Goddess of Chaos
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• R
    E оти сеа вака,јас сум го запамтила како цврсто и сакам такво да ти остане за век и вечни векови.
    така одеше?:pos:
    немаше ама се пожалија. И шо ги верглам,ги оставив,кој сака и милува нека чита,не кријам ништо :pos:
    Се израдуваа моите редовни посетители шо ќе можат да читаат повторно,каминг он д биг катод монитор ин фронт оф јор биар гоглз :pos: :P
    Доброќудните бе?!?!:):):)*те споредуе со Ѓорги Колозов и ти се смее*
    Него,да,сите ја создржат бескрајната љубов,само прашањето е дали ќе ти ја подарат или не,поточно,дали ти како битие си подготвена за да ја прифатиш на вистинскиот начин...
    Нели,нема добро и зло,љубов и омраза...битно е само како гледаме на нив.
    Тоа и беше поентата на филмот.
    Коа спремниот дечко(шо ги помина сите препреки и стаса до Фонтаната),се напи од неа,почна да се распаѓа.
    Не беше спремен за сета енергија,бидејќи во него имаше алчност и желба за моќ.
    Your heart needs to be pure или слични Јода срања,тоа сакам да ти кажам.
    Или како и да е,ја деновие сум повеќе у материјализам,се осеќам безвредно и некомпетентно да го објаснуам сево овоа:(.
    Хаааам....
    Па не е појаснето бе,видиш не сум размислил.
    Веројатно мислат на Soma(perfect drug) или слично...
    Или можда Ayahuasca...
    Уствари,шо се секираш ти бе.
    Само треба треба желба и растенија(DMT containing) и ќе ја видиш фонтаната и на крај ќе испадне дека уствари сето тоа било метафора на бескрајна љубов,шо ќе биде страшно клише пеер...
    У глобала,ако налетам некад на метафората(или ликвидот),ќе поделам,нормално:):)
    R
    Ауу. Си уклучила коментарчиња.
    Ауу. Ми се вратија спомени.
    Аууу:pos:
    Плес по цврстото газе. :pos:
    :) :) После цел муабет шо го напраевме на темана, види го коментаров, мајке ти... И ако го сфатиш, подобјасни ми го молимте :)
    еден совет ... кажи ми на дечко ти од сега исклучиво да ти купува подароци кои не се кршливи :)
    С
    Ојј мор, и да врне и да р(к)оси и бура да вее, да си се нацртала.
    Ти ветувам дека ќе се засолниме во Паб веднаш после твоето појавување.
    R
    хм,времево не ми изгледа баш најсјајно. Што викаш,да одложиме или не?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom