Што готвите во моментов?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.702
Поени од реакции
19.749
Како е подготвено? Степ бај степ плиииис..
Лосос со скин он, го посолувам, бибер, лајм не лимон, и маслиново, да постои пола саат, после на тава прво со кожата надоле 3 минути, па ветиш уште две минути и воала.
 

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Лосос со скин он, го посолувам, бибер, лајм не лимон, и маслиново, да постои пола саат, после на тава прво со кожата надоле 3 минути, па ветиш уште две минути и воала.
Благодарам....дефинитивно ќе се проба.
 

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.295
Поени од реакции
13.156
Лосос со скин он, го посолувам, бибер, лајм не лимон, и маслиново, да постои пола саат, после на тава прво со кожата надоле 3 минути, па ветиш уште две минути и воала.
Yes,chef
 
Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.031
Член од
16 декември 2012
Мислења
2.710
Поени од реакции
6.848
Значи неприкосновен цар си за домашно лепче (y)
Мислам дека треба да не научиш и нас смртниците...
Ова е Ciabatta. Еден куп видеа ќе најдеш, сите се слични. Важно е да има 70-80% вода. Ако не си правела, ќе ме пцуеш, додека ти се лепи тестото на рацете
 

Kajgana Shop

На врв Bottom