ЈСП - случки, прашања, дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во вторникот се возев во 2ка од старите и шоферов беше забрзан и закочи наеднаш и една стара се струполи по скалите :pos: И ај тоа, шоферов оди да види што е, го застана автобусот, стариве му се сипаа му викаа „ајде викни полиција, да одговараш за старава“ :eek: се понуди човеков да ја однесе на лекар, да викнат брза помош ама оваа не сакаше. Човече не се нормални ејјј, полиција да викнат пошо овој не возел ко што треба и паднал некој. Па секако мора да брза да го запази распоредот зошто по 5 минути се губат на секоја станица додека се качат зомбињата. :facepalm:

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Во вторникот се возев во 2ка од старите и шоферов беше забрзан и закочи наеднаш и една стара се струполи по скалите :pos: И ај тоа, шоферов оди да види што е, го застана автобусот, стариве му се сипаа му викаа „ајде викни полиција, да одговараш за старава“ :eek: се понуди човеков да ја однесе на лекар, да викнат брза помош ама оваа не сакаше. Човече не се нормални ејјј, полиција да викнат пошо овој не возел ко што треба и паднал некој. Па секако мора да брза да го запази распоредот зошто по 5 минути се губат на секоја станица додека се качат зомбињата. :facepalm:
хахаха баш зомби еј...како глутници се орди ....

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Не дека ги бранам нешто пензионерите и често знаат да ме извадат од такт, безобразни се и цело време нешто се жалат, ама ЈСП и Владата, кои им даваат денови за слободно возење, тоа треба да биде автоматски покриено и со повеќе автобуси на сите линии, најмалку зголемување на автобусите за една четвртина од вообичаените денови. Не може со истите автобуси да се опслужат ученици, студенти, вработени, а во вторник/петок/сабота плус и пензионерите. Па така јас не ги гледам за виновни само пензионирите туку и политичарите кои ветуваат и овозможуваат нешто, без притоа да видат дали тоа може да се спроведе.

И мислењето дека ако им се даде секој ден нема да има толку гужва е една голема заблуда :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не е ЈСП счучка али вчера во друштво настана дискусија па мора да прашам.

Кој е од Волково/ГеГе....да ми каже до кога имаше автобуска кај што е сега кружниот (кај црквата). Јас конкретно мислам дека минимум 2 години нема таму автобуска а ме убедуваат дека ја имало летово :ROFLMAO:

П.С. Бабиња и дедиња, одете си на пазар/лекар/аптека у ваше маало, ве молам!

M

Mario Gómez

Гостин
Вчера чоече, пуштиле петка од старите, и тоа не од "хармониките", ама мислам само јас не бев пензионер внатра, хаос, мириса на кромид, стари кожни јакни, пот...:place:

Ф

Флеш

Гостин
Ништо лошо ... Сепак пристоен е , не направи ништо лошо ,се обидува барем во дистанца да се држи од правење штета ... друго да беше да ги остаеше на седиштето и се да направи со кал , ни да заштити од кал штета ... Сепак за мене нормално е ова , дедово ништо недолично не направи (y):)

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
Ништо лошо ... Сепак пристоен е , не направи ништо лошо ,се обидува барем во дистанца да се држи од правење штета ... друго да беше да ги остаеше на седиштето и се да направи со кал , ни да заштити од кал штета ... Сепак за мене нормално е ова , дедово ништо недолично не направи (y):)
абе ама и зависи тоа нагоре колкаво е... :P :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom