dragonsky
Поени од реакции
86.264

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Значи која несинхронизираност ја поседува твоето лајкање то чудо!
    Forrest Gump
    Forrest Gump
    На драгонски му се допаѓа ова!
    dragonsky
    dragonsky
    Па ти викам јас моите лајкови не значат ништо :D Некои се сериозни, некои не, некои иронични, некои не, некои од култура, некои... и така :D
    Џ
    Смени си го аватарот, стај си кур. :P
    dragonsky
    dragonsky
    Нема врска ова со УЕФА ама еве сменив..
    Џ
    Џонтра Волта
    Тотално несериозна управа имате, не ви е крива уефа.
    :)))))
    факинг Торино обезбедиле ЕУ лиценца.
    dragonsky
    dragonsky
    Да бе...300к се проблем..ин мин тајм Реал,Барса,Фарса дужат по милиони....но проблемо (y)
    Англија да освои СП ќе се стопи форумов од хејтеризам :D
    dragonsky
    dragonsky
    Шпанија ми е #1 екипа ама онака симпатични ми се и Уругвај, а ете и Австралија помалку пошто се мала земја со добри играчи.
    Инаку кога веќе спомна дека ќе има фрлање на прозорци, иако сум за Шпанија мора да кажам дека Шпанија-Хрватска беше дефиниција за анти-фудбал. А не дефанзивната игра на Челзи. Посед без шутеви..а бе ајде..
    dragonsky
    dragonsky
    With that said ми фалат деновите кога Шпанија не беше фаворит поемотивни ми беа победите вака некако не е тоа тоа :(
    I
    Ilumious
    sega se osekas ko trofej navivac :D
    Не го сили Спирос ќе го запалам некој ден :D
    dragonsky
    dragonsky
    Признај дека љубомориш што ми стави лајк :D
    I
    Ilumious
    нее седи си со лајкот да не почне да ми ги праќа пријавите по пораки, нејќам ни да знае дека постојам :D
    Поштованка за аватаров, омилен тим од италија уште од 90тите со Буфон,Канаваро,Турам,Сенсини,Креспо,Киеза... !
    LVLA Skopje05 - Ti si be?
    dragonsky
    dragonsky
    хахаа од кај ме откри бе :D
    dragonsky
    dragonsky
    Него ова го имаше пишано за фантази ? Пошто истиов тим го имам и на hattrick играта ако ја знаеш.
    Ако ти беше за второво да те прашам: Како стигнавме да имаме Белгиец за тренер на НТ ?

(ако ти било за фантази игнорирај :D )
    STEALTH
    STEALTH
    da, za Hattrick mislese. A za straneco pojma nemam, jas imase 10 glasa, on 15... pederi
    Како да му објаснам на детето која е и што е брадестата тета која победи на Евровизија, кога немам дете!?

#хохохохохо #хихихихих # хахахахах #хехехехехе # хухухухух
    Mashups... се мислев дека темава Донев ја отворил, да не го видев сега постот на Форест.
    Тогаш изгледа уште немав приметено дека носите исти аватар :D
    ја погледна новата серија за WWE? ако не си, уште вечер почни ја
    dragonsky
    dragonsky
    Она што си го постирал ? Legends House ? Јок го немам гледано.
    Малце баталив ова од ППВ на ППВ почнав да гледам немам време за обичниве епизоди, ама ете ќе пробам да го гледам ова :D
    Толстој
    Толстој
    да затоа, гледај го, мене лично ми се допадна.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom