Кајгана форум

dragonsky
dragonsky
Мех, секако ќе се хејта нешто на форумов на тоа е основан :D
Не сум за Англија,ама нормално мило ќе ми биде за Лампс.
А дали Англија ќе освои...што знам..возможно е не гледам зошто сите мислат дека нема шанса. Сите имаат шанса а особено екипи како Англија,Португалија,Италија и Франција екипи што од сенка може да победат :)
I
Ilumious
за кој си? :D не бе сакав да кажам дека ја хејтаат ПЛ енормно и сеа ќе имаат репрезентација помалце за фаќање сеир на која константно фаќале :D
Јас сум си за Австралија, наш е асистентот!!!!!
dragonsky
dragonsky
Не знаеш од постовиве за време на ЕП ? :D Шпанија (од 2002 сум не сум глори хантер уште го памтам поразот од Кореа!)
Инаку вака надвор од Европа го подржувам Уругвај (ради албумот со сликичики, исто од 2002 :D)

А инаку не верувам дека Шпанија ќе освои титула. Едонставно немам идеја кој може да освои. Еве ради ова со 1966 може 100ка да уплатам дека Англија ќе освои да не ми биде криво :D
I
Ilumious
А да, памтам дека си за Шпанија ти и не ги мењаш :D сФе може, али, ако освои Шпанија пак ќе имаш масовно фрлање на телевизори од прозори, 6 години владеење низ светов на секој ќе му збоктиса :D
Австралија ако пројде групи ќе го испоспамам цел форум :vozbud:
dragonsky
dragonsky
Австралијците ми се свиѓаа на последното СП, не може да не ги сакаш Кејхил и компанија добар тим. Башка балканска екипа се.
Зошто бе да ги мењам репрезентациите не сум си глори хантер :D
I
Ilumious
Ти и Чемпионс памтам дека сте си стандард една репрезентација, јас сум си за Бразил ама многу глорихантерски ќе ми е, затоа Австралија ради нашиве во нивни состав (наши се).
Back
На врв Bottom