Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанско првенство во фудбал е многу рандом (за некој што не прати шпанско). Секоја година има еден клуб во прва лига што не бил 20+ години во прва лига. Како постојано да се измислуваат такви клубови.

Болна сум , втора недела веќе… Умрев.
До вчера многу ме болеше плуќата, денес сум малку поарна, фала Богу.
И да, ги откажав цигарите.:D Не дека планирав баш сега, ама после ова што го поминав не ми текнува ни да запалам.:cautious: Само што ќе ми текне колку ме болеше плуќата, одма си викам не фала :D
И кафето го намалив ( јас што пиев бокал кафе) :D, а чај периодов пијам ненормално многу. Од раѓање немам толку чај испиено...

Dear K,

До лани не знаеја да напишат три просто проширени реченици, па се појави AI и сите станаа Достоевски. Кажи му на ChatGpt: „Напиши ми оригинална објава од 1200 збора за заминувањето на Роналдо од португалската репрезентација.“

И гледај го како го џвака и рециклира текстот и смислува реченици од кои умираат мозочни клетки. Па направи му copy/paste на портал и на социјални мрежи и си завршил работа за денес, пиј го кафето :kafence:

Во едни подобри музички времиња, добрите песни можеше да ги помирисаш

Драга
Петок е
Доме сладок доме ....
Нетфликс и топол чај. Стуткана во најмекото ќебе со мојата лигла мачка до мене

Периодов беше бурен
Сега кога не можам да правам ништо ми излезе добра понуда за работа. За жал ќе мора да ја пропуштам,ама секое лошо за арно нели е :oops:

ја обожавам есента и сите нејзини бои
Го обожавам и човекот кој што секој ден ми фали.
Ама животот ме "ѓиба" од старт,така да океј сум !

И да заборавив да ти кажам
И лове мајселфф

Дечки,

Немојте да заборавите да се придржувате до советите за одмор и рехабилитација после истрчана трка на маратон напишани на HR порталот. Доколку неможете да се снајдете на sharepoint, најдете го ланскиот PDF за Прв до Врв.

Тројца учесници на маратонот ми оставија впечаток денес пред Бисер, едниот е типот облечен како Александар Македонски, а другиот дечкото со инвалидска количка, пример за човек со неверојатна волја за живот.5105.jpg

Ова трчањево повеќе за дружба,портокалчиња и заебанции беше ама ај,малку фискултура не е на одмет

Back
На врв Bottom