле до Карпош?

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Дали на некој му се јавила желба за убиство насочена кон тетките кои работат во тикетарите?
Мене денес ми се случи тоа.

Пред мене тројца, кои вадат слободни, а бе оваа мислиш на 20 луѓе им прави слободни. А јас чекам да си извадам картичка од 10 вожњи. На првиот шалтер теткицата ме откачи, она не продавала карти, да сум одела на другиот. И отидов на другиот и си чекам да заврши другава теткица. Ми замина еден автобус, по пет - десет минути вториот и веќе вријам и се враќам на првиот шалтер, па уште и опната теткицава и ми вика, ти реков девојче на другиот да одиш. Се враќам на вториот и почнувам да се зборам гласно, за да чуе цела автобуска. Да видиш после како за минута време се завршува заверување на две слободни. А бе маме им е**м, ќе се погоди у ПМС ова да ми се случи, ќе им ги рушам тоа такозваните бараки. Како ми го напукале филмот денес, гнаси.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Дали на некој му се јавила желба за убиство насочена кон тетките кои работат во тикетарите?
Мене денес ми се случи тоа.

Пред мене тројца, кои вадат слободни, а бе оваа мислиш на 20 луѓе им прави слободни. А јас чекам да си извадам картичка од 10 вожњи. На првиот шалтер теткицата ме откачи, она не продавала карти, да сум одела на другиот. И отидов на другиот и си чекам да заврши другава теткица. Ми замина еден автобус, по пет - десет минути вториот и веќе вријам и се враќам на првиот шалтер, па уште и опната теткицава и ми вика, ти реков девојче на другиот да одиш. Се враќам на вториот и почнувам да се зборам гласно, за да чуе цела автобуска. Да видиш после како за минута време се завршува заверување на две слободни. А бе маме им е**м, ќе се погоди у ПМС ова да ми се случи, ќе им ги рушам тоа такозваните бараки. Како ми го напукале филмот денес, гнаси.
Мене па се ми се паѓаат секси млади фини тектици. Да ти е мерак картичка да купиш.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Кога ли ќе научат да ги возат овие новиве автобуси , веќе 2 години како се по цели денови во нив , не научија да притиснат на кочница како што треба, незнаат да тргнат а возат автоматик! Кочница притискање строго само кога ќе се на пола метар од автобуската постојка до крај ( док не пукне сајлата ) , тргнување под пуна гас оти се разбира ако не падне некој по скали нема да му е исполнет денот на шоферот.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Мене па се ми се паѓаат секси млади фини тектици. Да ти е мерак картичка да купиш.
Кои млади бре, стари збрчкани, ко вештерки се со тоа никаквата шминка и грдите фарбани фризури. Ти од кај купуваш картички, млади што гледаш? Јас никаде млади не сум сретнала.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Кои млади бре, стари збрчкани, ко вештерки се со тоа никаквата шминка и грдите фарбани фризури. Ти од кај купуваш картички, млади што гледаш? Јас никаде млади не сум сретнала.
Кај мене во Бутел :P

A

Avenger99

Гостин
Е денес видов во 51 нешто што ретко се гледа.Жена албанка го доеше бебето внатре во автобусот,во цела гужва уште и ова фалеше :facepalm:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Е денес видов во 51 нешто што ретко се гледа.Жена албанка го доеше бебето внатре во автобусот,во цела гужва уште и ова фалеше :facepalm:
Не и се стаи некој дедо со двеста пеисе еура пензија да ја шмека?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Edno pijaniciste pocna da go vadi u 2-ka pred devojcinja , ti ebam narodot ramnodusen , duri koa pocna da vreska edna ovoj se zakopca i u kontra-stil "sho ti e , ti si nenormalna ,ja iam zena deca ..bla-bla " .. pa za negova nesrekja pocna mene da mi objasnuva za toa istovremeno kornejkji na alkohol , go isfrliv od bus koa doe stanica no krivo mi e sho ne go zalupav ubao.
A za site maski vnatre sho slepo nabljuduvaa i posle mrcat "taka treba za ovie" alal vi vera kao moze da prekjutuvate takvo nesto.

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
А што си барал во 51, јас еднаш влегов зошто се расипа 41 и сите се префрливме таму али зажалив и веќе никад не влегувам макар и пешки да одам, колку само смрдеше на труло и скапано ,и скоро сите се симнаа наредната станица не се додржуваше.

A

Avenger99

Гостин
А што си барал во 51, јас еднаш влегов зошто се расипа 41 и сите се префрливме таму али зажалив и веќе никад не влегувам макар и пешки да одам, колку само смрдеше на труло и скапано ,и скоро сите се симнаа наредната станица не се додржуваше.
Бидејки седам накај К.Вода и се качувам во било што од тие 41,51,31,67,и тогаш налета 51 и во него се качив,и кога видов :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom