Ѕвезда на тапет (Вес Андерсон)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Кој го изгледал Третиот камен од сонцето го доживува детево како внуче што му растело по дома :pos:

Времето е пред него, но ако сака да стане голем актер (а не само голема ѕвезда, иако тоа е поисплатливо) треба да батали филмови како Инсепшн и Бетмен во оваа фаза и да се посвети на филмови во кои неговите способности ќе дојдат до израз, како 50/50 и The Lookout , филмче во кое ми остави најдобар впечаток и топло го препорачувам.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ми се свиѓа човеков посебно во 50/50, го гледав филмот сам една вечер и признавам дека пуштив солза. Одлично изглумено и прекрасен филм.
Во The Lookout исто така е добар, а ги очекувам сеа Premium Rush и Looper за кои не се сомневам дека ке бидат добри филмови.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Yep, одличен беше во 50/50...одличен беше и во Mysterious Skin, 500 Days of Summer, Manic, и се разбира феноменален во 3rd Rock from the Sun, за мене е доста добар актер, нема сомнежи тука.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кога сме кај неговите филмови, имам големи очекувања од овој.

Приказната во трејлерот ми изгледа невидено добра, плус и Вилис го има. Мислам дека ќе биде ова еден од подобрите филмови за оваа година.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
The Lookout и 500 Dys of Summer едни од подобрите филмови со него. За третиот камен од сонцето не треба да се трошат зборови, во Инсепшн на ниво беше. 50/50 уште не ми е изгледан, а годинава во The Looper и во The Dark Knight Rises ќе го видиме што ќе направиме.
Дефинитинвно еден од подобрите глумци од новава генерација, па ќе го видиме колку ќе знае да ги одбира улогите понатаму.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ќе ставиме една женцка сега.:)

Скарлет Јохансон

Веројатно најсексапилната актерка на денешницата, која дури се пожали дека била премногу секси за да добие одредени улоги. Има богами фини филмски проекти зад себе, ама некако се едно исто глуми. Јас барем не се сеќавам на една единствена поголема трансформација на екранот од нејзина страна. Истата дикција, истиот израз на лицето, некогаш човек да си рече дали воопшто глуми или оди по шаблон.

Вуди Ален ја одбра за своја нова муза и и помогна со тоа, посериозно да ја гледаат во Холивуд.

Нова вест е дека наскоро ќе влезе во клубот 20, односно благодарение на Avengers ќе добие 20 милиони долари за новото продолжение што ќе ја стави во врвот на листата актерки. Па сега прашањето е дали заслужува да е таму?

Знам дека ќе ви биде тешко да направите разграничување пошто е презгодна, но главното прашање е дали женава знае да глуми или се вади на сексапил?

Другото секако е кој нејзин филм ви се допаѓа, а кој го сметате за утка.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.117
Поени од реакции
7.083
Ух да можам Скарлет да на тапет да ја легнам :D ........ Кога и да сум глеал филм со неа не сум приметил како глуми, вниманието ми било насочено на друго место :icon_lol:, али ваљда добро глуми неможеш да бидеш A-list актер у Hollywood и да не знаеш да глумиш.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Сексапил и одма незнае да глуми.....цела листа на актерки има кои што ако се убави, веднаш незнаат да глумат (само да нагласам Меган Фокс е дефинитивно за оваа група).
Ама Скарлетчето неможе да биде тука.
Има доста добри улоги, The Prestige, Nanny Diaries, Vicky Christina Barcelona, Lost in Tralsnaltion (каде со Бил Мареј одглумија супер, иако филмот беше убер-досаден....хејтајте ме за ова колку сакате). We Bought a Zoo ќе биде следен на репертоар со нејзе, очекувам и таму да биде добра.
Си има и блокбастери женската фала богу, ама како за блокбастери беше и таму добра. Avengers во кожен костим и се е кажано :).....и да можда сум пристрасен ама не ме интересира :)
Лајк за Скарлет :love:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
За мене е просечна глумица....изглуми во Lost in Translation & Match Point доста солидно мора да се признае, ама во другите филмови ми е просечна.

Се вади на сексапил.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Малку познат факт е дека Скарлет Јохансон е и пеачка (барем 1 песна има испеано :D)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Како за кого, јас барем кога се работи за филмови секогаш ја цена глумата, и мислам дека сум донекаде доволно компонентен да проценам :)

Е сега има некои кои им "пречат" актери кои спаѓаат во категоријата hot, и заради тоа неможат да дадат вистинска оцена, пример за тоа е Бред Пит, за мене е одличен глумец иако доста машки го хејтаaт и ги оспоруваат неговите способнoсти како актер.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како за кого, јас барем кога се работи за филмови секогаш ја цена глумата, и мислам дека сум донекаде доволно компонентен да проценам :)

Е сега има некои кои им "пречат" актери кои спаѓаат во категоријата hot, и заради тоа неможат да дадат вистиска оцена, пример за тоа е Бред Пит, за мене е одличен глумец иако доста машки го хејтаaт и ги оспоруваат неговите способнoсти како актер.
Баш така псај. Сосем се согласувам со ова што го зборуваш. Да зборуваме за модели, океј имаме право да си мрчиме за изглед, пошто е пресуден. Ама кога човек е убав ем талентиран ( за глума правиме муабет), тогаш треба да му се признае тоа. Како Пит, во примеров.

Е сега од друга страна има актери/ки кои се вадат само на сексапилот, ништо повеќе, ништо помалку. Досега Скарлет во сите улоги кои сум ги гледала се вадела само на тоа. Па еве членов што ги постави сликите сè кажа. Никој нема поим што и како глуми женава, битно ја има. И да секс-бомба е. Ама не е актерка во вистинска смисла на зборот и смешно ми е кога се жали дека ради сексапил не добивала посериозни улоги, а досегашните улоги само на тоа и се базирале. Исто ко Мерлинка. Прекрасна жена, ептен секси ама вистински труп за глума. Не за џабе држи рекорд за најповторувана сцена. Дури 50 пати ја терале да повтори сцена во која отвора врата. Мислам :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom