Ѕвезда на тапет (Вес Андерсон)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не сум ги гледала неговите филмови како режисер, така да тука нема да коментирам, но како актер е дефинитивно потпросечен, нема харизма некако... но, гледам дека му оди како режисер, па нека си продолжи во таа насока штом тоа му оди и нека се повлече од актерството.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
^ Дали ти тоа го навреди Никола Ристановски во постов? :eek:
Навреда или оценка......кој како го доживува......
Неам ништо против двајцата......не ми се у favorites едноставно и тоа е тоа.....

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Одиме со ново дете. Овој пат еден од оние актери кои не може да не ги знаете - Шон Пен.

Го викаат лошото момче во Холивуд, но со тоа нека се занимаваат таблоидите. Шон Пен за оние кои ја сакаат филмската уметност е класа актер. Речиси и да нема улога на која можете да се сетите, а во која не растурил. Освен тоа во својата биографија има еден куп различни улоги што му помогна да се докаже како актер кој може да одигра сешто.

Па да видиме. Која негова улога ви се допаѓа? Како ви се допаѓа неговата режисерска работа? Каде мислите дека утнал?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.530
Поени од реакции
4.434
Еден од моите омилени актери.Мислам дека може да одглуми врвно било каква улога да му биде доделена без некаков проблем.Никогаш нема да му ги заборавам улогите во Mystic River,I am Sam Dead Man Walking. Еден од ретките актери кои што успеале да ме расплачат како мало дете:oops:

Капа доле!

G

Geezer

Гостин
Шон Пен е цар! Јас сум Сем, е можеби единствениот филм на којшто сум пуштил солза. И тоа можеби не поради приказната, која рака на срце беше тажна, туку поради тоа што Шен совршено ја долови. Одличен глумец, само некако во сенка последно време, на некои многу послаби, а поискомерцијализирани машки глумци.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ма страшен актер е Шон Пен. Во Mystic river баш добро глуми. А и бааги е разбацан бе, досега тоа не сум го знаел.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.153
Поени од реакции
16.098
Колку сака нека е лошо момче, али е страшно добар актер.

I am Sam и Mystic river би ги издвоила од тоа што го имам гледано од него. Посебно првиот. Немам коментар за глумата во филмов.
Еден од најдобрите во Холивуд, дефинитивно.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
472
Поени од реакции
292
Типот е закон, има добри улоги и од тие што сум ги гледал би го издвоил Mystic River(2003) (y)
a ме изненади со неговото долгогодишното пријателството со скоро починатиот претседател на Венецуела Хуго Чавез.

„Денес народот на САД загуби пријател за кој не знаеше дека го има, а сиромашниот народ од целиот свет загуби шампион. Загубив пријател кого имав чест да го познавам. Моите мисли се со семејството на претседателот Чавез и со народот на Венецуела. Венецуела и нејзината револуција ќе бидат продолжени под водството на потпретседателот Мадуро“, рече Шон Пен во изјавата за Холивуд

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.408
Поени од реакции
5.973
Страшно добра глума во I am Sam и Mystic River, но и одлична трансформација во This Must Be the Place. Улогата на стар, изнемоштен рокер во slow motion mood одлично му прилега. Фацка е Пен. :)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.530
Поени од реакции
4.434
Покрај I am Sam,Mustic River и Milk, добро т.е предобро ји одигра улогата и во Dead man walking.
А има еден не толку познат филм кој што многу ми се допаѓа и таму растури човекот.
She's so lovely е филмот (y)

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
дајте нешто Жоакин Феникс,Реј Лиота,Кристина Ричи,Кристофер Вокен,Гај Пирс,...нешто “неконвенционално“....
Оти сите знајме за Шон Пен ќе дој некој да не прсветли со еден многу прајслес пост и ќе речи ЅВЕР..и крај на приказната

Kajgana Shop

На врв Bottom