Ѕвезда на тапет (Вес Андерсон)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.878
Поени од реакции
10.406
Што се однесува до мене, може и збор да не изговори, нема да приметам. Би ја лижел од пета до чело, штета за нејзе што сум зафатен.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
Jaс не ја приметувам.. Неважна појава, така ми е класифицирана.
Oчигледно глуми колку што знае и да пее, нали Рокенрола? :)

Терон, чоече, Терон...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Шарлиз, па 3 празни места, па Скарлет. За изглед и за глума.

Скарлет Јохансон ја имам гледано само во Престиж и во Островот. Океј е цурата, ништо посебно. За глума зборам.

Исто ко Мерлинка. Прекрасна жена, ептен секси ама вистински труп за глума. Не за џабе држи рекорд за најповторувана сцена. Дури 50 пати ја терале да повтори сцена во која отвора врата. Мислам :pos:
Хмм па мислам дека не е баш така.
Во Some like it hot Мерлин Монро ја терале не знам колку десетици пати да повтори сцена на отварање на фиока, при што кажува една единствена реченица. Мерлин дури ја отвара фиоката треба да рече "Кај е вискито?", а она 50 пати викала "Кај е коњакот?". Парафразирам, очигледно. Девојката имала огромен коефициент на интелигенција ама психички била ептен зезната во тој период (абортус и такви ствари). Мислам дека тоа не значи дека била тапа за глума, туку не и бил моментот.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Конечно дојдовне до големиот заклучооок, Скарлетка е далеку посекси од Шарлизка и зашто би играла во филм каде улогата би и била грда цура? Невозможноооооо. Избричи и ја главата на Скарлет пак убава да му се невиди, стај и мустаќи пак сексипилна е ај да и дадат улога да глуми фармер како сади ориз и оп се пупи Скарлетица и сето младо старо залепено пред монитор... "Не носи гаќи! - Носи бре, ене ги цртките! - Не бе тоа е од кошулата!" :pos:
Убаво и јебозвно си е момето и затоа се бира што да "глуми" :D

Yeah Right...

Повеќе е немам поим да глумам па дај ќе си ги истакнам атрибутите, и без диоптер ќе ги видат.:pos:
--- надополнето: 21 јули 2012 во 18:40 ---
Jaс не ја приметувам.. Неважна појава, така ми е класифицирана.
Oчигледно глуми колку што знае и да пее, нали Рокенрола? :)

Терон, чоече, Терон...
Blasphemy!Blasphemy!

Ау. Се колнам пробав да ја дослушам песнава до крај и не можев. Од сите песни на светот, таа решила (не)талентот да си го истакне преку Џеф Бакли. Комедии :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Моја тема е ова дефинитивно...:love:
Ја обожавам Скарлет и како актерка и како жена, потоа како модел исто....Женствена, сексипилна, специфична, харизматична и природно убава, без силикони и ботокси...Плус со облини, како што треба да изгледа права жена, а не холивудски скелет, навлечен на психотропни супстанци и алкохол...
Од филмографијата, 2 улоги нејзини ми оставиле најпозитивен впечаток- Match Point и Lost in Translation...И во We bought a ZOO исто е прекрасна, иако тоа општо како филм не ми остави некој голем впечаток од други причини...In a good company - просечно морам да признаам, но затоа во The Nanny Diaries и The Other Boleyn girl е феноменална...Но сепак ако се земе поопширно, предвид и жанрот на филмот, приказната, режијата, сценографијата пак ќе се повторам од погоре дека Match Point и Lost in Translation ми се перфект, број 1...
Од нејзината кариера како модел, сеа може офтопик е ова малку ама како заштитно лице на D&G :love: , дефинитивно немам зборови...Сликите кажуваат све...

И на многуте папарацо фотки на коишто е фатена без шминка воопшто не изгледа лошо, туку баш напротив...
Е сеа за нејзините пејачки обиди, морам да кажам дека не и се успешни и подобро би било да не навлегува во тие води...
Све на све - топ актерка, феноменален изглед, харизма и однесување...:love:
Можат во иднина само нејзини бледи и излитени копии да се појават и ништо друго...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Иако никогаш не е доволно од циц...ова, актерки цицле...ова де, убави, предлог иам, по општо задоволство на мене и на wot - Нортон. Ако сте го поминале веќе а не сум го приметил, тогаш Лазар Бараков. Ша има везе, има голем опус.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Иако никогаш не е доволно од циц...ова, актерки цицле...ова де, убави, предлог иам, по општо задоволство на мене и на wot - Нортон. Ако сте го поминале веќе а не сум го приметил, тогаш Лазар Бараков. Ша има везе, има голем опус.
Мислам дека Нортон помина веќе.....јас оамна го чекам Гослинг на тапет, ама никако да стаса.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Помина веќе Едвард, на првата страна ги пишува сите. Инаку гледам само двајца комичари сте ставиле. Да мавнеме некој паметен, потценет комичар? Larry David, Louis CK...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Помина веќе Едвард, на првата страна ги пишува сите. Инаку гледам само двајца комичари сте ставиле. Да мавнеме некој паметен, потценет комичар? Larry David, Louis CK...
Може, само нека помине Скарлет неделава, па ќе го ставиме Луи потоа бива така? :)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Скарлет - фетиш ми стана у Ghost World (2001)
Толку за неа.
:drk:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Пошто Џими ќе отвори посебна тема за Луис ЦК каде ќе можеме да дискутираме за него, овде ќе имаме друга ѕвезда на тапет.

Овој пат режисер, кој е актуелен ака Кристофер Нолан.

Нолан, дефинитивно стана синоним за блокбастери и успех на бокс офис. Покрај филмови како Batman, Inception, Memento, Prestige, се поставува прашањето дали Нолан ќе оди само на карта на комерцијален успех или ќе почне и малку да ризикува со наредните филмови. Дефинитивно го бива за маркетинг и пласирање производ. Доказ за тоа е фактот што пушти едно 14 трејлери за Бетмен и не откри ни еден спојлер.

Па да видиме, што мислите дали е Нолан преценет или потценет режисер? Ќе успее ли некогаш да го повтори успехот на Бетмен и дали може да направи и нешто повеќе од тоа?

И трето, кој филм негов најмногу ви се допаѓа, а кој мислите дека му е утнат?

Kajgana Shop

На врв Bottom