Goddess of Chaos
Поени од реакции
229

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• С
    Млада дамо, вие сте веќе дома?
    Или грешка сум?

Патем, се враќам во недела од Струга, нацртана на кафенце и тарот кај мене дома потоа.Сите бакнежи на светот ти ги праќам. :)
    R
    Не,Рак,за еден ден бега. Не ќе е лав,тогаш ептен ќе се слагавме :) Ме изнасмеа бе,изгледа сме red days buddies,минеш низ слично што минам и јас,душиче,за жалење сме.
    Како си помина во Бел Град бе?Ај ќе гледаме да се видиме пред недела,оти тогаш тргам за одмор ќе ме нема некои 5-6 дена,ако не,после. Свежо гламјосана и се надевам дека тогаш и косата ќе поцрвене,а не само коренот :pipi: :pos:
    Што ќе ми се цели жени,башка што не се секси голи........тетоважа од цицки,на прикладно место,со прикладна големина мх мх мх,па и ЈНА нека стои ако сака,ми е гајле хаха
    Belgrade те препороди......мож треба и јас да тркнам до таму
    Иначе,не те гледам СО други учи,те гледам ВО други очи хехе
    Кога ќе може јас да ги добијам фотографиите што ме сликаше во мали парк...м?
    Е за инат ќе ти пишам,дека ми ги бришеш коментарите,а не планирав..........
    толку е само,дека за инат :pos: :pos:
    R
    На мама :) Што зафаќаш толку место ма кај мене ?*грр*:D
    Зашо стар бе? Лелеј :pos:
    Башка ме преврти сеа, ти си роварела, седи бе :)
    Уствари никад не е касно за тоа бе шо :pos: увек има нешо за ова она
    О, да. Да, ДА! Те упознаам? Ретко нискоинтелигентно створење. Сета глупост на светов е мислиш таму собрана. Али еј. Горнион здравје да им` даде на таквите, не ретко ми го прават денот. :pipi: И ја на некои им` го правам денот, што е за право. :pos:
    Aњњњ. :icon_lol: Ок, у тие шо ги поднесувам си. А ретки се. :icon_lol: `бем ти хороскоп, ме напуни предрасуди мамицата негова. Не читам од денес! :lut::icon_lol:
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom