ЈСП - случки, прашања, дискусии

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Во сите земји, сите луѓе сакаат засекогаш да останат деца, млади но овде во Македонија, сите сакаме што побрзо да станеме пензионери.

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Абе гледам денес нешто 15ка многу активна била.
Една беше дуплата што е репарирана, другата беше за мене непозната марка на автобус.
Што автобус е, ако не се лажам порано беше за потребите на Град Скопје?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Абе гледам денес нешто 15ка многу активна била.
Една беше дуплата што е репарирана, другата беше за мене непозната марка на автобус.
Што автобус е, ако не се лажам порано беше за потребите на Град Скопје?

И јас го видов денеска на Рекорд.

Иначе сабајле тргам со 5-ка нископодна дупла и ХОРОР! Кој знае од кога се немав возено со таков автобус, во тоа време Гужва, шоферот каде отвара, каде не отвара врата, а луѓето му тропаат на тоа горниот дел. Јас малце подзаспан од памет ме вадеа. Па кај Министерство за Економија еден да излезе му затвори врата и го потфати. Многу урлање, дерење, буткање. ЈСП </3

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
И јас го видов денеска на Рекорд.

Иначе сабајле тргам со 5-ка нископодна дупла и ХОРОР! Кој знае од кога се немав возено со таков автобус, во тоа време Гужва, шоферот каде отвара, каде не отвара врата, а луѓето му тропаат на тоа горниот дел. Јас малце подзаспан од памет ме вадеа. Па кај Министерство за Економија еден да излезе му затвори врата и го потфати. Многу урлање, дерење, буткање. ЈСП </3
Каде бре нископодна украинка дупла бре?! :rolleyes:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Каде бре нископодна украинка дупла бре?! :rolleyes:
Не ми замеруј тогаш само што станав од дремка, многу ми беше лошо. Ама како и да е, ќе стигнати и такви автобуси па за неколку месеци ќе има смисла постов. :DD

Член од
8 април 2012
Мислења
165
Поени од реакции
84
А со беше она на битпазар сега мислам пред 20 минути поминав вриесе од полиција и специјалци[DOUBLEPOST=1392676035][/DOUBLEPOST]
А со беше она на битпазар сега мислам пред 20 минути поминав вриесе од полиција и специјалци
имасе еден автобус што стоеше а околу него полиција не видов кој број беше

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
А со беше она на битпазар сега мислам пред 20 минути поминав вриесе од полиција и специјалци[DOUBLEPOST=1392676035][/DOUBLEPOST]
Контрола :D Да не се степале пак нешто?! :)

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Инцестните хилбилли-а урлаа нешо, ќе го пукале со калаш :D / таму тие, пред влада некој протест исто имаше, сообраќај крш (y)

Ф

Флеш

Гостин
Тоа Чаир,БитПазар,натаму се до Ченто,тој цел дел на Скопје да се засили со полиција,организација и контрола ... Едно од најсиви,криминални,најтемни,лоши делови на Скопје се ... Дива Лига ... ај со тек на време, Скопје како се развива,се шири,се развива,ќе бидат и тие населби притиснати за промена ... Би сакал она шо беше ако не се лажам поимот,полицаец-пожарникар,во секое ќоше од секоја населба да патролира .. ќе се намали скрос крими ... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom