џимеј
Поени од реакции
25.446

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Не сакав да ти расипам реков ај може ќе те бендисат... толку е предвидлив што боли :pos:
    Ja кантосав таа мисионерска поза со Хелена Роза или како се викаше... тоа радио емисија да ти било :)
    Море го имам дваеспати гледано, онака интересен ми е ради Тони и компанија, па сакав да го имам на цд. Инаку спремај режачот коа ќе дојдам, само Лост, ништо појќе :)
    Џими, ај жити замунда најдими некој добар торент од Балканкан ако имаш време :pipi:
    Друже , The Life of David Gale го гледав денес и според менее врв на жанрот трилер , Кавин Спејси феноменален како и секогаш , Поздрав , ова е филм :)
    аха,фала.=) абе имам и јас од прилика у главата како да пишувам,онака некоја плус идеа барав.До 6ти час ваљда ке ми дојде некоја.=))
    xD
    Абе гледам викаш имаш состав за Пиреј.Ако можеш неколку реченици да ги напишеш по ПП или на темата,правам писмена после.:smir:
    батали шо викаат овие фановите на манчестер и баже големиот фан на рома врска немат

ке ги преслушаме у ЛШ следната година пак до тогаш амин :P
    Dexter првите епизоди не ми се допаднаа дури и ептен аматерско ми изгледаше а потоа ми стана интересна. Leverage скоро ја симнав баш ќе ја погледнам штом викаш дека е добра. Нешто ептен пресушија серииве све живо изгледавме :pos: од немање шо да се прави седнав да ја гледам 30 Rock комична така не е лоша The bib bang theory гледам ја немаш спомнато забавна е ептен :)
    На светло го имав остаено бре, сеа прочитав. Брааат, какво смеење ми дојде на то со фанот, ти не си свесен! :pos:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom