Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исто ко Мерлинка. Прекрасна жена, ептен секси ама вистински труп за глума. Не за џабе држи рекорд за најповторувана сцена. Дури 50 пати ја терале да повтори сцена во која отвора врата. Мислам![]()
Конечно дојдовне до големиот заклучооок, Скарлетка е далеку посекси од Шарлизка и зашто би играла во филм каде улогата би и била грда цура? Невозможноооооо. Избричи и ја главата на Скарлет пак убава да му се невиди, стај и мустаќи пак сексипилна е ај да и дадат улога да глуми фармер како сади ориз и оп се пупи Скарлетица и сето младо старо залепено пред монитор... "Не носи гаќи! - Носи бре, ене ги цртките! - Не бе тоа е од кошулата!"
Убаво и јебозвно си е момето и затоа се бира што да "глуми"![]()
Jaс не ја приметувам.. Неважна појава, така ми е класифицирана.
Oчигледно глуми колку што знае и да пее, нали Рокенрола?
Терон, чоече, Терон...
Моја тема е ова дефинитивно...
![]()
Мислам дека Нортон помина веќе.....јас оамна го чекам Гослинг на тапет, ама никако да стаса.Иако никогаш не е доволно од циц...ова, актерки цицле...ова де, убави, предлог иам, по општо задоволство на мене и на wot - Нортон. Ако сте го поминале веќе а не сум го приметил, тогаш Лазар Бараков. Ша има везе, има голем опус.
Помина веќе Едвард, на првата страна ги пишува сите. Инаку гледам само двајца комичари сте ставиле. Да мавнеме некој паметен, потценет комичар? Larry David, Louis CK...