- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.445
- Поени од реакции
- 5.944
Офицјалниот парфем на јсп автобусите
Офицјалниот парфем на јсп автобусите
хахаха баш зомби еј...како глутници се орди ....Во вторникот се возев во 2ка од старите и шоферов беше забрзан и закочи наеднаш и една стара се струполи по скалитеИ ај тоа, шоферов оди да види што е, го застана автобусот, стариве му се сипаа му викаа „ајде викни полиција, да одговараш за старава“
се понуди човеков да ја однесе на лекар, да викнат брза помош ама оваа не сакаше. Човече не се нормални ејјј, полиција да викнат пошо овој не возел ко што треба и паднал некој. Па секако мора да брза да го запази распоредот зошто по 5 минути се губат на секоја станица додека се качат зомбињата.
![]()
И јас преска го читав, нема повеќе да се расправам со нив. Од Петок ќе почнам да ги мавам!
Ништо лошо ... Сепак пристоен е , не направи ништо лошо ,се обидува барем во дистанца да се држи од правење штета ... друго да беше да ги остаеше на седиштето и се да направи со кал , ни да заштити од кал штета ... Сепак за мене нормално е ова , дедово ништо недолично не направи
абе ама и зависи тоа нагоре колкаво е...Ништо лошо ... Сепак пристоен е , не направи ништо лошо ,се обидува барем во дистанца да се држи од правење штета ... друго да беше да ги остаеше на седиштето и се да направи со кал , ни да заштити од кал штета ... Сепак за мене нормално е ова , дедово ништо недолично не направи![]()