ArhangelOFDeath 24 август 2009 Имам идеја да отвориме тема за оваа блокадава што ја направија пред медицинско што бараат да има предавање на албански јазик
Имам идеја да отвориме тема за оваа блокадава што ја направија пред медицинско што бараат да има предавање на албански јазик
ArhangelOFDeath 24 август 2009 Jaс не би влегол во продавницата каде што го сигурно беспари ќе го даваат сапунот Како јас не ја начекав темата да им ебам сортата штрумфска
Jaс не би влегол во продавницата каде што го сигурно беспари ќе го даваат сапунот Како јас не ја начекав темата да им ебам сортата штрумфска
wot 22 август 2009 Није то ништа, само со тоа треба и HUD skins да си симнеш, да не заборавиш. Обично пакет одат.
Lucy in The Sky 16 август 2009 И јас исто, ако немам никој дома. Али сега ми се тука моите, така да ништо од моето спиење. Инаку, ми се чини дека нема да отидеш на забар утре?
И јас исто, ако немам никој дома. Али сега ми се тука моите, така да ништо од моето спиење. Инаку, ми се чини дека нема да отидеш на забар утре?