Божино
Поени од реакции
13.322

Профил пораки Теми и мислења За мене

• Е ајде де... немам зборови... овие неколку дена со 10,50 се супер... може буквално што сакаш да правиш :D
    Јас сум за Реал во Шпанија, овојпат го чекав на ливче, уплатив дека ќе го дадат последниот гол. Така да супер.

Сега да ги догледам Шелдон и овој другиот... :)
    Не. Ама мило ми е што го боли, вака кога навиваш против некој и кога ќе го примиш во продолжение... страшна работа...

Толку блиску а толку далеку... :pos:
    Немам акаунт на замунда :( Имав ама ми го избришале. Фала на репутација :)
    S
    собранието не го сакам....ама баш ич.

Што да пишам ебаго пародии...напуштање седници кукавички...па граѓаните избрале пратеници да ги претставуваат не да бегаат....а памтиш кога тропаа како мали деца...види

http://www.youtube.com/watch?v=gvSa8yaVuSo
    Доколку има војна, немири додека учат неможе да ги мобилизираат за да одат да се борат, а после завршувањето на академијата ако има војна мора да одат зошто веќе се потпоручници, дел од АРМ и мораат да ја бранат територијата.
    Ми се поремети мсн-от, ама ќе ти одговорам тука. Точно е дека им даваат пари, тоа ко плата им се рачуна затоа што ги финансира државата. Iнаку не ти треба перспектива затоа што одма по завршувањето министерството, генералштабот е должно да ти најде работа
    Хммм... не знам, ќе видиме, ете јас одам по логика на дискриминација на жените :pos:
    Се зезав море. Иосоно во една тема напиша дек ти си за улогата на Лок, па се поистоветив :pos2:
    :)
    p.s. - капетанон од авионон шо е со Сан сега, исто беше и на погребот од Лок... осеќам дек имат нешо во врска со него, не знам зошто.
  • Вчитување…
  • Вчитување…
На врв Bottom