Tonchie
Поени од реакции
8.457

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• ¯
    ТЕ видов денеска во хотел континентал, по Есма трчаше со апаратот? :)

2 пати викнав Тончиииии, Тончииии, ама не ме слушна и замина по скалите :)
    Поздрав до Тончијее..кај си бе брат, како иде...ова она :icon_lol: ќе ја паѓаме ли владава...ќе ја поскапиме ли травата и слични некои стимулации во економијата...да патат џанациве :pos: другарски поздрав здраво!
    brat... samo da te prasam.. dali moze da se stavaat pesni kako audio files na nekoja tema... na primer na rap hip hop i da staam da uploadiram audio file ... nekoja traka?
    te molam kazi... fala :)
    П
    Шо си се стегнал бе.
    Земи една олабаи се чоече
    :pos:
    Тончи да те прашам нешто брат.
    Ова зулу што е со гледањево на наши програми на нет, е слично на стрим т.е дали троши ко стрим да пуштиш пример?
    Или ова е сасим поедноставна работа не му ја мислиш дали ке ти сецка такви ствари...?
    извини од кај знаеш ти дека имам лош вкус за музика....или си ме прашал некогаш што слушам......јас слушам се што е метал, панк, џез, блуз, рок ен рол, реге, транс.... се што е добро и што има талент (мислам пејачите) слушам..... добро и немаше потреба да го затвораш темата..., тоа беше тема да зборуваме за ХИМ а не да кажаме глупости како некои...знаеш ти сам кој се...
    Еј зашто е затворена Каролина по фер ќе беше доколку ги баниравте оние некоректните и пред се оној Алекс и неколку пати го замолив да престане со тие глупости али тој беше страшно упорен како и на секаде низ форумот, стварно не сте фер.
    А сум имала таков пост па си ми го избришал или што?
    Не сфакам рано е уште спијам :))
    А и да сум имала ако не му било таму местото слободно избриши го !
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom