Што готвите во моментов?

  • Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Како е подготвено? Степ бај степ плиииис..
Лосос со скин он, го посолувам, бибер, лајм не лимон, и маслиново, да постои пола саат, после на тава прво со кожата надоле 3 минути, па ветиш уште две минути и воала.
 
Лосос со скин он, го посолувам, бибер, лајм не лимон, и маслиново, да постои пола саат, после на тава прво со кожата надоле 3 минути, па ветиш уште две минути и воала.
Благодарам....дефинитивно ќе се проба.
 
Лосос со скин он, го посолувам, бибер, лајм не лимон, и маслиново, да постои пола саат, после на тава прво со кожата надоле 3 минути, па ветиш уште две минути и воала.
Yes,chef
 
Значи неприкосновен цар си за домашно лепче (y)
Мислам дека треба да не научиш и нас смртниците...
Ова е Ciabatta. Еден куп видеа ќе најдеш, сите се слични. Важно е да има 70-80% вода. Ако не си правела, ќе ме пцуеш, додека ти се лепи тестото на рацете
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom