ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
денес влагам во празен автобус, си седнувам горе и обично коа се возам си зјапам од прозор. после неколку станици погледнувам во автобусот и гледам само бели коси. ми текна, петок е.

Автобус на ЈСП удри во маркет во Новоселски пат

24.03.2013 | 12:51
Македонија
Прочитано: 172
34472.png
Автобус со број 22 на Јавното сообраќајно претпријатие Скопје претпладнето удри во мини маркет на улицата „Лука Геров“ во Новоселски пат.
Министерството за внатрешни работи информира дека настанот се случил во 09:45 минути кога автобусот поминувајќи удрил во продавницата „ТПМС“.
Повредени лица нема, а причинета е материјална штета.
kurir5000avtobus.jpg

:pos:

Најинтересни во последно време ми се основците и помалите средношколци. Ке се деси некое девојче да стои а овие да се седнати и ке се избаци некое мажиште од нив и цел автобус да го слушне:
-Абе СЕЉАК, стани да седне девојчето!!
(за иронијата да биде поголема мажиштето во најголемиот број случаеви е седнат!)

Изјава на пензионерите ако се тепале двајца младиЌи:

„Во наше време имаше култура, взаемна почит а не да се тепаат за тоа кој прв да влезе во автобус. Глупости. Што ни донесе таа Америка.“

Се враќам од факултет и глеам се пензионери, само 2-3ца шо бевме млади и многу незгодно ми падна право да ви кажам :D

Него шо се десило во 24ка бе ? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Се степале пензионери кој прв да влезе алоооооо
Проклет да е Грујо, ги повампири пензионериве, они си беа мирни до сеа, а види од коа имаат бесплатно возење почнаа да се тепаат. Срам да ти е Грујо ! :D

Првите коментари на многумина што ги знам одкога ги донесоа автобусиве и видоа дека се тапацирани седишта беше па ова гнасно ќе биде да седнше, прашини зарази еден тон.

Едно картонче од дома и под газ. :D

Највеќе мразам кога ќе седне некој околу тебе кој смрди, абе не се диши :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom