Мене ми се има десено и илјадарка да ми ја раситнува до немај каде, ама ќе се заинаети и ќе наплати! Иначе вчера во Аеродром си се качив во 2катната 13ка, али не од задна, него од преднава врата. Си седнав на ова столчево што е помеѓу шоферот и вратата (одма до скаличките), и после една станица, ме вика до него. Идам и ми вика:- Си се шверцаш а? Почнав дебилски да се смеам, и вадам пари, ми вика ај бе па ти, уживај. Таман да си седнам пак, го слушам - А дечко имаш? Крај!Во 47 денес едно дете не ја поништи картата во тоа автоматот и си седна позади. А шоферот стана и го фати за рака да го однеси до автоматот.![]()
![]()
Каков кретен!!Мене ми се има десено и илјадарка да ми ја раситнува до немај каде, ама ќе се заинаети и ќе наплати! Иначе вчера во Аеродром си се качив во 2катната 13ка, али не од задна, него од преднава врата. Си седнав на ова столчево што е помеѓу шоферот и вратата (одма до скаличките), и после една станица, ме вика до него. Идам и ми вика:- Си се шверцаш а? Почнав дебилски да се смеам, и вадам пари, ми вика ај бе па ти, уживај. Таман да си седнам пак, го слушам - А дечко имаш? Крај!И ова не ми се дешава првпат у 13ка, додуша и се знаат шоферите од таму, две плавуши се, овој проќелавчово, и уште еден мањак имаше едно време, сеа го глеам во 16ка чат-пат. И сите се кој од кој!
Тој проќељавиот е најголем мањоИ ова не ми се дешава првпат у 13ка, додуша и се знаат шоферите од таму, две плавуши се, овој проќелавчово, и уште еден мањак имаше едно време, сеа го глеам во 16ка чат-пат. И сите се кој од кој!
Хахаха, да да тој е. Мене ми вика, па јас уште кога те видов од К.Вода кога тргнав те запамтив. Има уште еден во 16ка Драчевчанец, ама тогаш возеше 13ка. Веќе до Панче- Автокоманда, немаше никој во автобусот, останав сама. И ми побара број за на кафе беТој проќељавиот е најголем мањо
Шофер е во 24-ка најчесто, а поретко во 16-ка и во 13-ка
Незнам колку е вистина ама ми кажувале дека често сликал на мобилен девојчиња во автобусите. Мањак си е мањак![]()
Епа се кладам дека е овој тој истиот во 16ка што се глупира одвреме-навреме.Тој проќељавиот е најголем мањо
Шофер е во 24-ка најчесто, а поретко во 16-ка и во 13-ка
Незнам колку е вистина ама ми кажувале дека често сликал на мобилен девојчиња во автобусите. Мањак си е мањак![]()