Ѓоко Танески и екипата во Осло!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
не е можно ова :nesvest: млади луѓе се јбг. наместо да цепат англиски или колку толку да знаат да одговорат на прашањана барем. срам, жив срам. пак оној раперон ПОЈМА СИ НЕМАЛ од англискиов :toe:

--- надополнето ---

п.с. може од жал ќе ни дадат некое поенче, што се срамеа т.е. за срамот ако не за друго

BOJ@N

Штрумф Текнувало
Член од
30 ноември 2008
Мислења
884
Поени од реакции
489
резил светски.:uvo:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.990
Поени од реакции
12.634
Ја мислим да све ово...једноставно...није истина...:vozbud:

Член од
21 декември 2008
Мислења
550
Поени од реакции
22
Ѓоко може да биде мистер на Македонија :)

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Кој резил леле... срамота... Ама не се они криви. МТВ нема пари па преведувач со нив да прати :tapp:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Хахахахаха, мацедониш :pos: oпута Ваташка нек си ебе мајката ме изнасмеа :pos:

Додуша толку од него, не може да се очекуе повеќе четврто со сила му е земено :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.136
На Ѓокета му било “ very expensive’’-можам да го замислам како пробува фармерки низ цел град :).
Били звер е веројатно единствен пример на рапер што не знае Англиски, значи неизводливо е да не знае англиски, а да си рапер и врчак знае гарант!

И рака на срце мора да им одбиеме на некои околности. Не е официјално интервју некое ова е гарант за некој Ексклузив нивни таму. ““Не срамеле?!?!’’ :O .....мене срам не ми е, мене ми е мило што сме ми пуштиле така приглуп претставник на Евроовизија, ова требаше одамна да ни текне, уште од старт требаше да им пуштаме циркузанти за да видат дека Македонскиот народ, ете кур не го боли за Евровизијата нивна и место пеачи праќаме....риби :icon_lol:

пс..
абе не издржа бе клинкур охридски да не го спомне езерото негово, и не изджа бре!!

ебит. вкаа и на шерифович и правеа србите кога отиде па на крај си го јадоја курот само...немојте да биде “ѓоко мајсторе, сите бевме со тебе а-у’’ :)

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
не е можно ова :nesvest: млади луѓе се јбг. наместо да цепат англиски или колку толку да знаат да одговорат на прашањана барем. срам, жив срам. пак оној раперон ПОЈМА СИ НЕМАЛ од англискиов :toe:

Ним повеќе холанџани му идит у Охрид.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
До 4то одделение германски учат само децата,не англиски :nenene:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Којзнае во која земја го има оставено англискиот, оти тој со кола од Скопје замина накај Осло.

Не е тој крив, колата кабриолет беше :):)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не за џабе Били е Ѕвер, ќе зборел на Мацедониш :pos:

А Ѓоко се надева дека некој ќе ни send some voice, :)

Искрено не се замарам со ова дека не срамеле демек, од сериозни работи на Евровизија не сме виделе аир, што сакаат нека прават, и вака и така овие интервјуа немаат никаква врска со бодовите, не дека и настапот ќе има премногу така да барем ќе се насмееме.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Дедо ми Славе поубо збора англиски

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Се слагам со сите кои велат дека од една страна е супер што пративме по неекспониран да речам пеач во Осло.Кога ги праќавме најдобрите Евровизијата ги бламираше нив е сега редно е ние да ги побламираме...Криво ми е само шо ќе мислат дека сме примитивен народ а и за Џоко кој е добар човек и личност

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Значи ДНО!

Кој го пушти сељаков кој го пушти?! Најглупите ги пуштивме САМИ, Дејана (тенџере смотано) и Ѓоком два грама мозок шо немат.

Нека се убијат бе, нека спремеле едно текстче барем за коа ќе ги прашаат, барем на тоа да биле спремни.

Нема да наввам за Македонија па нека бидам предавник. И да им ебам све на глупите шо отишле.

Каролинчето коа одеше и Елена барем нозе покажуваа и фаца уба.

Kajgana Shop

На врв Bottom